Skuterima po Kopiki

Društvo, politika

Skuterima po Kopiki

Eto, predlažem hajku na, mahom balavce, koji skuterima divljaju po Kopiki...

Ležim na ručniku, a oni motor malo upale pa ugase, pa malo upale, pa malo ugase.
Onda se svakih pet minuta provozaju od jednog do drugog ulaza. Onda malo treba pokazati slalomske vještine na zadnjem kotaču, naravno vrata su majke s malom djecom, slučajni prolaznici, mladič koji trči za frizbijem... U osnovi svaka osoba može poslužiti...

Kako nadležni očito ne mogu ništa, predlažem javnu hajku na aktere i pritisak na Športske objekte preko ovog foruma...

Zahvaljujem!
jel imamo kakog čiku policajca na forumu?!
sam da stane, zbušit gume.. a možda se vozaju ko u onom vicu...jel ne kontaje kako se gasi
ah, htjela sam reći da postoji "kvartovski policajac" (iliti kontakt policajac), ali niti jedan ne pokriva lijevu obalu Drave...ali možda ih se može nazvati i pitati 031/237-256
Situacije je malo zamrsenija.
Naime, policajci ne mogu pisati kazne za prometni prekrsaj jer se radi o povrsini za koju policija nije nadlezna. Za sigurnost se treba brinuti vlasnik (Grad), ali ocito nema zelje, volje, para...

Policija moze reagirati tek kada se utvrdi da se usprkos upozorenjima i znaku zabrane klinci voze, ali vlasnik objekta je taj koji mora pozvati policiju.

Ni tada se ne radi o prometnom prekrsaju, vec o krsenju javnog reda i mira ili necem trecem.
Bas me zanima kolika bi odsteta bila da neko djete udari motor i digne se tuzba protiv pocinitelja, ali i Grada jer objekt nije adekvatno osiguran...
najbolje je razapeti sajle preko svih prometnica u gradu koje su dovoljno dugačke i ravne da se na njima može vježbati vožnja na zadnjem kotaču i stresti ih kao ringlove na pod... uključujući promenadu i kopiku. od tih punoglavaca na usisavačima se živjet ne može..
ja znam jednog dečka koji je promenadom išao autom velikom brzinom i bez upaljenih svjetala
_Jimmy_

ja znam jednog dečka koji je promenadom išao autom velikom brzinom i bez upaljenih svjetala

Izvrsno Jimmy, uistinu izvrsno...
ah opet nikakve koristi od mene :D

ma najbolje nazovi Antu :)
Circa

_Jimmy_

Izvrsno Jimmy, uistinu izvrsno...

da to sam i ja rekao ... samo nisam sebe spomenio
Treba ih privesti, pozvati im starce, i onda glupom ćaći koji je još glupljem sinu kupio skuter, pred očima mu žene i divljaka, odrezati desnu ruku. Potom mu na čelo udariti žig "ja sam idiot koji nije znao odgojiti dijete".
Nisu dostojni da se o njima raspravlja,jer za maloumne to zna bit samo poticaj.Treba opalit kazne pa nek razmišljaju gdje je mjesto za vožnju
baci im granu u točak kad projure. da vidiš kad se spandrknu, neće više kurblati po kopici
svaki dan sam na bazenima i briga me sto se neki vozaju, uopce nisu toliko ociti, jesi ti ljubomoran sto oni imaju skuter, a ti ne ili?
ruana

svaki dan sam na bazenima i briga me sto se neki vozaju, uopce nisu toliko ociti, jesi ti ljubomoran sto oni imaju skuter, a ti ne ili?

Da, ljubomoran sam...
Cestitam na otkricu...

A kada tebe ili nekog tvog zvekne motor u pjesackoj zoni, na bazenima, trgu ili negdje drugdje, zali se Upravi Vodovoda...

Ili samo reci "briga me sto se neki vozaju"...

Okej?
Ček kako to da su prije oni famozni Milicajci sa onom starim bembarama stajali kod ulaza na kopiku. I kad neko apenkom "Dojuri" ,ovaj fino zvizne kaznu i mir.
A gdje je policija?

Kad kod mene dječaci nižih razreda voze Automatika, onda se manekeni pojave...

Ovo je Južna Amerika.
vlale

ah, htjela sam reći da postoji "kvartovski policajac" (iliti kontakt policajac), ali niti jedan ne pokriva lijevu obalu Drave...ali možda ih se može nazvati i pitati 031/237-256

A kako da reagiraju kad i sami se provozaju po kopici u slobodno vrijeme
Circa

Naime, policajci ne mogu pisati kazne za prometni prekrsaj jer se radi o povrsini za koju policija nije nadlezna. Za sigurnost se treba brinuti vlasnik (Grad), ali ocito nema zelje, volje, para...

Policija moze reagirati tek kada se utvrdi da se usprkos upozorenjima i znaku zabrane klinci voze, ali vlasnik objekta je taj koji mora pozvati policiju..

...ne kužim baš ovaj dio gdje se kaže kako policajac ne može ništa....jer koliko me pamcenje služi....na ulazu u kopiku kad se dolazi promenadom....ima prometni znak zabrana za motore i bicikle.....
a koliko sam ja upucen u prometna pravila....kazna za nepoštivanje prometnog znaka je 500 kunica.....koju ti naplati ciko u plavom......8)
tamna strana

Circa

Policija moze reagirati tek kada se utvrdi da se usprkos upozorenjima i znaku zabrane klinci voze, ali vlasnik objekta je taj koji mora pozvati policiju..

