Psi u azilu
http://www.zivot.hr/psiuazilu.php
Društvo, politika
DojaJa
hvala ti što si to stavila...ja ću udomiti jednog (nažalost ne mogu više...a najradije bih sve)
cibura1a sta bude sa psima koji ne nađu udomitelje...dali ih drze do starosti dok ne uginu ili ih ne daj boze uspavaju?
CatCloeDojaJa
hvala ti što si to stavila...ja ću udomiti jednog (nažalost ne mogu više...a najradije bih sve)
imaš u današnjem glasu sliku kujice koja je jučer dolutala u njihovo dvorište i na kraju su ju otfurali u azil. umiljata je i jako dobra, ja sam ju bila odvela kući ali su me starci htjeli ubiti jer već imam 2 psa i mačku. molim te, molim te, molim te uzmi nju, divna je!
anakondacibura1a sta bude sa psima koji ne nađu udomitelje...dali ih drze do starosti dok ne uginu ili ih ne daj boze uspavaju?
...ako se ne varam, prema zakonu bi ih trebali uspavati ako se u roku od 30 dana ne uspiju udomiti...pogotovo stare i bolesne zivotinje.....
031OSja sam uzeo jednog malog crnog stenca... preslatka je. skoro je crkla jer je pokupila svakakve bolestine tamo ali sada je pravi mali vrag! ako tko treba djukca neka ode u azil i izabere jednoga... tim psicima stavrno treba puno topline i kao da razumiju kasnije da ste ih "spasili"
DojaJa
031OSja sam uzeo jednog malog crnog stenca... preslatka je. skoro je crkla jer je pokupila svakakve bolestine tamo ali sada je pravi mali vrag! ako tko treba djukca neka ode u azil i izabere jednoga... tim psicima stavrno treba puno topline i kao da razumiju kasnije da ste ih "spasili"
Volim te!
...t00_perfect...
...i ja sam uzela sa iz azila. rasni je pas, ali mi je draze sto sam ga spasila nego da sam platila za njega neznam kolko. situacija u azilu je strasna,kad vidite sve te oci koje vas gledaju i mole da ih povedete kuci, ne bude vam bas svejedno...
![]()
ako netko trazi psa, nek ode u azil. sigurno ce naci nekog za sebe... a to malo stvorenje ce vam vratiti deseterostruko...ops:">
DojaJa
predivan ti je taj psić...ja idem u ponedjeljak po jednog jeeeeeeee...ne znam ko će bit sretniji ja il on..
...t00_perfect...
...i ja sam uzela sa iz azila. rasni je pas, ali mi je draze sto sam ga spasila nego da sam platila za njega neznam kolko. situacija u azilu je strasna,kad vidite sve te oci koje vas gledaju i mole da ih povedete kuci, ne bude vam bas svejedno...
![]()
ako netko trazi psa, nek ode u azil. sigurno ce naci nekog za sebe... a to malo stvorenje ce vam vratiti deseterostruko...ops:">
MissTake
da imam dvorište obavezno bih uzela kojeg psa i to iz azila, ne volim one s pedigreom, nažalost živim u stanu![]()
MissTake
da imam dvorište obavezno bih uzela kojeg psa i to iz azila, ne volim one s pedigreom, nažalost živim u stanu![]()

debeli
i sada si ga bacio u Dravu fuj![]()

nake_rado
i sta sad...niko me nece![]()
MissTake
ma problem je što svaki mjesec idem na put od nekoliko dana i nema se tko brinuti o ljubimcima, ali ako ikad budme imala uvjet uzimam mačku obavezno jer ih obožavam, i psa jer mi je žao kad vidim priloge iz azila
bravo svima vama koji ste ih udomili, ili ih planirate udomiti!Poppy
nake_rado
i sta sad...niko me nece![]()
ma znas da ja bi... al... evo za tri godine!![]()

Osječanin
Što reći...prestrašno![]()
6.12.2007
STRAVIČNO: DIVLJAK NASMRT IZUDARAO PSA PRED OČIMA ZGROŽENIH PROLAZNIKA
Dalmatiner pretučen nasmrt i ostavljen u središtu grada!
http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=3&ID_VIJESTI=84202
Osječanin
Što reći...prestrašno![]()
6.12.2007
STRAVIČNO: DIVLJAK NASMRT IZUDARAO PSA PRED OČIMA ZGROŽENIH PROLAZNIKA
Dalmatiner pretučen nasmrt i ostavljen u središtu grada!
http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=3&ID_VIJESTI=84202