što sanjate?
koliko često sanjate, sjećate li se svega? sanjate li u boji i sa zvukom? sebe kao glavnog lika ili nekog drugog? što se najčešće ponavlja?
u zadnje vrijeme sanjam 100 na sat... akcijske filmove (ne samo za odrasle ).. svi nekud trče, penju se, zavlače. nema vozila, letjelice ili plovila kojim nisam upravljala u snu...
a u zadnje vrijeme su mi snovi puni životinja... gavran velik kao pola sobe, mali medvjedi, ptice i psi...
uvjerljivo najjači su snovi o letenju
kao da si mene pitala! ne znam da li mjesec ima neke čudne moći u zadnje vrijeme, ali ja sanjam tako stvarne snove, teme su različite
preksinoć sam sanjala da se moj bivši ubio. cijeli dan sam bila u tom filmu. strava.
sanjam ono sto me mori.. ono sto potiskujem u zbilji.
btw, nekidan dozivim deja vu... ali deja vu -- sna ! nevjerovatno.. to mi se jos nikad nije dogodilo.. u trenutku se sjetim sna od prije .. sta jaznam 6 mjeseci... ni tog sna se nisam sjecao.. a u trenutku se vratilo... i svega par trenutaka se nisam vise sjecao sna.. ali sam ga jedno par sekundi prevrtio.. kao da je stvaran.
ja se u zadnjjih 10 godina sjećam možda da sam jedno 5 puta sveukupno sanjao, a i to što se sjećam da sam sanjao ne sjećam se što sam konkretno sanjao... odnosno probudio sam se s osjećajem... to mi ide na k*rac... hoću sanjati!!!!!!
Rijetko sanjam, ali kad sanjam onda je to vrlo čudnovato. Prije nekog vremena sam sanjala župana Bubala kako se družimo u Kopačkom ritu u nekoj birtiji. Gotovo pa ulazi u rubriku "vjerovali ili ne".
Rijetko sanjam, ali kad sanjam onda je to vrlo čudnovato. Prije nekog vremena sam sanjala župana Bubala kako se družimo u Kopačkom ritu u nekoj birtiji. Gotovo pa ulazi u rubriku "vjerovali ili ne".
dobro da nisi bila sa gradonačelnikom,župan je ipak bolji izbor
vrlo malo spavam pa vjerovatno ni ne stignem sanjati...
u biti sanjam samo kad mi se desi da me neko baš žestoko povrijedi,neko do koga mi je stalo-dakle od nekih lijepih snova jedno veliko ništa
što sanjate?
koliko često sanjate, sjećate li se svega? sanjate li u boji i sa zvukom? sebe kao glavnog lika ili nekog drugog? što se najčešće ponavlja?
u zadnje vrijeme sanjam 100 na sat... akcijske filmove (ne samo za odrasle ).. svi nekud trče, penju se, zavlače. nema vozila, letjelice ili plovila kojim nisam upravljala u snu...
a u zadnje vrijeme su mi snovi puni životinja... gavran velik kao pola sobe, mali medvjedi, ptice i psi...
imali koji galeb u snovima tvojim "> ako nema samo ti zovi.
ja mislim da je to sve uzrok pomanjkanja sexa
sta ce ti lijepi snovi ?! samo se nazivciras kad se probudis...
a za najtemere sam vec skuzio da su najtmeri... tako da se cak ni ne nazivciram.. sanjam da me neko progini i slicno.. ali cijelo vrijeme dok bjezim.. totalno sam kul.. kao da znam da sanjam.. i onda se probudim s mislju.. pih, jel ustvari to i nije bila neka mora
a za najtemere sam vec skuzio da su najtmeri... tako da se cak ni ne nazivciram.. sanjam da me neko progini i slicno.. ali cijelo vrijeme dok bjezim.. totalno sam kul.. kao da znam da sanjam.. i onda se probudim s mislju.. pih, jel ustvari to i nije bila neka mora
ti znaš utješiti čovjekaustvari da ja sam žena to se ne računa čovjekom
ne ganjaju me,viču na mene a ja nemogu glasa ispustiti...ajd sa to rješi...
to ti je muka neviđena....
za jedno žensko
uuu koja nocna mora!!! jesi sanjala da se utapas u onom njegovom retardiranom razdjeljku?
uuu koja nocna mora!!! jesi sanjala da se utapas u onom njegovom retardiranom razdjeljku?
Ne, fascinirale su me njegove savršeno ulaštene smeđe cipele u špic. Kod nas inače poznate i kao špic-papak. Kažem, vrlo čudni snovi.