...ne kužim baš ovaj dio gdje se kaže kako policajac ne može ništa....jer koliko me pamcenje služi....na ulazu u kopiku kad se dolazi promenadom....ima prometni znak zabrana za motore i bicikle.....
a koliko sam ja upucen u prometna pravila....kazna za nepoštivanje prometnog znaka je 500 kunica.....koju ti naplati ciko u plavom......8)

Da, ali...
Zamisli da je Kopika necije dvoriste, npr. tvoje.
I sada, ti mozes stavit prometnu signalizaciju kojom nalazes da se treba voziti u rikverc, lijevom stranom i pri tome stalno trubiti...
Policiju boli briga sto ti radis u svom dvoristu. No, ako netko udje u tvoje dvoriste i pocne krisiti pravila ponasanja koja si ti, kao vlasnik, odredio stvar se mjenja.
Zoves policiju koja pocinitelja ne kaznjava za prometni prekrsaj vec ometanje privatnog posjeda, ugrozavanje necije sigurnosti i bla bla bla ili nesto trece, cetvrto.
Dakle, Grad, odnosno Športski objekti, odgovorni su za svakog motorista koji se vozika Kopikom, a policija se ne brine za tudja dvorista dok se susjedi ili vlasnik ne pozale na problematicne individualce...
Policija se brine za promenadu, i nakon poziva službeniku za prometnu preventivu dobio sam obecanje da ce ih tamo nemilosrdno derat...
Uf...
Nadam se da sam pojasnio...
...skužio sam.....
onda nam ne preostaje ništa drugo nego da zapjevamo onu pjesmu....
kad se male ruke slože...
sve se može
sve se može...

...te kad naiđe neki balavac kojem je stari kupio skuter jer mu je ovaj obecao da se nece drogirati......ili je uspio proci razred sa dvojkom....
skinit ga sa skutera....i priljepit ga na onaj vreli auspuh....iliti ispušni lonac......tako da ima lijepu i nezaboravnu uspomenu....pod nazivom ljeto 2007.
ma ja ih ne volim vidjeti ne samo na kopici nego bilo gdje u gradu..mrzim kad mi se priljepe za auto s bilo koje strane. strašno. ili kad mi u neko doba noći prdi pod prozorom
Circa

tamna strana

Circa

Da, ali...
Zamisli da je Kopika necije dvoriste, npr. tvoje.
I sada, ti mozes stavit prometnu signalizaciju kojom nalazes da se treba voziti u rikverc, lijevom stranom i pri tome stalno trubiti...
Policiju boli briga sto ti radis u svom dvoristu. No, ako netko udje u tvoje dvoriste i pocne krisiti pravila ponasanja koja si ti, kao vlasnik, odredio stvar se mjenja.
Zoves policiju koja pocinitelja ne kaznjava za prometni prekrsaj vec ometanje privatnog posjeda, ugrozavanje necije sigurnosti i bla bla bla ili nesto trece, cetvrto.
Dakle, Grad, odnosno Športski objekti, odgovorni su za svakog motorista koji se vozika Kopikom, a policija se ne brine za tudja dvorista dok se susjedi ili vlasnik ne pozale na problematicne individualce...
Policija se brine za promenadu, i nakon poziva službeniku za prometnu preventivu dobio sam obecanje da ce ih tamo nemilosrdno derat...
Uf...
Nadam se da sam pojasnio...

Stvarno ih divljački i nemilosrdno deru. Kao i onih par skuteraša u vodi, koji izvode egzibicije pred publikom, a policija se busala u prsa da ove godine nema glisiranja u gradskom dijelu Drave.

Stoga se, nažalost, moramo strpiti dok netko ne nastrada, jer u Hrvatskoj se tek onda stvari mijenjaju.
A u cemu je problem stat na ulaze kopike oko pola 7 i polako svi koji idu doma prvo platit kaznu a onda kud oces
debeli

A u cemu je problem stat na ulaze kopike oko pola 7 i polako svi koji idu doma prvo platit kaznu a onda kud oces

Ovo mi se svidja, jednostavno i ucinkovito rjesenje, osim ako skuterasi krenu cestom...
tamna strana

skinit ga sa skutera....i priljepit ga na onaj vreli auspuh....iliti ispušni lonac......tako da ima lijepu i nezaboravnu uspomenu....pod nazivom ljeto 2007.

pa to sam ja lijepo rekla na samom početku LOL
Circa

debeli

Ovo mi se svidja, jednostavno i ucinkovito rjesenje, osim ako skuterasi krenu cestom...

Pa ima samo tri ulaza, a mixerom se nesmije vnutra.
to je cca 15 policajaca da bude prohodnije ko na traci.
Jebem li ga ja ako na skuterima nisu oni divljaci iz Kohorte! :scooter:
ma najbolje da svatko ponese na kupanje neku ppaliju i kada se zaleti lik na toj rerni pored njega fino ga opali po sred fanfulje da mu vise nikada ne padne na pamet da sjedne na motor...
Osječanin

Jebem li ga ja ako na skuterima nisu oni divljaci iz Kohorte! :scooter:

Ti si neki provokator, pa kohortaši nemaju vozačke jer oni bojkotiraju zakone, a sigurno ne bi znali ne upravljati tim mlincima za kavu.

Tagovi