tito u osijeku
Snimljeno na Trpimirovoj.
Društvo, politika
kokoček...
pa to tamo stoji godinama...
u čemu je sad problem?
neja
Sad će saditi opet 88 ruža oko toga????
narod je totalno odljepio
koko
ček...
pa to tamo stoji godinama...
u čemu je sad problem?

legica_os
JA SAM MISLILA DA JE TAMO............ TITO ZAKOPAN![]()
chaknorisJasno... i to preko Bingove firme... ne znas tko je Bing?! Ma to ti je onaj fin gospodin sto pozna neke ljude...Ali budući da nčklaste tarju samo jednu godinu, bit će ih potrebno svake godine naručivati
BlofeldYep... Francek izgorio u tom silnom trudu... moram priznati da je bilo neugodno, gotovo ponizavajuce, promatrati tko je sve dosao na Tudjmaninov pogreb. Ako neki dogadjaji mogu baciti javnu sramotu na neku zemlju i njenog vladara, onda je Tudjmaninov pogreb bio takav dodjaj par exellence.Jadan Franjo! Cijeli život se trudio da bude kao Tito, a njemu neće ni kipić u grad postaviti.
Ovo mi zvuci kao neko stambiljanje stoke sitnog zuba. Sto znaci biti "Titov simpatizer"?Inače, izgleda da u Hrvatskoj raste broj Titovih simpatizera.
Ono sto se nazivalo "komunizmom" nije ni "K" od komunizma, vec obicne komunizam-wannabe diktature s idejom planske privrede u vremenu nepostojanja ekspertnih sustava. Katastrofa zajamcena..Još kad bi vidjeli koje je sve zemlje navukao u Pokret Nesvrstanih! Treći smjer! Između trulog kapitalizma i rigidnog komunizma! Zar nismo i sad u potrazi za istim ciljem?
Leteci mungosSto znaci biti "Titov simpatizer"?
davorcccdruže Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo....
Uhvatite se svi za ruke i zapjevajno zajedno staru pionirsku ...
mont
Pa onaj tamo desno, 150 metara bogu iza ledja
8Nabrojimo neke od njegovih zločina (ubraja se i zapovijedna odgovornost).
CatCloeneja
Sad će saditi opet 88 ruža oko toga????
narod je totalno odljepio
ne, sad će mladež hsp-a oko starčevićevog trga zasaditi 216 stabala nčklaste.
216 - za svaki đapićev kilogram po jednu.
a nčklaste zato jer je to vrsta drveta koja raste samo u jugoistočnom burundiju, zbog čega jedna sadnica (kad se preračunaju dolari) košta oko 4 milijuna kuna, što je pak zanemariva cifra u odnosu na veličinu i važnost đapićevih zasluga u našem malom gradu.