Zanimljivo mi je da je jedino Slavonski dom prenio informaciju kako se neki Opačak i njegovi ćelavi prijatelji zabili pijani u benzinsku stanicu u petefijevoj ulici ?
Nakon prijetnji novinarima, intervencije policije ... misteriozno im je opala i razina alkohola u krvi od mjerenja do pisanja zapisnika.
Naravno, prezime Opačak i svi njegovi nositelji potiču iz društveno uglednih obitelji, tako da vjerujem da će pravosuđe biti iznimno blago i prepuno razumjevanja za počinitelje te male nezgodice.
Milan Opačak nije baš iz ugledne obitelji, ali je predsjednik ŽO mladeži HDZa.
S obzirom da se divljalo, prijetilo novinaru i ometalo policiju u obavljanju očevida: ovo bi trebao biti sprovod jedne političke karijere.
Eto, još samo da smo malo bolja demkracija.
Što je i dotični naglasio pri početku očevida tražeći da se cijela stvar zataška ili bar ne izađe u novinama .
Kako su mu samo promili u policijskom izvješću pali !
tamna strana
....ma nije moguce da takvi budu iz redova hadezeja....
Ma ne ,to se opet neko okomio na njih pa im podmeće!
Kako je to jadno! Zakucaš se u benzu, pijan , kriv 100%, i onda se ideš "vadit´" na starog koji je faca. Bracika, stvori si ime, etabliraj se, pa će ti drotovi sami ponuditi pomoć u "ograničavanju štete"
S obzirom da se divljalo, prijetilo novinaru i ometalo policiju u obavljanju očevida: ovo bi trebao biti sprovod jedne političke karijere.
zašto? kod nas su to i prečesto predispozicije za brilijantnu, dugu i uspješnu političku karijeru. kao stvoren... evo, možda nam jednom bude i gradonačelnik..
on je kreten sa đeme...iliti naselja vladimira nazora...išao u mošu,družio se s debilima...izrastao u debila...i radi sranja po gradu!!!
Prema njegovim komentarima na sajtu jutarnjeg baš je simpa mladić
http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2007,6,10,demolirali_benzinska,77971.jl
nego... da li su prezivjele cigarete u benziskoj?
jel velika steta? a kafe aparat? to su prave vijesti. ucite, ako se mislite baviti apstraktnim novinarstvom.
legica_os i ostali izmanipulirani novinarstvom : ))
fakat ste kraljevi : ))
necu se nista pravdati, sve je objasnjeno na komentarima jutarnjeg...samo ste mi pokazali kolko ste plitki
legica_os......debilcuga sam? : ))
samo me zanima zasto si toliko isfrustrirana...
djeluješ skroz beživotno takvim načinom pisanja...its your call : )
Vracali smo se iz smijera visnjevca. I prilikom skretanja u taj zavoj koji nije bas pod 90° stupnjeva, covjek mi je izletio na strossmayerovu preduboko iz ulice u koju sam ulazio, te da bih njega izbjegao morao sam malo cimnuti u desno na sto je prijatelj u autu viknuo "pazi stupici" sto je rezultiralo naglim pokretom volana u lijevo i auto je jednostavno izgubio kontrolu i iduca sekunda je bila ta da smo pokupili benzu...strava.
Vjerovatno ce osiguranje pokriti stetu, ja pokrivam auto. Ne lazu da sam iz neke stranke, clan sam mladezi HDZa. No to uopce nisam spominjao, neznam odakle im to. Vjerovatno su povezali Milana Opacka i mene. Jedino lazu da sam to spominjao, to je sve. Novinara kojeg smo verbalno napali smo rekli da ne slika NAS , vec auto, sam sreo neki dan na TBFu u tvrdji i rukavao se covjekom i cestitao mu rodjendan. Nemam zamjerki, covjek je radio svoj posao, novine traju jedan dan, a sada...tko zeli neka vjeruje sto hoce, ja sam polako umoran od svega.
Rekli su vatrogasci da je moglo doci do necega samo da je nastala jedna mala iskrica prilikom odvaljivanja agregata super 98, a to bi bila explozija gdje bi nestala i zgrada pored.
Kad čitam ovo ispada da forumaš Opa maltene uopće nije kriv. No dobro, nismo tu da sudimo, to će Prekršajni sud. Mi smo tu da se naslađujemo tuđom nesrećom. Živjeo taj mutant internet!
