Postkoitalna potraga za smislom zivota
Zasto, o zasto smo osudjeni na takvu neuravnotezenost?!
Djede Mrazhe, zelim da mi za sljedeci obilazak doneses adresu gdje zive (slobodne) ribe iz prve recenice.
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Leteci mungos
Djede Mrazhe, zelim da mi za sljedeci obilazak doneses adresu gdje zive (slobodne) ribe iz prve recenice.
toniAjde, ajde.. došao si sebi
)))
Leteci mungos
To je temeljni paradoks zdravih musko-zenskih odnosa. Kako njima objasniti da cu kvalitetnije, slobodnije i iskrenije pricati POSLIJE?! ;-)
Poppy
Zbog novih epizoda Mungosove pustolovne sapunice o vječnoj potrazi za idealnom partnericom sam se i vratila na forum!![]()
Leteci mungos
To me cesto zna pogoditi, jerbo je tesko ostati skoncentriran na pricu, pogotovo kad mozak radi na rezervi nastaloj koncentriranjem krvi u strateskom podrucju oko polovine tijela.
toni
Poppy
Zbog novih epizoda Mungosove pustolovne sapunice o vječnoj potrazi za idealnom partnericom sam se i vratila na forum!![]()
Nek si ti nama blizu :*

PoppyI na rezervi motor radi dovoljno kvalitetno da vozaca odveze od tocke A do tocke B.Ajde konačno si shvatio da je ipak u tebi problem!
Leteci mungos
toniAjde, ajde.. došao si sebi
)))
MA, zapravo sam htio napisati nesto drugo, ali me tijek misli prejebao. ;-)
Naime, radi se o tome da mi je uvijek draze pricati poslije seksa, a kao sto nas empirija uci - vecina riba ocekuje da 3 sata trkeljas s njom o kojecemu, kako bi ona sva navlazena napokon odlucila glumiti da joj do snosaja kao nije stalo, a zapravo jedva ceka da ju prineses oltaru strasti i da joj od podrazaja utrne mozak.
To me cesto zna pogoditi, jerbo je tesko ostati skoncentriran na pricu, pogotovo kad mozak radi na rezervi nastaloj koncentriranjem krvi u strateskom podrucju oko polovine tijela.
To je temeljni paradoks zdravih musko-zenskih odnosa. Kako njima objasniti da cu kvalitetnije, slobodnije i iskrenije pricati POSLIJE?! ;-)
PoppyNe znam ko tu radi dramu od seksa...
Leteci mungos
PoppyNe znam ko tu radi dramu od seksa...
Eto, to je to...
Vi u seks ubrajate i ta tri sata price o sredstvima za ciscenje WC-a i vrecicama za usisavanje.
PoppyJel' u seks ubrajas samo vrijeme potrebno za pecenje kolaca, ili i miksanje smjese?!Još ako zna peć kolače... Ne pušćaj ju!
Leteci mungos
Kome da se zalim zbog zlostavljanje odgadjanjem snosaja?! Kome?!
Leteci mungos
PoppyJel' u seks ubrajas samo vrijeme potrebno za pecenje kolaca, ili i miksanje smjese?!Još ako zna peć kolače... Ne pušćaj ju!
PoppyTrazim zensku s odredjenim kvalitetama... naravno, pristajem i na to da ima odredjene mane, jer bi mi bez njih bilo dosadno...Inače, sve mi se čini da ti tražiš žensku sa svim kvalitetama dobre ljubavnice, a ne vjerne suputnice...
toniMa.. ako si sa pravom, pricat ces poslje, a bogami i za vrijeme...
Mene isto živcira trkeljanje o koječemu kad za to nije vrijeme. wendy
toniMa.. ako si sa pravom, pricat ces poslje, a bogami i za vrijeme...
Mene isto živcira trkeljanje o koječemu kad za to nije vrijeme.
![]()
flatline
+2
poslije sexa, sex (ili cigareta,hrana,joint).
osim toga upao mi je u oko miin potpis![]()
Onaj koji zna, ne priča. Onaj koji priča, nezna.
Možda je mudri lao smislio ovo nakon loše seksualne epizode ;-)
Leteci mungos
Kome da se zalim zbog zlostavljanja odgadjanjem snosaja?! Kome?!

Leteci mungos
Naime, radi se o tome da mi je uvijek draze pricati poslije seksa, a kao sto nas empirija uci - vecina riba ocekuje da 3 sata trkeljas s njom o kojecemu, kako bi ona sva navlazena napokon odlucila glumiti da joj do snosaja kao nije stalo, a zapravo jedva ceka da ju prineses oltaru strasti i da joj od podrazaja utrne mozak.
CatCloe
a poslije... ako ima sve privilegije da smije ostati, priča je definitivno zadnje što mi pada na pamet. važno je samo da bude vrlo blizu![]()
flatlineposlije sexa, sex (ili cigareta,hrana,joint).
CatCloeNe govorim o vezama... nakon par godina veze svi razgovori se ionako svode na manualiju...ne žele sve žene pričati prije ili poslije seksa. tj. nisam sigurna govoriš li o nekome s kim si u vezi ili nekome tko je pokupljen i sključivo i samo s jednom namjerom..
Brutalno... i onda seru da su zene emotivna bica... tctc... ;-)...u drugom izričito ni ne želim pričati! ako je tu samo zbog toga, neka izvoli odraditi to zbog čega je došao i što prije otići!
toni
pricat ces i prije i poslje, a bogami i za vrijeme...
Poppy
Ja volim gledat filmove prije i poslje, a bome i za vrijeme...![]()
tamna strana
Poppy
....sigurno na velikom ekranu....gdje su sve stvari.....puuuuuno vece....nego što izgledaju u stvarnosti....![]()

Poppy
tamna strana
Poppy
....sigurno na velikom ekranu....gdje su sve stvari.....puuuuuno vece....nego što izgledaju u stvarnosti....![]()
Pro-stak!![]()
Poppy
Leteci mungos
Sto se tice vjernosti, kontam da se Univerzumski Konstruktor samo blago nasmije kad netko rijeci "vjernost" i "zena" stavi u istu recenicu. ;-)
toni
Poppy
hmm.. s kim se ti to shevis da mozes gledat filmove za vrijeme ?!
Poppy
S Nenadom Polimcem!![]()
Leteci mungostoniAjde, ajde.. došao si sebi
)))