Druge ovogodišnje Osječke ljetne noći (OLJN) - program
Druge ovogodišnje Osječke ljetne noći održat će se u petak i subotu ( 27. i 28. srpnja 2007), a donose nam koncerte, plesne nastupe, veselice i nagradne igre na ulicama i trgovima u užem središtu grada. Osječke ljetne noći ugodna su i opuštajuća večernja druženja kojima se kvalitetno popunjava izvjesna praznina u godišnjem ritmu događanja u gradu.
Središnji događaji su koncerti - Crvena jabuka u subotu i nastup Klape Cambi i Drniškog Puhačkog orkestra u petak, ali ne treba zaboraviti ni događanja na ostalim mikropozicijama koje vrijedi obilaziti u lagodnoj večernjoj šetnji.
Jabuka ok,ali klape,Drniški duvači,Omiški gusari,guslari i gangaši, penzioneri će bit oduševljeni
a jesi seljačina, to što ti neslušaš klape, nemora značiti da i drugi neslušaju!!!!!!!!!
Đapiću!!! jes´ to ti? Kako je u HSP-u?
Otkad je on gradonacelnik vec i sanjam gange... pa sta vam je pa vidite da kad on nije mogao doci u Split pa biti tamo gradonacelnik onda je doveo Split kod nas... kad nece brdo Muhamedu... Sta je sljedece.... seljacka alka
Ne znam koje od ovo dvoje je tipfeler ali napisali ste da je Crvena Jabuka u petak, a na plakatu piše subota.
Jel' netko možda zna sa stopostotnom sigurnošću kada je? Hvala.
Imas pravo, plakat je uvijek u pravu ;-) Lapsus mozgae kod pisanja clanka... ;-)
na cvrljivu jabuku ne idem...ide mi žera na žifce sa svojim stilom, nisu od "sa tvojih usana" niš dobro otpjevali
kontam da sada umjesto vježbanja jednostavno razbaruše žeri kosu i kontaju :"to je to...sad će nas slušati"
ostatak programa je isto sranje...
možda otići pogledati crtiće na trg IP2?
Obzirom da ima dosta postova pro i kontra hajde da pomognemo u kreiranju sadržaja za OLJN. Danas sam pročitao da se planira slijedećih godina produžiti feštu na 3 dana a kasnije možda i na cijeli tjedan. Bilo bi zanimljivo čuti kako vi zamišljate sadržaj i program OLJN, vrlo je moguće da se neka od vaših želja i prijedloga realizira, nikad se nezna. Moj prijedlog je da se neki od sadržaja u slučaju produženja trajanja OLJN dislociraju na buduće trgove četrvti-retfale, donjeg grada i dr. Tako da se sadržaji prožimaju cijelim gradom- od prave rock svirke npr. na kopiki do plesnjaka na otvorenom ili kazališne predstave u retfali ili donjem gradu te nekim ajmo reć komercijalnim nastupom zvjezdica kod name i tako što duže
meni se zapravo uopće ne sviđa to širenje i komercijalizacija. kad su tek pokrenute osječke ljetne noći, kao podsjetnik na nekadašnje korzo, tih nekoliko prvih puta mi je bilo sjajno. a onda su počeli štandovi i trpanje svega i svačega u to.
ovo sve što se radi je trebalo napraviti kao neki drugi, neovisni gradski festival, a ne upropastiti nešto što je imalo ljepotu u jednostavnosti i međusobnom komuniciranju. sad opet ne čujem nikoga, jer malo-malo netko trešti s nekom glazbom.
metalci buhaha rockeri bolje reci hehe ne sviraju metalci whitesnake
a koji si ti?! šta sviraš?!
ghm... wastedBASS.....
ima ih dvojica!
ja sam bassist haha bio sam skroz lijevo(na stage-u) i sviram onu gitaru s 4 zice (iliti bass) imas dolje u mom potpisu od myspace-a mog link a tamo i od benda