Još da se pokriju i samostani web kamerama, pa da vidiš xxx spektakla. Ljudi uskoro neće moći nekom djetetu u prolazu ponuditi bombon, a da ih netko ne uslika i ne stavi na internet. Tko im kriv. A ti Opa uspori malo, jer bi ti netko mogao za vožnju prigovarati kad budeš išao za Sabor.
Teško da ću se baviti politikom : ))
Napirio sam 1,57 kako piše u novinama , a "NESTALI" promili su nestali zbog toga sto stoji u zakonu da se smanjuje za 0,1 g/kg promila te je zbog toga ispalo 1,47. Neznam kako sam imao tak puno, nismo uopce puno pili, oko 3 ujutro smo prestali pit. Nakon toga smo otišli jest i oko 4 smo sjeli na kavu u strossmayerovoj na OMV. U 5:05h se dogodila nesreća. Kriv sam sto sam pio i sjeo za volan.
...citam izjavu doticnog gospodina koji je rasturio benzinsku (pri cemu je hvala bogu nastala samo materijalna šteta).....pa me zanima samo jedna stvar.....u izjavi se spominje jedan auto koji je previše izašao van pa je zbog njega i nastala cijela ova pizdarija......e sad......da li se zna taj drugi sudionik....ili je on jednostavno nestao.......
Neznam tko je to bio...znam da je neki decko sa djevojkom stao i pitao jel ima ozljedjenih. Ja u nevjerici gledam u benzinsku i govorim da nema...
Ne optuzujem ja njega, daleko od toga. Ja sam kriv, ali, vjerujem da bih savladao lakse zavoj da mi nije nosom ogranicio ulazak u ulicu.
...pretpostavljam da ta osoba nije docekala dolazak policije kako bi dala svoju izjavu.....
no dobro.....ovo nije emisija istrage....vec forum na portalu osijek031....
...al s obzirom da u cijeloj ovoj prici....samo citamo tvoju pricu.....uvijek nam ostaje prostora da si zamišljamo kako baš i nije sve kako ti kažeš....
....sve u svemu ako si ti izvukao nekakvu pouku iz svega toga......to je velika stvar......
nemam sto lagati...nije on napravio nista lose...samo mi se stvorio ko grom iz vedra neba na tom raskrizju sto je uzrokovalo u meni nagle pokrete volanom...
nema on nista s tom nesrecom...da sam bacio pogled u tu ulicu, da nisam gledao auto iz suprotnog smjera da ocjenim hocu li stici skrenuti prije nego li on naidje, tko zna kako bi zavrsilo...
bilo pa proslo, hvala Bogu nikom nista...a pouku sam izvukao...
....cinjenica je...da bez obzira bio on kriv ili ne.....ne smije napustiti mjesto nezgode....bez obzira što na njegovom autu nije nacinjena materijalna šteta.....ako ništa drugo barem zbog davanja izjave.....a to što ti sad kažeš kako on nema ništa sa tom nesrecom.....mi više zvuci kao da ga sad braniš....a prvo kažeš kako se zbog njega sve to i dogodilo....
kazem da se vjerovatno ne bi to dogodilo da se nije nasao tamo...
ja nemam iskustva s tim nesrecama...ali da sam ja na njegovu mjestu, ja bi isto otisao...
ovo se ne bi dogodilo da nisam pio i isao sjedati za volan...a kad sam vec sjeo...kud se on nasao tamo...vjerovatno se ne bi ovo dogodilo....
A to s novinarima, je najveće sranje, uglavnom manipuliraju činjenicama, izjavama, itd.
Izvlače iz konteksta ono što njima odgovara. Koliko vidim novinari se prodaju za siću, a ocrne nekog, pa ti peri ljagu.
Ako ih udariš, vade se na slobodu medija i takva sranja.
A nebave se činjenicama, već iznose svoje vizije, misli, i tko zna što iz svoje šuplje glave, a to već nije novinarstvo.
Znam da svaka priča ima tri strane. Ali smatram da novinar treba imati neutralan stav, baviti se činjenicama, ne pljuvati po ljudima, ...
Na kraju moraš pročitati par novina da bi otkrio istinu, u svim novinama različite činjenice i priče. Pa ti zaključi što je istina.
