Postkoitalna potraga za smislom zivota

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Postkoitalna potraga za smislom zivota

Nema mi nista draze nego kad nakon kopulacije i ostalih rituala koji ju prate, ostanemo blejati u plafon i pricati o bilo cemu, vibrirajuci na jednakoj frekvi. Jednako tako, nema mi nista gore nego kad gledajuci u njeno predivno tijelo pomislim "what a waste of pussy".

Zasto, o zasto smo osudjeni na takvu neuravnotezenost?!

Djede Mrazhe, zelim da mi za sljedeci obilazak doneses adresu gdje zive (slobodne) ribe iz prve recenice.
Leteci mungos

Djede Mrazhe, zelim da mi za sljedeci obilazak doneses adresu gdje zive (slobodne) ribe iz prve recenice.

Ajde, ajde.. došao si sebi :))))
toni

MA, zapravo sam htio napisati nesto drugo, ali me tijek misli prejebao. ;-)

Naime, radi se o tome da mi je uvijek draze pricati poslije seksa, a kao sto nas empirija uci - vecina riba ocekuje da 3 sata trkeljas s njom o kojecemu, kako bi ona sva navlazena napokon odlucila glumiti da joj do snosaja kao nije stalo, a zapravo jedva ceka da ju prineses oltaru strasti i da joj od podrazaja utrne mozak.

To me cesto zna pogoditi, jerbo je tesko ostati skoncentriran na pricu, pogotovo kad mozak radi na rezervi nastaloj koncentriranjem krvi u strateskom podrucju oko polovine tijela.

To je temeljni paradoks zdravih musko-zenskih odnosa. Kako njima objasniti da cu kvalitetnije, slobodnije i iskrenije pricati POSLIJE?! ;-)
Zbog novih epizoda Mungosove pustolovne drame o vječnoj potrazi za idealnom partnericom sam se i vratila na forum! :D
Leteci mungos

To je temeljni paradoks zdravih musko-zenskih odnosa. Kako njima objasniti da cu kvalitetnije, slobodnije i iskrenije pricati POSLIJE?! ;-)

Hihihiihihi :))))

Ma.. ako si sa pravom, pricat ces i prije i poslje, a bogami i za vrijeme... a ako nisi.. poslje ces zapjevat.. "cekam da se dignes i pokupis stvari... "

:)
Poppy

Zbog novih epizoda Mungosove pustolovne sapunice o vječnoj potrazi za idealnom partnericom sam se i vratila na forum! :D

Nek si ti nama blizu :*
Leteci mungos

To me cesto zna pogoditi, jerbo je tesko ostati skoncentriran na pricu, pogotovo kad mozak radi na rezervi nastaloj koncentriranjem krvi u strateskom podrucju oko polovine tijela.

Ajde konačno si shvatio da je ipak u tebi problem! :D
...hehehe...
toni

Poppy

Zbog novih epizoda Mungosove pustolovne sapunice o vječnoj potrazi za idealnom partnericom sam se i vratila na forum! :D

Nek si ti nama blizu :*

:hug:
Poppy

Ajde konačno si shvatio da je ipak u tebi problem! :D

I na rezervi motor radi dovoljno kvalitetno da vozaca odveze od tocke A do tocke B.

Steta je jedino sto se rasipaju vremenski resursi. Sati se mogu i kvalitetnije utrositi. ;-)
Leteci mungos

toni

MA, zapravo sam htio napisati nesto drugo, ali me tijek misli prejebao. ;-)

Naime, radi se o tome da mi je uvijek draze pricati poslije seksa, a kao sto nas empirija uci - vecina riba ocekuje da 3 sata trkeljas s njom o kojecemu, kako bi ona sva navlazena napokon odlucila glumiti da joj do snosaja kao nije stalo, a zapravo jedva ceka da ju prineses oltaru strasti i da joj od podrazaja utrne mozak.

Ne znam ko tu radi dramu od seksa... ;)
Poppy

Eto, to je to...

Vi u seks ubrajate i ta tri sata price o sredstvima za ciscenje WC-a i vrecicama za usisavanje.
Leteci mungos

Poppy

Eto, to je to...

Vi u seks ubrajate i ta tri sata price o sredstvima za ciscenje WC-a i vrecicama za usisavanje.

Još ako zna peć kolače... Ne pušćaj ju! :)
Poppy

Jel' u seks ubrajas samo vrijeme potrebno za pecenje kolaca, ili i miksanje smjese?!

Kazem, to je to - vi svaki kurac prije samog seksa trpate u seks... i to je problem... pravljenje kolaca, spravljanje vecere, razgovor o sredstvima za ciscenje NIJE seks... to je samo (nepotrebno) trosenje vremena na koje smo prisiljeni pristati...

Kome da se zalim zbog zlostavljanja odgadjanjem snosaja?! Kome?!
Leteci mungos

Kome da se zalim zbog zlostavljanje odgadjanjem snosaja?! Kome?!

sex inspektorima sa noveTV...
Leteci mungos

Poppy

Jel' u seks ubrajas samo vrijeme potrebno za pecenje kolaca, ili i miksanje smjese?!

Sam se ti rugaj... Sjetit ćeš me se kad ogladniš... :)

Inače, sve mi se čini da ti tražiš žensku sa svim kvalitetama dobre ljubavnice, a ne vjerne suputnice...
Poppy

Inače, sve mi se čini da ti tražiš žensku sa svim kvalitetama dobre ljubavnice, a ne vjerne suputnice...

Trazim zensku s odredjenim kvalitetama... naravno, pristajem i na to da ima odredjene mane, jer bi mi bez njih bilo dosadno...

