Dirljivo...
http://www.mediapositiva.hr/Default.aspx?sid=930
Britain's Got Talent
Forum
da nisam mogao vjerovat ovog opernog sam preslusao 5 puta za redom prejebeno pjeva
isusee, ovo je fenomenalno...
otkinula sam totale
otkinula sam totale
Rafo je bolji...
Oko 1:59sec filmica mozete vidjeti kako izgleda orgazmicki grc u zena kojima umjesto dlaka, u ushima rastu klitorisi...
jebeno!!!!!!!!
ova priča me podsijeća na našeg Mužeka
predivno. ne mogu izbrojati koliko sam puta preslušala..
najljepše mi je od svega što je uspio tako uplašeni, nesigurni čovjek koji je do jučer bio nitko. prekrasno.
oboje pjevaju dobro do suza..
najljepše mi je od svega što je uspio tako uplašeni, nesigurni čovjek koji je do jučer bio nitko. prekrasno.
oboje pjevaju dobro do suza..
...i jedna curica je pokazala.....da godine ne moraju znaciti neku prepreku.....
Tip ima pravu glasnu,izvrstan.svaka mu čast što je smogao snage izaći pred publiku jer to i zaslužuje.
Coni sigurno čeka uspiješna karijera jer ima anđeoski glasić.
Coni sigurno čeka uspiješna karijera jer ima anđeoski glasić.
http://www.metacafe.com/watch/732373/cool_kid_singer/
i ja sam se raspekmezila...
ops:">
mala je preslatka.... možda bude nova britni spirs.---
maleckamala je preslatka.... možda bude nova britni spirs.---
ne treba nam peti jahač apokalipse
malecka
mala je preslatka.... možda bude nova britni spirs.---ops:">
ne, zaboga!!!!! jedna je sasvim dovoljna

Šta vi mislite da je to njemu prvi puta pred publikom? Bah. Lik je amater ali je pjevao pred 15.000 ljudi pa čak i pred Pavarottijem, tako da mu trema nije strana ....
"During his singing course he was selected as one of the best students, to sing in front of Luciano Pavarotti and Katia Ricciarelli, who were apparently impressed with his singing.
For the Bath, Somerset, based amateur company 'Bath Opera', he has performed on four occasions in the roles of Don Basilio (Marriage of Figaro), Don Ottavio (Don Giovanni), the title role in Verdi's Don Carlos, and as the Prince of Persia and also the Herald in Turandot. He also sang for the Royal Philharmonic in front of an audience of 15,000 and toured Northern Italy as a soloist."
"During his singing course he was selected as one of the best students, to sing in front of Luciano Pavarotti and Katia Ricciarelli, who were apparently impressed with his singing.
For the Bath, Somerset, based amateur company 'Bath Opera', he has performed on four occasions in the roles of Don Basilio (Marriage of Figaro), Don Ottavio (Don Giovanni), the title role in Verdi's Don Carlos, and as the Prince of Persia and also the Herald in Turandot. He also sang for the Royal Philharmonic in front of an audience of 15,000 and toured Northern Italy as a soloist."