što sanjate?
imali koji galeb u snovima tvojim "> ako nema samo ti zovi.
ja mislim da je to sve uzrok pomanjkanja sexa
a ja mislim da je uzrok tvog posta (kao i tvog nicka) pomanjkanje samokritičnosti, smisla za humor, kao i taktike
Ne znam jel ne sanjam ništa ili se samo ničeg ne sjećam, a i kad se sjetim nekog sna uglavnom je to najgluplji san koji netko uopće može sanjati. Sjećam se jednog sna(zadnjeg) prije neka 2-3 mjeseca. Sanjala sam da u mom dvorištu glumci iz serije O.C.(HTV2, subota-negdje oko podne) igraju badminton. I oni tak igraju neko vrijeme i dođe taj njihov tata iz serije i kaže im da ne smiju tu igrati badminton, ali oni i dalje igraju... I onda se probudim. Ajd nek sad netko kaže da je ikad sanjao nešto gluplje od ovog... :"> :"> :">
ja sam sanjao da sam jedno vecer legao, zaspao i poceo nesto sanjati i iducu vecer kada sam opet zaspao sam nastavio isti taj san.... tocno tamo gdje sam stao.... zanimljivo... a prije dan - dva sam sanjao da mi je stara stavljala tablice na auto i kad sam se ja vratio iz zagreba da nisu dobro stajale na autu, nego da su stavljene naopacke i nekako retardirano vise.... u biti taj je san povezan sa stvarnoscu jer sam bas taj dan pricao sa starom i rekla je da mi je stavila tablice na auto....
Ne znam jel ne sanjam ništa ili se samo ničeg ne sjećam, a i kad se sjetim nekog sna uglavnom je to najgluplji san koji netko uopće može sanjati. Sjećam se jednog sna(zadnjeg) prije neka 2-3 mjeseca. Sanjala sam da u mom dvorištu glumci iz serije O.C.(HTV2, subota-negdje oko podne) igraju badminton. I oni tak igraju neko vrijeme i dođe taj njihov tata iz serije i kaže im da ne smiju tu igrati badminton, ali oni i dalje igraju... I onda se probudim. Ajd nek sad netko kaže da je ikad sanjao nešto gluplje od ovog... :"> :"> :">
ima puno glupljih snova... ali sitcoma je malo losijih svega 5,6
ja sam neku noć sanjala neke ljude koji igraju odbojku s komadom kartona - četvrtastim i plosnatim... eto, šta hoćeš
isuse kriste šta vi sanjate ...ja se nažalost svakoga svoga sna sjećam
evo jedan od glupljih...
...bila sam mala i u kuću su nam upali neka čudna bića sa mačevima i sabljama i moju staru isjeckali na komadiće a stari i ja ćemo kao pobjeći..ja obukla klompe i sjela na neku staru svijetloplavu poniku i kao idem pobjeći prema pruzi,odnosno prema getrou kao tamo ću se sakriti i tamo me neće naći...i kako sam ja brzo vozila(milsim,koliko ponika može brzo ići) meni je klompa pala i ja gledam iza sebe kako su ta čudna bića dostigla mog starog i kako mu režu noge i glavu i istovremeno vidim tu moju klompu i nešto mi ne da mira da se vratim i da je uzmem međutim ovi su me već dostizali....i ja kao pobjegla u getro i sakrila se tam negdje u neke kutije i tražila svoju klompu....
i dan danas kad mi u san dođe klompa ili je netko bezveze spomene imam fobiju
kakvo sranje
Zadnjih par godina se uglavnom ne sjetim onoga sto sam sanjao, jer se budim mrtav umoran i neispavan.
Nekad davno, u zlatno doba dzabalebarenja, znao sam se poticati na lucidne snove, ali o tome neki drugi put...ali, to je jedna zakon stvar...
Generalno gledano, sanjam uglavnom pozitivne stvari (najbolji su mi snovi gdje letim, odnosno gdje imam moc koncetrirati se i poletjeti), a negativne (nocne more ili lose stvari) samo kad sam bolestan - najcesce kad me pici groznica.
ja inače kad legnem u krevet ili pokraj kreveta ...razmišljam o nečemu ili nekome ili o nekoj dobroj stvari koja mi se nije dogodila i onda to sanjam ...i ...bude mi lijepo....i ne želim se ujutro dići iz kreveta
ja inače kad legnem u krevet ili pokraj kreveta ...razmišljam o nečemu ili nekome ili o nekoj dobroj stvari koja mi se nije dogodila i onda to sanjam ...i ...bude mi lijepo....i ne želim se ujutro dići iz kreveta
Upravo je tako i kod mene, samo što kraj jastuka leži rola papirnatih ubrusa (za brisanje nusprodukata razmišljanja o lijepim stvarima).
Upravo je tako i kod mene, samo što kraj jastuka leži rola papirnatih ubrusa (za brisanje nusprodukata razmišljanja o lijepim stvarima).
ja sam neku noć sanjala neke ljude koji igraju odbojku s komadom kartona - četvrtastim i plosnatim... eto, šta hoćeš
danas popodne sam spavala i sanjala da sam se probudila u 2 u noći. otišla sam prošetat psa i onda došla na forum...
bio je tu negdje i let3, ali se ne sjećam više u kojoj ulozi