. Šta mi vrijedi bazen kad svi budemo
Kultura, zabava, sport, hobby
. Šta mi vrijedi bazen kad svi budemo
chaknoris
Jadno dijete. Netko joj je umjesto trave prodao origano i sada piše svašta![]()

wastedbass
OMG ovak recimo da je htio napisati kao A što je s plivanjem ??? onda je da bude cool post napisao aaaaaaa plivanje i tako ostavio ne znam zast ja ovo objasnjavam odustajem od ovog posta

xg
Šta mislite jel vrijedno podizati bazen sa 50m bazenom, tzv. olimpijskim, u ovom gradu.
wastedbassHmm ja ga razumijem nest u vezi izgradnje olimpijskog bazena od 50 metara , ali on se brine da to nece biti gotovo dok je on ziv hehe valjd

Najbolje je biti gluh i slijep xg
Kako ima zzzzzzzzzzbunjenih ljudi OMG.
Inače ono "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" nema neku veliku ulogu u svemu.![]()
Ali, jbg štaš ljudima moraš sve na široko i naveliko (čast izuzetcima).
![]()
Najbolje je biti gluh i slijep
za neke
xgponekad nije loše biti pismen ili barem suvisao...
![]()
Najbolje je biti gluh i slijep
za neke
xg
Tzv. pjesnik je htio reci kao bi ovom gradu trebao 50m bazen, ali glavni - inace ljudi na vlasti (za zbunjene) samo pricaju o tome. I sad moje pitanje vama je da li to vas tangira uopce, tj. je li vam to od neke važnosti da Osijek ima takvo nesto.
xg
Možda hoćeizgraditi bazen u svom dvorištu..i pa nas pita jel se isplati..i jel će moći plivati u njemu???možda jednog dana srušiti svjetski rekord...
bože ovo ništa nema smisla...tako je smiješno

, a moj cilj je bio samo pitati vas koliko vam je u interesu da ovaj grad dobije 50m bazen - normalan.

xg
Neki ljudi su toliko nabrijani, a moj cilj je bio samo pitati vas koliko vam je u interesu da ovaj grad dobije 50m bazen - normalan.
![]()
I zahvaljujem ljudima koji su dali pozitivan (ili negativan) odgovor.![]()
![]()
...i dječje igralište...tamo bi bilo dobro još neki bazen i da se onaj bajer zatrpa....legica_osxg
Neki ljudi su toliko nabrijani, a moj cilj je bio samo pitati vas koliko vam je u interesu da ovaj grad dobije 50m bazen - normalan.
![]()
I zahvaljujem ljudima koji su dali pozitivan (ili negativan) odgovor.![]()
![]()
ma ok ok legice,shvatili smo bit svega...neka nama još deset takvih bazena....meni bi odgovaralo da se sredi onaj prostor kod getroa,imamo igralište za odbojku i boćanje...i dječje igralište...tamo bi bilo dobro još neki bazen i da se onaj bajer zatrpa....
k:">