Što se dogodilo? Puno žaba pojelo sve ličinke?
Preventivno su ih tretirali!?
Neki virus je bačen u prirodu i nestala nam je karika u hranidbenom lancu?
Što mislite, gdje su nam nestale male krvopije?
p.s. nije da ih dozivam...
Društvo, politika
Pollux
Možete se vi zezati...ali neke živ. vrste u prirodi žive od te karike u hranidbenom lancu...iako su užas kada su u gradu i živa napast, ptičice i žabe žive od toga...nešto tu meni jako ne štima...
ennna
ovi iz poglavarstva su to već preko zime poduzeli da ih preko ljeta ne bude.
davorccc
Dok spavam uvijek me nađu u mraku i zuje mi na uši. Ne sad da proleti par puta, pa ode negdje dalje. Naravno sjedne mi na uho, i cvili, cvili, cvili.
jutros sam se probudila sa 20 uboda

sexyback
juhuuu, iskreno suosjećam s vašim jadima zbog komaraca, ali ja sam niskotlakaš i mene komarci NE VOLE!! Bdw, ne pamtim kad me je piknuo posljednji puta
cold as ice!!!![]()
vlale
sexyback
juhuuu, iskreno suosjećam s vašim jadima zbog komaraca, ali ja sam niskotlakaš i mene komarci NE VOLE!! Bdw, ne pamtim kad me je piknuo posljednji puta
cold as ice!!!![]()
ne kužim otkad je tlak mjerilo grizu li te ili ne...
i ja sam niskotlakaš, tlak mi je 90/65 prosjek, žena mi je na predzadnjem sistematskom nakon što mi nije uspjela izmjeriti tlak rekla da sam očito mrtva![]()
ali svejedno me grizu i to jače, jučer sam se probudila s milijardu uboda, dok mog dragog nisu ni dotakli
valjda sam im slatka![]()
vlale
ali svejedno me grizu i to jače, jučer sam se probudila s milijardu uboda, dok mog dragog nisu ni dotakli
vlale
aha! znala sam da sam slatka![]()
![]()
![]()
Elena_Os
vlale
sexyback
cold as ice!!!![]()
ne kužim otkad je tlak mjerilo grizu li te ili ne...
i ja sam niskotlakaš, tlak mi je 90/65 prosjek, žena mi je na predzadnjem sistematskom nakon što mi nije uspjela izmjeriti tlak rekla da sam očito mrtva![]()
Radi se o šećeru u krvi...onaj koji ima višu vrijednost na njega lete k'o blesavi ..što znači da si od dragog definitivno slađa...![]()
![]()
Blofeld
Ako si od dragog definitivno slađa, probaj manje konzumirati dragog.
vlale
Blofeld
a neeee....bolje komarci![]()
misliš valjda više, s obzirom da on nije tako sladak
Blofeld
vlale
Blofeld
a neeee....bolje komarci![]()
misliš valjda više, s obzirom da on nije tako sladak
Penis bonus pax in domus, rekli su stari Latini. Zato pusti ti komarce, sreća je na prvom mjestu.
"> stvarno si me nasmijao do suza.. evo ti kikachi zato .. RajnusPreventivno zaprasivanje.
Ivanpa da.. nema nam vise komaraca.. mogli bi i njima podici kip na trgu.. cisto tak malo da ih se sjetimo s vremena na vrijeme..
">
">