Autor |
Poruka |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
aaahahahahahahahahah  ))))))))))))))))))) crnjak  ))))) uzaaaaas  )) |
|
|
|
|
 |
havirovster Ukupno postova: 28 Lokacija: os Spol:  Muško
|
a što kažete na tufnu i njihove cijene piva |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Sram vas bilo. Trebate biti ponosni na svoj grad i svoje pivo! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol:  Muško
|
losa logika.
onda bi trebali i na glavasa bit ponosni jel.  |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
U Tufni je sve skuplje, ne samo piva. Ne znam koliko je pive, jer ga ne pijem, ali cijene referentnih cuga su za 20-30% skuplje nego drugdje.
Bio bih spreman placati i skuplju cugu, ali ovo u sto se u zadnje vrijeme pretvorila Tufna je smece. Severina, polucajke, cobanski rock, smece nad smecem. Stvarno je steta koliko se Tufna srozala u tako kratkom vremenu. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol:  Muško
|
ah tufna. tamo me taman par tjedana nakon otvaranja neki čoban sa jednoznamenkastim iq-om nije htio pustiti unutra zato što sam imao patike na sebi. ironije li ista stvar se dogodila i par tjedana nakon što se posh otvorio. iako realno, posh je u startu bio ambiciozniji lokal od tufne danas. iako to sve završi na istom
a i jesam li jedini kom je blesavo što si tufna uzela ime legendarne diskoteke iz retfale? |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Koliko sam cuo, vlasnik je otkupio prava na koristenje imena od vlasnika stare Tufne koji, navodno, zilavi zatvorsku koricu kruha. No, znas kako to ide s rekla-kazala... ;-)
Inace, u Tufni budu nesnosne guzve, buduci da dosta ekipe iz Q-a (da, da, privuceni zvukom cobanskog rocka i Severine) svrati do Tufne na gledanje gradskih picobera. Trose kisik, znojenjem u koznjacima dizu ionako nesnosnu temperaturu i smetaju.
Originalna Tufna je bila notorno smece, a sadasnja joj svakim vikendom sve vise slici.  |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Samo je jedna Tufna. A te više nema... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
nisam bio baš čest posjetitelj, ali nakon ovog poskupljenja me definitivno neće vidjet: topla čokolada 17 kn, kava 9kn, guinness 26kn, erdinger 24kn... |
|
|
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
ja bi samo promjetila da se porcija štrukli od borovnica u OBP-u upola smanjila u odnosu na onu koju su posluživali u početku. |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
meni je to ok ako ciljaju na određenu skupinu ljudi. svaki vlasnik ima pravo uređenjem, glazbom, ponudom, cijenom ili nečim drugim ciljati na određeni profil gostiju koje želi u svom lokalu. ali u tom slučaju ne mogu očekivati da će im posjećenost ostati jednaka, čak štoviše, trebaju očekivati osjetno smanjenje broja gostiju. ako im je to cilj, ja nemam ništa protiv. |
|
|
|
|
 |
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
meni je to ok ako ciljaju na određenu skupinu ljudi.
|
Na onu skupinu koja im nije došla na novogodišnju proslavu?
Činjenica je da se prezauzeti konobari i prevelika gužva rješavaju dizanjem cijena.
Ali to je problem subote, a poskupljivanjem kave i tople čokolade ne rješava se problem subote, nego bi se mogli riješiti redovite, dnevne klijentele. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
 |
havirovster Ukupno postova: 28 Lokacija: os Spol:  Muško
|
malo su se preračunali, uložili su previše love, a izgleda da im se ne vraća planiranom brzinom |
|
|
|
|
 |
whisper
Ukupno postova: 15 Lokacija: negdje usput Spol:  Žensko
|
još malo pa ćemo imati cijene kao u parizu, 40 kuna za kavu  |
|
_________________ A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér.
Ha pénzt ígér, azt is megtartja. |
|
|
 |
 |
|