Dakle kao što naslov kaže, na ovom linku možete ubaciti widget u svoj googlehomepage, yahoo, macOSx ili vistu i besplatno slati 5 sms-ova dnevno. Ako imate više brojeva mobitela - onda si možete napraviti i više accounta
svaki mjesec dobijem na mob 300 bespla por i jos imam na vipu jedno 3 adrese,dakle 45 por dnevno,pa sta ce mi jos 5
i ja također imam 45 por sa vipa dnevno i sa t-mobile 20 mjesečno ali vip često zna zakazati i poruke kasne po dva,tri sata a nekada uopće ni ne dođu...ovaj www.intertel.hr je ok ali jednoj osobi možeš dnevno poslati max 5 poruka....
LJUDOFI DI, KAKO I GDJE DA SI NABAVIM BESPLATNE PORUKE ??? P
treba mi to hitno a nenađem ništ...vip me zaebava panemogu...a osjecani su ovak pametni =) pa ak ima neko neku sranicu il nest s tim porukama besplatnim pa da mi ostavi tj. napiše adresu...tanx ... pravi ste ... lol pozzzzzzzzzzz
to se isplati uzeti ak trosis bar 90 boruka mjesecno, a sad kako imam ovo pojaco sam slanje poruka no svedno mislim da necu preci ni 500 poruka no vidjet cemo, da se nenaplacuje provjera koliko je poruka ostalo bas bi slao sms al nedam im 29 lipa iz principa
nenaplaćuje se provjera,jbt ,ja neam na računu,a mogu provjeravat,imam dosada 386 poruka poslanih
hm prvi put su meni naplatili, danas sam poslo zahtjev 3 puta i nisu mi naplatili ali nisam ni dobio odgovor koliko mi je poruka jos ostalo ili koliko sam ih potrosio