...Kroz maglu treperi devet sveća na torti
tad sam dobio par mandarina i malog belog zeca...
kada je pravo vrijeme da djeca saznaju da zeko ne postoji, nego da mu roditelj(i) podmeću darove u gnijezdo? gazi me ova brzina života pa mi neke, možda važne stvari pobjegnu ili me zateknu.. odgoj je fakat najteže zanimanje, uvijek neke propuste napravim!
Ja nisam ni znala da zeko postoji do negdje osme godine (meni Uskrs nije bio vezan uz dobivanje poklona, nego uz tucanje jajima ), a kad sam čula za njega, bilo mi je presmiješno, tako da nikad u njega nisam ni vjerovala!!
Ali zato još uvijek vjerujem u Božić Batu ops:">
A zasto su pod a roditelji lagali djetetu da im hebeni zec donosi darove !? mislim.. wtf ?? pravite budale od djece.. ok, napravi se gnjezdo.. pa uskrsnji zeko.. ali ko ide rec djetetu.. sad ce doci zeko i donjet ti darove !?
ajd jos kako tako mogu provariti djeda mraza/bozicnjaka kako se spusta kroz dimnjak i stavlja darove dobroj djeci pod bor, u cizme itd... ali da hebeni zec donosi darove... to je ipak malo preveć
to je bio moj odgovor na jučerašnje pitanje: (prvo kes ) jel tako mama da zeko ne postoji?
na to veli on meni (mali gad,7g): znam ja sve šta ti mene muljaš! to ti sve staviš u gnijezdo dok mi spavamo, po noći! ajde mama, priznaj, sve mi je jasno, samo ti priznaj! mlađi brat (5g), sve sluša (brada mu već podrhtava) i komentira: mama to nije istina?!
to je roditeljska zavjera protiv djece: ako kazemo djetetu da zec donosi poklone onda ce djete moliti i gnjaviti zeca, a mi kupimo što hoćemo i baš nas briga... ako dijete nije zadovoljno kriv je zec...
je je...tu si u pravu,djed mraz je muškog roda,ali on je samo krinka za baku mraz koja stoji iza cijele te operacije darivanja,jer bi ipak bilo pomalo strašno vidjeti ženu sa velikom mješinomu crvenom kaputu kako promovira mir i veselje...simpatičnije je vidjeti debeljuškastog bradatog dedeka...sve je to reklama i način na koji prezentiraš stvari
je je...tu si u pravu,djed mraz je muškog roda,ali on je samo krinka za baku mraz koja stoji iza cijele te operacije darivanja,jer bi ipak bilo pomalo strašno vidjeti ženu sa velikom mješinomu crvenom kaputu kako promovira mir i veselje...simpatičnije je vidjeti debeljuškastog bradatog dedeka...sve je to reklama i način na koji prezentiraš stvari
Mene su plašili Crnom rukom. Postoji jedna osječka priča u tamnom vremenu u gradu, kada je navedena ruka hvatala ljude u mraku, koji su tada nestajali.
Mene su plašili Crnom rukom. Postoji jedna osječka priča u tamnom vremenu u gradu, kada je navedena ruka hvatala ljude u mraku, koji su tada nestajali.