Malo zamorno, zar ne?
kad smo vec kod novinara
zar nisu ovakve slike malo degutantne http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=21196&context=naslovnica&web_page_id=main_page
sad kad gledam ove slike gore kontam si kako su ti novinari vecinom govna od ljudi i za paru/nazovi pricu bi prodali sve...
pa jel tom novinaru/fotoreporteru ko god, nije bilo bed slikati obitelj u takvom nesretnom trenutku, muci... da se vide sutra u novinama....mislim odvratno, i jos ti slike kruze po netu na kojekakvim forumima i to...
pa dajte jebote IMAJTE MALO (IMALO) JEBENOG MORALA...MOZGA
kak bi vama bilo da ste vi na slici u takvom trenutku... ok je kad je netko drugi ali kad je rijec o tebi...
mrzim takve nemoralne ljude koje nije briga za druge...odvratni ste...ološ...ljaga
Nisu samo novinari krivi, nemaj uoni fetiš na takve slike već ih stavljaju jer se to prodaje, a i koliko ljudi leti pred televizor kad čuje "upozoravamo da slijedeće snimke nisu za osjetljive osobe" ili kako već ide.
.....slažem se sa lufusom......najlakše je sad bacati ljagu na novinare i reći kako samo traže najgore moguce price i slike da bi prodali novine.....al s obzirom da to ljudi traže u što vecem broju.....ne znam kako bi onda novinari trebali dugacije i reagirati.....pođite prvo od sebe kad kupite novine......što prvo citate......vjesti iz kulture ili crnu kroniku....
Gle jedno je citati crnu kroniku, a drugo je prikazivati tuđu patnju i bol i sve to sa primjesama krvi.
Mislim da je nekad vrijedilo pravilo da se takove stvari ne smiju prikazivati u medijima, baš zbog obitelji.
I ja volim gledat mučenje životinja, pa to nemrem vidit u medijima tako često.
pođite prvo od sebe kad kupite novine......što prvo citate......vjesti iz kulture ili crnu kroniku....
a, ne znam baš..ja mrzim to što čim otvorim novine naletim na crnu kroniku u nekim novinama...
mislim da bi taj dio trebao biti posebno odvojen, a ne kao u nekim novinama činiti 80% tekstova i slika i to tako da su na istoj strani, ne znam, vjenčanja i umorstva..i onda prelistaš novine i ubediraš se za cijeli tjedan!
grozno!
Zadnja strana, horoskop, u sredini ako ima kakav prilog i to je to.
Sve ostalo su politika, maturanti, krvave priče iz susjedstva, kukanje i takve gluposti. Neme to ne zanima.
ne čitam novine
vjerojano baš zbog tog što su sve požutile u zadnjih par godina i to malo jače...ali koliko sam imala prilike vidjeti (kad mi slučajno dopadnu pod ruke, a i to je rijetko) definitivno su najgore 24sata
Čitam u današnjem osječkom domu da su neki od prolaznika koji su se našli na mjestu nesreće mobitelima snimali kako dečka prekrivaju plahtom i odvoze...mislim, zašto to nekome treba, za neku nakaradnu uspomenu ili wtf?
Zadnja strana, horoskop, u sredini ako ima kakav prilog i to je to.
Sve ostalo su politika, maturanti, krvave priče iz susjedstva, kukanje i takve gluposti. Neme to ne zanima.
i'd agree on this one!
Opa
osim toga...24sata su mi najsladje za prelistat...kratko i jasno...cisto da vidim sto se dogadja i sta Moby Dikan kaze Vlatki i tako to
24 sata meni najveće sranje..to ja ne mogu ni uzet u ruke, odmah bacim u smeće...
ne vidim razloga zasto...
ja i tako i tako nemam vremena za detaljno citanje novina...
24sata su mi taman za preletit da vidim jel ima interesantnog...
opa je pretpostavljam opacak,eto da se nije zabio u bezu ne bi postao clan foruma, u svakom zli nesto dobro, jedino de pisi malo i u drugim topicima ne samo u svom, i nemojte mu podvalit foru sa sex skandalom dovljno je istraumatiziran. pozdrav opa i pazi kako
daj opacak sta se opravdavas. vidis da ima idiota koji jedva cekaju da se nekome nesto dogodi pa da mogu likovati. jebiga svakome se dogodi sranje. a vi koji serete ohladite malo. decko se ispricao a ni to nije morao. da netko od vas napravi sranje i moze se na neki nacin malo izvuci da ublazi kaznu ne bi to napravio? daj te molim vas... to su price za malu djecu. odjednom su svi posteni i moralni i puni mudrosti
....ja ne bi rekao da su svi sa đeme kreteni....al cijenim što je decko (opa) rekao....jesam kriv sam...i snosim sve posljedice zbog toga......samo je problem u našem društvu....kad netko i prizna krivicu....neki mu hoce odrati kožu zbog toga....jer izgleda da se svi drže onoga....tko prizna još mu se pola doda.....