Druge ovogodišnje Osječke ljetne noći (OLJN) - program

Osijek

Druge ovogodišnje Osječke ljetne noći (OLJN) - program

Druge ovogodišnje Osječke ljetne noći održat će se u petak i subotu ( 27. i 28. srpnja 2007), a donose nam koncerte, plesne nastupe, veselice i nagradne igre na ulicama i trgovima u užem središtu grada. Osječke ljetne noći ugodna su i opuštajuća večernja druženja kojima se kvalitetno popunjava izvjesna praznina u godišnjem ritmu događanja u gradu.

Središnji događaji su koncerti - Crvena jabuka u subotu i nastup Klape Cambi i Drniškog Puhačkog orkestra u petak, ali ne treba zaboraviti ni događanja na ostalim mikropozicijama koje vrijedi obilaziti u lagodnoj večernjoj šetnji.

Kafići u užem centru radit će do 5 ujutro.

Portal Osijek031.com Vam donosi program drugih Osječkih ljetnih noći.

Foto: centurion

Crvena Jabuka u Osijeku

jeee .... 28.7 u 22 sata ... u sklopu osječke ljetne noći ...
Prvo Severina pa Crvena jabuka. Kao turneja Karlovačkog... :)
sam što severinu se išlo gledati, a jabuku slušati!! :o)
Jabuka ok,ali klape,Drniški duvači,Omiški gusari,guslari i gangaši, penzioneri će bit oduševljeni
definitivno idem na crvenu jabuku, al mislim i da ću na playstation natjecanje. Ja i klinci, bit će zanimljivo
Shadow Striker

Jabuka ok,ali klape,Drniški duvači,Omiški gusari,guslari i gangaši, penzioneri će bit oduševljeni

LOL
i wasted sviraju u petak u 21.00 kod PBZ-a...
Shadow Striker

a jesi seljačina, to što ti neslušaš klape, nemora značiti da i drugi neslušaju!!!!!!!!!

Re: Druge ovogodišnje Osječke ljetne noći (OLJN) - program

dajte nam matu bulića :D

Hoćemo Sandru Dabo! :wow:
ja bi da dođe nina badrić! nikad nisam bila na njenom koncertu.... kad je ona uopće i bila u Osijeku. stalno jedni te isti
pičkumaterinu! drniški puhači, čaprazlijski guslači, karaoke... potezanje konopa, kamena s ramena, gange, uvati poskoka na spavanju, pljuvanje koštice masline u dalj...
a jesi seljačina, to što ti neslušaš klape, nemora značiti da i drugi neslušaju!!!!!!!!!

vjerujem da ti slušaš, uostalom ti si majstor, a majstori uvjek pjevuše neku gangu dok rade
Shadow Striker

vjerujem da ti slušaš, uostalom ti si majstor, a majstori uvjek pjevuše neku gangu dok rade

hi hi, klapa je jedno, a ganga nešto sasvim deseto, MOZGU!!!!!
kvakica

ja bi da dođe nina badrić! nikad nisam bila na njenom koncertu.... kad je ona uopće i bila u Osijeku. stalno jedni te isti

Prije neke 4 kuke mislim da je to bilo prvo "jesen uz Osječko"
Napokon Jabuka!
Cure, samo mi nemojte Marka "okupirati"!
gaap

pičkumaterinu! drniški puhači, čaprazlijski guslači, karaoke... potezanje konopa, kamena s ramena, gange, uvati poskoka na spavanju, pljuvanje koštice masline u dalj...

Ne bih se znala ovako lijepo izraziti pa te samo citiram.
Tužno.
Jeste vi kad čuli za "Living diversity"?

Čovjek mora naučiti uživati u malim stvarima.
Čula.
Ali ne mora mi se sviđati svaki kirvaj koji se dešava u gradu i imam pravo iskazati svoje mišljenje.

Evo, imam čak i prijedlog - lovu koje će ovdje zbubati mogli su prenamijeniti za azil za pse, također spomenut na portalu.

Ako mora igrati mečka da bi ponukala "građane" u šetnju, onda nisu baš neki građani.
Baš mi drago za Crvenu jabuku... :D
majstor

Shadow Striker

Đapiću!!! jes´ to ti? Kako je u HSP-u? :)

Otkad je on gradonacelnik vec i sanjam gange... pa sta vam je pa vidite da kad on nije mogao doci u Split pa biti tamo gradonacelnik onda je doveo Split kod nas... kad nece brdo Muhamedu... Sta je sljedece.... seljacka alka
Ne znam koje od ovo dvoje je tipfeler ali napisali ste da je Crvena Jabuka u petak, a na plakatu piše subota.

Jel' netko možda zna sa stopostotnom sigurnošću kada je? Hvala.
Shadow Striker

inače ne slušam klape, ali klapa cambi je imala sjajne obrade gibinih pjesama, ne znam drže li se još uvijek toga.
Osječanin

Hoćemo Sandru Dabo! :wow:

ona je sad velika tv zvijezda, ne ide više po seoskim vašarima, u što se ljetna noć i pretvorila.
Stazh

Ne znam koje od ovo dvoje je tipfeler ali napisali ste da je Crvena Jabuka u petak, a na plakatu piše subota.
Jel' netko možda zna sa stopostotnom sigurnošću kada je? Hvala.

