Gradski vrt: Osijek - Slaven Belupo

Osijek

Gradski vrt: Osijek - Slaven Belupo

U nedjelju, 22. srpnja 2007. u 20h: Gradski vrt: utakmica Prve HNL Osijek - Slaven Belupo

Re: Gradski vrt: Osijek - Slaven Belupo

Jupi! :1eye:
Jel to Kohortaši bojkotiraju bojkot?
tonya

Bojkotaši bojkotiraju bojkot?
Ne, bojkot je bio za proslu sezonu.
hehe, ma daj pa policija će opet biti tamo, uopšte niste karakter.
jebeš policiju
Jeff Murdock

tonya

Bojkotaši bojkotiraju bojkot?

Da, to sam mislila :)

Konačno (y)
ajde svi na istok !!!

prije tekme do udruge na vopi... :cheers:
šta zar već opet počinje ta debilana od nogometne lige... u kurki! a ništa bit će opet kohortaša za razgovore ugodne na forumu!
sad je i šef kohorte ili koji je već klinac onaj Šatvar visoki partijski funkcioner HDSSB-a, nema zajebacije, sad će i katedralu i HNK ofarbat s grafitima ( i zaboravit prazne kantice boje pored grafita nakon akcije 'uljepšajmo grad'.

opa, javio se super novinar! jesi ti ono u svom članku pokušavao kontaktirat čovjeka koji je već godinama mrtav?
LIJEM KRV A SUZA NEMA
TI SI BOJA MOJIH VENA
lufus

opa, javio se super novinar! jesi ti ono u svom članku pokušavao kontaktirat čovjeka koji je već godinama mrtav?

mea culpa.

nego , navijači, šta je s tim bojkotom? predomislili se a? ili imate novi deal s policijom, vi bacate baklje na one preplaćene likove s osnovnom školom koji trče za loptom, a policija vas časti pivom umjesto batinama.
kako ide akcija uljepšajmo grad? jesu u planu neki novi ACAB grafiti? jel se već sprema kakva akcija kodnog imena 'kolodvor' kad dolaze gostujući navijači?
vidim, nema mi druge nego na stadion skinut majicu i urlat o penetraciji u nečiju mamu, sestru, oca...
gaap

lufus

mea culpa.

nego , navijači, šta je s tim bojkotom? predomislili se a? ili imate novi deal s policijom, vi bacate baklje na one preplaćene likove s osnovnom školom koji trče za loptom, a policija vas časti pivom umjesto batinama.
kako ide akcija uljepšajmo grad? jesu u planu neki novi ACAB grafiti? jel se već sprema kakva akcija kodnog imena 'kolodvor' kad dolaze gostujući navijači?
vidim, nema mi druge nego na stadion skinut majicu i urlat o penetraciji u nečiju mamu, sestru, oca...

nisam mogao vjerovati kad sam cuo tko si ti..cinio si se pametniji,ovako se spustas upravo na razinu onih koji navijanje smatraju vrijedjanjem..ima nas koji navijamo jer volimo svoje

btw. akcija uljepsajmo grad napraduje,nedavno u suradnji sa strojarskom skolom ukrasen jedan njihov zid a javili su se i jos neki ravnatelji pa kad malo vrucine stanu krece se dalje
NAS GRAD - NAS KLUB

gaap

lufus

mea culpa.

ne seri :!:

Tagovi