Sto se tice vjernosti, kontam da se Univerzumski Konstruktor samo blago nasmije kad netko rijeci "vjernost" i "zena" stavi u istu recenicu. ;-)
toni

Ma.. ako si sa pravom, pricat ces poslje, a bogami i za vrijeme...

:yes: Mene isto živcira trkeljanje o koječemu kad za to nije vrijeme. :wink:
VJECNOST-vrijeme od kad svrsis pa je otpratis kuci
wendy

toni

Ma.. ako si sa pravom, pricat ces poslje, a bogami i za vrijeme...

:yes: Mene isto živcira trkeljanje o koječemu kad za to nije vrijeme. :wink:

+1
+2
poslije sexa, sex (ili cigareta,hrana,joint).
osim toga upao mi je u oko miin potpis :-)

Onaj koji zna, ne priča. Onaj koji priča, nezna.

Možda je mudri lao smislio ovo nakon loše seksualne epizode ;-)
flatline

+2
osim toga upao mi je u oko miin potpis :-)

Onaj koji zna, ne priča. Onaj koji priča, nezna.

Možda je mudri lao smislio ovo nakon loše seksualne epizode ;-)

nikad nećemo znati
Leteci mungos

Kome da se zalim zbog zlostavljanja odgadjanjem snosaja?! Kome?!

gordanu matkoviću. on će odmah izaći na teren kako bi stekao uvid u situaciju, a samim time će doći i mediji LOL
Leteci mungos

ne žele sve žene pričati prije ili poslije seksa. tj. nisam sigurna govoriš li o nekome s kim si u vezi ili nekome tko je pokupljen i sključivo i samo s jednom namjerom.. ;)
u prvom slučaju mi je prije sexa dovoljno samo malo zajebancije, u drugom izričito ni ne želim pričati! ako je tu samo zbog toga, neka izvoli odraditi to zbog čega je došao i što prije otići! :D
a poslije... ako ima sve privilegije da smije ostati, priča je definitivno zadnje što mi pada na pamet. važno je samo da bude vrlo blizu :)
CatCloe

a poslije... ako ima sve privilegije da smije ostati, priča je definitivno zadnje što mi pada na pamet. važno je samo da bude vrlo blizu :)

Tko bi normalan pričao ispražnjenih kapaciteta? Sve što znam reći poslije je nešt' tipa 'hladno mi je', 'gladan sam', 'bljuje mi se' i sl. :-)
Postoji razlog zbog kojeg su svi veliki mislioci živjeli u polu ili pravom celibatu. Seks oslobađa razmišljanja. I to je dobro. Zadnje što želim poslije su velike misli o smislu života i slična sranja, zato postoje autobusi GPP-a, hehe.
flatline

Poslije seksa - seks, ali postoji intermezzo koji se necim popunjava...

Postkoitalna cigareta, joint, hrana... major turn-off... zapravo, cigarete i duvka su vjerojatno zadnje sto mi u tim trenucima treba u plucima... od hrane bih vjerojatno povracao... ali zato bi vrlo radio primao vodu intravenozno...

CatCloe

ne žele sve žene pričati prije ili poslije seksa. tj. nisam sigurna govoriš li o nekome s kim si u vezi ili nekome tko je pokupljen i sključivo i samo s jednom namjerom.. ;)

Ne govorim o vezama... nakon par godina veze svi razgovori se ionako svode na manualiju...

Ne radi se ni (iskljucivo) o ovom drugom slucaju, jer nikad ne znas za sto ce se pojedina natjecateljica kvalificirati...

...u drugom izričito ni ne želim pričati! ako je tu samo zbog toga, neka izvoli odraditi to zbog čega je došao i što prije otići! :D

Brutalno... i onda seru da su zene emotivna bica... tctc... ;-)
toni

pricat ces i prije i poslje, a bogami i za vrijeme...

Ja volim gledat filmove prije i poslje, a bome i za vrijeme... :D
Poppy

....sigurno na velikom ekranu....gdje su sve stvari.....puuuuuno vece....nego što izgledaju u stvarnosti.... :)
tamna strana

Poppy

....sigurno na velikom ekranu....gdje su sve stvari.....puuuuuno vece....nego što izgledaju u stvarnosti.... :)

Pro-stak! :durenje:
Poppy

tamna strana

Poppy

Pro-stak! :durenje:

...ma nisam....samo sam se toga prvo sjetio.... :)
Poppy

hmm.. s kim se ti to shevis da mozes gledat filmove za vrijeme ?!
Leteci mungos

Sto se tice vjernosti, kontam da se Univerzumski Konstruktor samo blago nasmije kad netko rijeci "vjernost" i "zena" stavi u istu recenicu. ;-)

hihihihihiiihihiiii :)))
toni

Poppy

hmm.. s kim se ti to shevis da mozes gledat filmove za vrijeme ?!

S Nenadom Polimcem! :)
Poppy

S Nenadom Polimcem! :)

Onda shvaćam :)))
...malo je star za moj ukus...a opet, bolje on nego Ilinčić...:-)...
Leteci mungos

toni

Bravo, Mungos! Pogodio si u srž problema. Sad još samo moramo čekati da nam netko odgovori na postavljeno pitanje. Kako joj objasnit... Dok me netko ne razuvjeri, tvrdit ću da je NEMOGUĆE! :(

Re: Postkoitalna potraga za smislom zivota

Meni baš i nije do priče, najdraže mi je ostati malo zagrljena sa dečkom, obući se i otići na kavu, kući, bilo gdje...
Za razgovore imamo vremena kad se ne seksamo.
meni nekako u zadnje vrijeme najslađe zaspati - odmah! pa tko prije otvori okice budi onog drugog, naravno ne radi priče :wink:

Tagovi