rolanje
ja sam s mojim K2 jako zadovoljan, a vi?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
duje
pitanje: koliko rolanje "sjeda" na koljena i koliko trpe... meni iskocila casica vanka pa da znam uopce se pentrat na njih..hvala
zeko
Pri izboru rola prednost dajte modelima koji imaju osovinu načinjenu od aluminija i kočnice od gume.
zeko
Nadalje, rolanje topi masno tkivo, skida kilograme i formira tijelo. Kako se za vrijeme rolanja povećava potrošnja tjelesne energije, čak i za umjerenog tempa vožnje potiče se razgrađivanje masnog tkiva. Stoga je rolanje kao stvoreno za vježbanje kritičnih zona. Njime se, dakle, jačaju mišići i vezivno tkivo, te razgrađuje masnoća i celulit na unutarnjim dijelovima nogu, na bedrima, stražnjici, bokovima i trbuhu, pa ta kritična područja, kao uostalom i cijelo tijelo, postaju čvršća, vitka i zategnuta.
zeko
moguće da si se malo preforsirala pa istegnula mišić...jer takvo zategnuće se često osjeti naš kod istegnuća mišića...hehe
ajde nešto korisno i ja naučila pa sad mogu pametovati...hihih
tonya
Gdje da kupim koačiće pa da se i ja mogu rolati?
tonya
Gdje da kupim koačiće pa da se i ja mogu rolati?
tonya
Oh, mačkice, pa što se jezdiš. Pa znam gdje mogu kupiti kotačiće, nadala sam se da će mi netko ponuditi besplatan servis rola![]()
Frkt, frkt![]()
legica_osja imam rocesice koje sam kupila još prije 8 godina i koje su hvala bogu još u odličnom stanju,iako sam 2,3 puta mijenjala točkove....
destinacija je naravno cijela promenada...
baš čitam jučer u novinama nekim,sat vremena umjerenog rolanja potroši se 500kalorija mmmmmmmm
dujepitanje: koliko rolanje "sjeda" na koljena i koliko trpe... meni iskocila casica vanka pa da znam uopce se pentrat na njih..hvala
zekoevo...nađoh ovo na jednoj stranici o zdravlju pa da malo pobijem samu sebe...hehe...iako moram priznati da su ranije govorili da nije baš zdravo za zglobove,al aj...valjda su se ljudi predomislili
![]()
Njime se, dakle, jačaju mišići i vezivno tkivo, te razgrađuje masnoća i celulit na unutarnjim dijelovima nogu, na bedrima, stražnjici, bokovima i trbuhu, pa ta kritična područja, kao uostalom i cijelo tijelo, postaju čvršća, vitka i zategnuta.
PsychoSoldier
...a jedan Big Mac oko 2000 ako se ne varam...ispravite me ako sam u krivu
cerruti
ja sam pronašao idealni destinaciju za rolanje, samo vam je potreban auto do tamo, Kopački rit i njihov bent, mir, čisti zrak, prekrasan pogled i naravno nema bojazni da će ti neko djete završiti pod točkovima![]()
Rajnus
IMO rolanje je najbolja aerobna vjezba na suhom![]()
bazooka_joePotpisujem svaki puta kad vidim zgođušne cure na rolama