U čemu se osjećate najugodnije?
Priznajem
A vi?
p.s.
dobro, ljeti može i neka mala spavaćica ili baby dol....
Društvo, politika

tamna strana....uglavnom sam u trenerci....al preko ljeta samo bokse......(naravno ako nemam goste ili slicno)...

ela
tamna strana....uglavnom sam u trenerci....al preko ljeta samo bokse......(naravno ako nemam goste ili slicno)...
kako se kod tebe ljeti dođe nenajavljeno:">
Poppy
A za van minice!![]()
tamna stranaela
kako se kod tebe ljeti dođe nenajavljeno:">
....probaj pa ceš vidjeti...
tamna strana
Poppy
A za van minice!![]()
...e da mi je to vidjeti.....![]()
Poppy
Pa u šta si gledo u Voodoo?!![]()
tamna stranaPoppy
Pa u šta si gledo u Voodoo?!![]()
....gledao sam kako svi lokaju pivo rakiju vodku.....a ja bezalkoholno.....
ela
a uvjek gledaš na pogrešnu stranu![]()

swampSakrivaj cizme i sesir. Cuo sam jednog ovdje gdje kaze... save a horse, ride a cowboy.Potpuno gol, osim čizama i kaubojskog šešira. Sjedim uvaljen u fotelji, žvaćem duhan i mamuzama drljam po parketu.
![]()
swamp
hmm najugodnije...
Potpuno gol, osim čizama i kaubojskog šešira. Sjedim uvaljen u fotelji, žvaćem duhan i mamuzama drljam po parketu.![]()
anakonda
...kravata je suvišna...

fatcatHm, zar od toga ne ostaju neki dijelovi nogu/tijela neosuncani?Boardshorts cijelu godinu, zimi ponekad majica sa dugim rukavima...
Leteci mungosKad provedes cijeli dan na daski (ili na plazi) to je zadnja stvar koja ti dodje na pamet. Uz to se nosi i rashie, koji je bio eksluzivno za surfere a sad ga svi nose, pogotovo mala djeca. U Australiji je sunce opako, 15 minuta i izgorio si...
Hm, zar od toga ne ostaju neki dijelovi nogu/tijela neosuncani?
fatcatOne fore o ozonskoj rupi i zescem przenju nisu pretjerivanje? Tako u cijeloj Australiji, ili?Kad provedes cijeli dan na daski (ili na plazi) to je zadnja stvar koja ti dodje na pamet. Uz to se nosi i rashie, koji je bio eksluzivno za surfere a sad ga svi nose, pogotovo mala djeca. U Australiji je sunce opako, 15 minuta i izgorio si...
fatcat
Boardshorts cijelu godinu, zimi ponekad majica sa dugim rukavima...

sheila
ajooj svašata volim nositi...sad kad je ljepo vrijeme....onda plave starke,kratke hlačice..i bilo kakva majica...i divno..![]()
CatCloe
sheila
ajooj svašata volim nositi...sad kad je ljepo vrijeme....onda plave starke,kratke hlačice..i bilo kakva majica...i divno..![]()
"svašata" zvuči kao neka salata ili varivo![]()
...a ako je odjevni predmet, onda kao neka indijska, široka košulja![]()