Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Esseker centar: škola šminkanja u DM-u

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
ruana
Ukupno postova: 1374
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 23.03.2007. 21:44 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

poison girl je napisao/la:
škola šminkanja.... smatram da dosta znam o šminkanju pogotovo što pratim takve web stranice. bila sam samo 2 puta na šminkanju i to prije mnogo godina. naime stvar je u NEhigijeni. ne mogu podnijeti da netko mene šminka sa šminkom koju je prije upotrebljavao na drugima. kad se samo sjetim sjaila, maskara... a da ne spominjemo spužvice i aplikatore s kojima se nanosi šminka... naime u tim spužvicama se krije leglo bakterija i drugih čudovišta. a što god mi govorili čvimbe uzrokuju bakterije. i svaki dermatolog će vam reći da po mogućnosti ne koristite spužvice, a pogotovo tuđe(najnovija metoda riješavanja nečistog lica je terapija kisikom, nažalost još je nema u hrvatskoj). najbolji način da se naučite šminkati je da malo prosurfate netom... ima toliko jednostavnih trikova s kojima možete izgledati "sviježe" sa malo truda.

pametna izjava

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
poison girl
Ukupno postova: 438
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 24.03.2007. 7:40 
Naslov:  

možda i skoknem do essekera

Ukupno postova: 3252
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.03.2007. 10:53 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la:
CatCloe je napisao/la: odnosno "kako je epizoda sa škaniclom na glavi, na prelasku 20. u 21. stoljeće, evoluirala u epizodu u mrklom mraku.." sukladno vremenu u kojem živimo, nova inačica zvuči malo tolerantnije osijek031.com smile

Ttctctc... kako ti nesto tako ruzno uopce moze pasti na pamet?! ;-)

Radi se o tome da su sve lijepe kada su u mrklom mraku...nage, pored mene... ;-)

Kakvi skanicli?! I to bez rupa! Ma daaaaj... ;-) Skanicli i siberi na autima su mazohisticko-sovinisticki intrumenti skovani u radionicama Muskih Sovinistickih Svinja kojima je jedini cilj zatiranje zenskog samopouzdanja...

šiberima ne fali baš ništa.. ovisno o tome kako se upotrebljavaju Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
poison girl
Ukupno postova: 438
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 24.03.2007. 19:59 
Naslov:  

hej. samo da kažem da sam bila u dm-u i da sam prezadovoljna. šminkati se moglo kod djevojaka koje su prezentirale loreal, s-he, niveu, deborah i max factor.

a najbolje od svega je bilo što se kupnjom bilo koja dva proizvoda (osim essence i miss sporty) dobivalo pravo za vrtnju kola sreće, koje je nudilo kozmetičke proizvode istoimenih tvrtki. kako smo moja legica i ja bile sretne ruke ona je dobila max factor tekući puder, a ja sam dobila lorealovo dvostruko sjenilo.....

jedva čekam da ga isprobam Very Happy

Skoči u forum: