Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
debeli je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zato što je kenjkav, izgleda je tip svaki put za predigru napisao po jednu poemu
|
|
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
!?!?!?!?!?!?
Ma, ja bi se, ako treba, i okotio!!!
!?!?!?!?!?!? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la: ›
!?!?!?!?!?!?
Ma, ja bi se, ako treba, i okotio!!!
!?!?!?!?!?!?
|
??????????!!!!!!!!!!!??????!!!!!! |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ne bi nista ucinila...ako nekome nije stalo do mene vise, kog ce mi vraga vise onda u zivotu... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
debeli je napisao/la: ›
zato što je kenjkav, izgleda je tip svaki put za predigru napisao po jednu poemu
|
i dok bi on pisao poemu, ona bi grizla nokte pred tv-om, zaspala umorna od čekanja;ujutro se probudila frustrirana, otišla raditi....i jedan dan joj je jednostavno dopizdilo!
našla je tipa koji gleda nogoš(bar znaš da je raspoloživ kad sudac odsvira kraj tekme) |
|
|
|
|
|
Seyo
Ukupno postova: 35 Spol: Muško
|
Možda je ružan? Ko bi htio bit s ružnim? |
|
_________________ ...'il si bos 'il si hadžija... |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Vidi lepog |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Seyo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Možda je ružan? Ko bi htio bit s ružnim?
|
Alo Seyo pa gde si ti , opet si se dokopao pristupa netu |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
iwanche_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kmee..kako romanticno...mal sam se rasplakala...zao mi decka...a cure mi nie zao...kako je mogla napustit ovako romanticnog decka =)
|
Sve vi pricate da zelite romanticara, a ustvari uvijek zavrsite sa nekim grubijanima, razbijacima, idiotima...Naravno ima iznimaka, ali kao što je poznato one potvrđuju pravilo |
|
|
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
kmee..kako romanticno...mal sam se rasplakala...zao mi decka...a cure mi nie zao...kako je mogla napustit ovako romanticnog decka =)
|
Sve vi pricate da zelite romanticara, a ustvari uvijek zavrsite sa nekim grubijanima, razbijacima, idiotima...Naravno ima iznimaka, ali kao što je poznato one potvrđuju pravilo
|
Bas. Morat cemo se vratiti u mracne trenutke nase proslosti kada su vladale bijele carapice, mobiteli od 3-4 kile i Mercedesi. Mozda onda bude srece jer izgleda da samo to pali kod cura |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
|
Sve vi pricate da zelite romanticara, a ustvari uvijek zavrsite sa nekim grubijanima, razbijacima, idiotima...Naravno ima iznimaka, ali kao što je poznato one potvrđuju pravilo
|
ja ne lažem ni sebe ni druge da želim romantičara
ima raznih načina za skidanje.... zvijezda s neba |
|
|
|
|
|
kiseli krastavac
Ukupno postova: 31 Spol: Žensko
|
|