Imas pravo, plakat je uvijek u pravu ;-) Lapsus mozgae kod pisanja clanka... ;-)

Ispravljeno i kikachi donirani...
sutra ću na crvenu jabuku, to je odlučeno odavno.
Al gdje da idem večeras-nemam pojma!!!!
Gdje ćete vi?
na cvrljivu jabuku ne idem...ide mi žera na žifce sa svojim stilom, nisu od "sa tvojih usana" niš dobro otpjevali:-(
kontam da sada umjesto vježbanja jednostavno razbaruše žeri kosu i kontaju :"to je to...sad će nas slušati"

ostatak programa je isto sranje...
možda otići pogledati crtiće na trg IP2?
ja moram ici tamo kod golden chickena jer sviram buhaha ;)
Obzirom da ima dosta postova pro i kontra hajde da pomognemo u kreiranju sadržaja za OLJN. Danas sam pročitao da se planira slijedećih godina produžiti feštu na 3 dana a kasnije možda i na cijeli tjedan. Bilo bi zanimljivo čuti kako vi zamišljate sadržaj i program OLJN, vrlo je moguće da se neka od vaših želja i prijedloga realizira, nikad se nezna:). Moj prijedlog je da se neki od sadržaja u slučaju produženja trajanja OLJN dislociraju na buduće trgove četrvti-retfale, donjeg grada i dr. Tako da se sadržaji prožimaju cijelim gradom- od prave rock svirke npr. na kopiki do plesnjaka na otvorenom ili kazališne predstave u retfali ili donjem gradu te nekim ajmo reć komercijalnim nastupom zvjezdica kod name i tako što duže :)
meni se zapravo uopće ne sviđa to širenje i komercijalizacija. kad su tek pokrenute osječke ljetne noći, kao podsjetnik na nekadašnje korzo, tih nekoliko prvih puta mi je bilo sjajno. a onda su počeli štandovi i trpanje svega i svačega u to.

ovo sve što se radi je trebalo napraviti kao neki drugi, neovisni gradski festival, a ne upropastiti nešto što je imalo ljepotu u jednostavnosti i međusobnom komuniciranju. sad opet ne čujem nikoga, jer malo-malo netko trešti s nekom glazbom.
Crvena Jabuka je u subotu definitivno. To se zna jos od cetvrtog mjeseca kada je koncert dogovoren!
Jel ide tko u capuccino na tamburice?ili su svi već otišli?
Korisničko ime

ja bih mogao naići...
DonQuijote

Korisničko ime

ja bih mogao naići...

Ja sam tamo u 9:45. ...vidimo se ;)
wastedbass

ja moram ici tamo kod golden chickena jer sviram buhaha ;)

jeste vi oni metalci?!! zaaaaakon!!! :)
metalci buhaha rockeri bolje reci hehe ne sviraju metalci whitesnake ;)
wastedbass

ni AC/DC! :-)
Jedna molbica, da mi se na mail [email protected] jave oni koji su slikali ili snimali veceras koncert Crvene Jabuke!
wastedbass

a koji si ti?! šta sviraš?!
Poppy

wastedbass

ghm... wastedBASS..... LOL
CatCloe

Poppy

wastedbass

ima ih dvojica! :P
Poppy

CatCloe

Poppy

wastedbass

ima ih dvojica! :P

ja sam bassist haha bio sam skroz lijevo(na stage-u) i sviram onu gitaru s 4 zice (iliti bass) imas dolje u mom potpisu od myspace-a mog link a tamo i od benda ;)
ajd super! ja sam ona iz publike što je najglasnije pljeskala! :)
heh super ajd hvala stvarno mislim u ime benda prenijet cu im pohvale , nama je isto bilo super gore na stage-u bilo je dosta ljudi pa smo uzivali ;)
Ja mislim da je na tom koncertu zeko bila nenadje8iva :) nije bitno jel plesala, pljeskala, skakala ili šta...dovoljno je bila da je tamo stajala samo 8-)

Da li ce na stranici biti slika sa koncerta Jabuke ili ja moram svoju kolkciju slati?
pa stavi svoju kolekciju. :P .možda sam i ja na slici :wink: :wink:
neja

pa stavi svoju kolekciju. :P .možda sam i ja na slici :wink: :wink:

Publika je jedino na video snimci! Pa mozda i ti, ovisi gdje si stajala!
Na slikama je samo Jabuka! :wink:
Slikice su nanetu, ako nekoga zanima link!
Da li ga smijem staviti ovdje?
Ajde vise stavi, nece tebi Leon nista napraviti nazao jel Leone? :)
Ajd dobro!
Pocetna stranica je: http//:www.geocities.com/mirenaus i tamo su linkovi i za slike i sve ostalo!

Tagovi