* - frustriran sto je morao otic prije nego su ljudi i dosli
Galerija (slike): Party 031, West, Osijek - 2007.05.18.
Najava: Party 031 - tulum portala Osijek031.com
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

,naravno netko nije došao kao što je i rekao
,mislim jel, ali tebe nisam vidjela, šmrc elaOdlično!
Drago mi je da sam upoznala ,one koje jesam (da sad ne nabrajam...),one koje nisam vidjela _gdje ste bili?od suđenja ništa,a htjedoh baš biti potkupljiva...
![]()
tnx.na odličnom društvu...
...,al ne sumnjam bit će prilika opet 
cookiesMeni je bilo dobro, super mjuza...
@ela, stajali smo za šankom cijelo vrijeme kako smo i rekli,naravno netko nije došao kao što je i rekao
,mislim jel, ali tebe nisam vidjela, šmrc
, biti će još prilika, nadam se.
kelly
elaOdlično!
Drago mi je da sam upoznala ,one koje jesam (da sad ne nabrajam...),one koje nisam vidjela _gdje ste bili?od suđenja ništa,a htjedoh baš biti potkupljiva...
![]()
tnx.na odličnom društvu...
Ja i cookie smo sami sebi sudili........bilo je borbeno...
![]()
žao nam je što te nenađosmo.....,al ne sumnjam bit će prilika opet
![]()
CatCloe
drago mi je što sam upoznala sve koje jesam, ali circa je izabrao uvjerljivo najbolje strateško mjesto s pogledom
legica_os
bilo je hmhmhm odlično![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:">
CatCloe
odlično, sve 5![]()
da je uvijek tako jeftina cuga, kontam da bi svi davnih dana imali cirozu jetre![]()
mjuza fenomenalna.... i nekako mi se čini da u westu dugo nije bilo toliko ljudi... samo još da faking birtija ima ventilaciju!
žao mi je što nisam upoznala više ljudi, ali uvijek se nekako svi tako grupiraju i malo je glupo ić od čovjeka do čovjeka i pitati - ej, a tko si ti?![]()
drago mi je što sam upoznala sve koje jesam, ali circa je izabrao uvjerljivo najbolje strateško mjesto s pogledom![]()
komšo
Džontra Volta rulz![]()

8De rec'te, otvoreno kao da sam ja Bago, jel' 'ko šta pojebo ili se džaba dernečilo?
">8
De rec'te, otvoreno kao da sam ja Bago, jel' 'ko šta pojebo ili se džaba dernečilo?
dujemen bilo bas fino....ne'am pojma kak vas nisam vidio no....
duje
ja gledo u monitor....ocekivao neki live prijenos.....ono nis.....

LucijaJa sam nova ovdje...i moram pohvaliti sve koji su sinoć bili u Westu,bilo je odlično.
Pohvala organizatorima...ma svima...
8De rec'te, otvoreno kao da sam ja Bago, jel' 'ko šta pojebo ili se džaba dernečilo?
steamOvako jeftino sociološko banaliziranje nisam ocekivao od druga Osmice.
aaaaaaaaa jebemu...i ja sam planirao doci da vidim kakvi su to famozni ljudi sa ovog famoznog foruma, a cijeli plan mi se poremetio i nisam.......njjjjjiiiiiiiiiiiihhhhpaperjeZa kojih cca. 6 mjeseci... ;-) 2,5 godisnjica... ;-)kad za dogledno vrijeme dođe do reprize, ja ću doć...
Leon
Za kojih cca. 6 mjeseci... ;-) 2,5 godisnjica... ;-)
tamna stranaJedne od mogucih nuspojava konzumiranja velikih kolicina gaziranog secerastog pica s okusom karamele su i ovakve halucinacije o kojima zboris... ;-)slike su ok....ali mi se cini kao da je to bio nekakav drugi party....a ne onaj na kojem sa ja bio....

tamna strana
slike su ok....ali mi se cini kao da je to bio nekakav drugi party....a ne onaj na kojem sa ja bio....![]()
tonija sam malo okasnio..
..i oni s kojima sam se pokusao socijalizirati.. su me odjebali.. jedino se poppy htio druzit smenom..
toničasna riječ. evo.. mozda se i jave.. da ih ne moram poimence prozivati...
toni
ja sam malo okasnio..
..i oni s kojima sam se pokusao socijalizirati.. su me odjebali.. jedino se poppy htio druzit smenom..
toni
jedino se poppy htio druzit smenom..
CatCloetoni
ja sam malo okasnio..
to nije bio pokušaj socijalizacije, već provokacija
">
">CatCloe
to nije bio pokušaj socijalizacije, već provokacija![]()
ilija
toni
jedino se poppy htio druzit smenom..
Gade lažljivi!![]()
toni
ne znam, jel te decko tuce kad ti pricas s nekim muskim ? jel ti zabranjuje ?? mislim koji q ?! ...
toni
salim se, decko ti je dobar momak.. s njim se moze normalno razmjeniti koja rijec... al se pitam koji qrac tebi bjase ?
CatCloe
toni
ne znam, jel te decko tuce kad ti pricas s nekim muskim ? jel ti zabranjuje ?? mislim koji q ?! ...
pa ne baš, ja sam samo iskoristila njegovo prisustvo da jednom po kratkom postupku okončam glupi ulet..
i nisi rekao da si toni nego mirko!!! šta bi meni to trebalo značiti?![]()
CatCloe
toni
salim se, decko ti je dobar momak.. s njim se moze normalno razmjeniti koja rijec... al se pitam koji qrac tebi bjase ?
nisi ni svjestan koliko si sreće imao...![]()
bazooka_joe
@8 - ćijo sam se ja seksat sa curom kad smo došli doma, al' mi nije vjerovala da sam u stanju pa sam - zaspao. Ne ide mi baš na čast...
bazooka_joe
Inače, prva reakcija moje cure bila je "Baš se vidi da je tulum nekakvog portala, sve cvikeraši u košuljama..."![]()
.svi cvikeraši...netko u košulji,netko ne 
Isis
A ja sam baš želio upoznat lika koji je uzeo nick prema pjesmi Big Blacka.
CatCloe
nisi ni svjestan koliko si sreće imao...
Rajnus
CatCloe
nisi ni svjestan koliko si sreće imao...
A jebemu skljocu...propustio sam najzabavniji dio![]()
toni
ne bez zajebancije, stvarno si me razocarala![]()
CatCloe
toni
ne bez zajebancije, stvarno si me razocarala![]()
u jebemti idem sad iz ovih stopa da se bacim ravno u dravu![]()
mia
ajde @ toni, nemoj sad pokvariti "sveštojebilolijepo". malo si nepristojan!
Pa šta !? Uostalom...)
">
err, za ovo bi se mozda i moglo reci da sam nepristojan, jer ovo se moze shvatit kao odgovor na ovo sto si ti napisala ! A u postu prije, gdje sam to stavio u navodnike.. a ni smisleno nikako ne pase kao odgovor -- ne moze.
Ustvari vidim da moze.. zena

mia
takve kao što si ti, ubijam trojicu jednim udarcem![]()
IsisA znao sam da sam neke promašio.
![]()
Sve po(h)vale DJ-u.
Allein, kad vrtiš rundu?