4:1 u korist žena

Društvo, politika

4:1 u korist žena

Daklem molila bi cijenjeno pučanstvo da se izjasni na temu omjera muškića i djeva u našem gradu! Ženama je bolno poznato da je omjer 4:1 u njihovu korist ... Samo me zanima jesu li naši dragi momci svjesni toga kakvi su sretnici? Ako ovu temu razmotrimo sa stajališta prirodne selekcije i opstanka najjačih onda ove brojčice govoreu našu korist (žena naravno) :jupi: Ipak, sve mi se čini da je ova prednost nešto što nas i ne treba previše veseliti, jer kad su već u manjini i kušnji pored tolikih ljepotica u gradu kako im išta zamjeriti? :lol: Sve u svemu ekipa, zanima me vaše mišljenje o navedenom!What do you think..?hm?
I onda kad je tolika konkurencija, žene se moraju dodatno trudit... dotjerivat, vježbat, mirišat... :)

ma raj za muškiće! a njima opet nije dosta! :)

Re: 4:1 u korist žena

di su te žene što se ne skrivaju od mene? :shock:
To bi muškićima mogao biti dobar izgovor protiv monogamije! Nikako mi se ne sviđa taj omjer :D
to su neke zastarjele brojke,novi omjer je 2:1 :)
znaci one pametne vec bjeze iz grada? :D
Kad uzmemo u obzir one jednostrane dečke,onda je nas muških u još manjem omjeru
xnet0962

Kad uzmemo u obzir one jednostrane dečke,onda je nas muških u još manjem omjeru

Manji omjer koji vam ide na ruku...
Normalno da smo zadovoljni!
kad je pun grad seljancica
moraš zahvaliti mami što se udala u grad pa ti, blažena sa tom svojom izjavom eto... nisi jedna od njih... :D
Onih sa malo soli u glavi ima taman da zadovolji omjer 1:1, pa sam i ja zadovoljan...
hmm bilo kakav da je omjer 2:1 ili 4:1 ... nemam ništa protiv ... slobodno neka me napadnu :)

Re: 4:1 u korist žena

Eto i ja se u potpunosti izlažem ženskim napadima, cure ajmo juriš :horse
bilo mi je dosadno ujutro pa sam prebrojao pučanstvo.
rezultati:

Žene: 38302
Muškarci: 31122
Babe po pijacama: 8218
Babe po čekaonicama u ambulantama: 31908
bazooka_joe

Onih sa malo soli u glavi ima taman da zadovolji omjer 1:1, pa sam i ja zadovoljan...

Štima, no što je s postotkom saliniteta na vašoj strani.
Kako to onda utječe na omjer!! :wink:
Jebote koji topic...
Circa

Jebote koji topic...

ovo potpisujem.. hehe
AmonRa

bazooka_joe

Štima, no što je s postotkom saliniteta na vašoj strani.
Kako to onda utječe na omjer!!

Čitaj: "...malo soli u glavi..." ;-)
Volio bih znati kada je nastala i tko je stvorio tu teoriju o brojcanoj nadmoci zena u gradu. Kad sam bio pican slusao sam o paklenom omjeru 7:1, tjeseci se da mi se jednog dana uz takav omjer "picka ne moze omasit'".

Sada je, vidim, palo na 4:1. "4:1 u korist zena" - hm, uz jednako znacenje, ovo bi bila korist jedino za lezbe... ;-)

Ovakva fama i ovako pretjerana i losa procjena mogla je doci jedino iz zenskog mozdanog pera. Opravdavajuci vlastite neuspjehe danas su mnoge zene sklone ovoj teoriji brojcane nadmoci. Tako se teorija prenosi s krila na krilo, iz kljuna u kljun.

Surova istina je da je omjer tu negdje, a gledano po dobnim skupinama - medju mladjom populacijom je nesto vise muzjaka, ali to se da objasniti samo jednom elementarnom nepogodom - brakom! Jos su stari Sumerani znali da "zene zive duze od muskaraca, jer nemaju zene", a ta je cinjenica i empirijski dokazana. Statistika je neumoljiva...

Povijesni medij
@Mungos,
Zašto je "surova istina je da je omjer tu negdje", ako se smije znati? 8)
aj odma mi je lakše! :)
DanicaV

@Mungos,
Zašto je "surova istina je da je omjer tu negdje", ako se smije znati?

Pakleni plan mi je jednog dana biti alfa clan obitelji koja ce se sastojati od vise (jednakopravnih) zena, mladuncadi i mene. Ovakav (stvarni) omjer, uz sve ostale poteskoce proizasle iz drustvenih prilika i prirode zenskog karaktera, ne ide mi na ruku.
Plan je stvarno paklen ako misliš da će se žene slagati makar ih ti jednako tretirao. Jedino da ne znaju jedna za drugu, treću, četvrtu... ali to je stvarno pakleno.

Kad smo kod odnosa žena i muškaraca, kakvo bi bilo objašnjenje da je omjer muškaraca i žena kod suicida 2,1 : 1 ???

http://www.suicidi.info/epidemiologija.asp
slatka moja amon ra takva razmera je
otprilike u vecini gradova da li to znaci da sada muskarci treba da budu srecni jer mogu da biraju. u tome je i najveci zajeb posto imaju sanse da biraju u tom biranju im prodje trecina zivota. zato predlazem da nagovoris drugarice i krenete u akciju. zgrabite prvog koji vam se svidi. mene zgrabi ti . prepoznaces me po majici na kojoj pise you belong to me

Tagovi