Novosti. Novosti! Zivot je pun radosti!?

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Novosti. Novosti! Zivot je pun radosti!?

moze li tko objasniti natpis koji sam danas ugledao kada sam isao po promenadi???

Evo i slike...

Nedostupna slika
Netko se razveselio. A, neka mu, živio!
Rekao bih neka organizirana dječja akcija?
nemam pojma... iznenadio sam se kada sam vidio... niti ima smisla niti nekakvo znacenje.... nekome se nesto u zivotu posrecilo pa je to morao objaviti cijelom gradu....
možda je netko želio da se baš ti zamisliš nad tim... koliko ti je život ispunjen radošću, a koliko bi mogao biti.....? ...ili bilo tko od nas..
To sam se i ja pitala šetajući jučer promenadom,ali ne nađoh suvsli odgovor :roll:
ali ti nisi uslikala.... :D
Sale car

ali ti nisi uslikala.... :D

zato što si ti :evil:
Sale car

moze li tko objasniti natpis koji sam danas ugledao kada sam isao po promenadi???

Evo i slike...

Nedostupna slika

..i nema loš rukopis...
ja taman prelazio most kad je momak u ljubičastoj majici završavao natpis...

Ajmo, brzo, zumiranje i identificiranje!!!
meni je baš čola....
Mora da je bila neka jako dobra trava, kad je lik toliko happy bio!!!
Hehe, odlicna fora...

Kontam da je lik pucao na to da se ljudi zapitaju o tome koja ih je to radost zapljusnula, odnosno potaknuo ih je da razmisljao o sretnim stvarima koje im se dogadjaju u zivotu.

Kad razmisljas o sretnim stvarima koje su ti se dogodile, onda se i osjecas sretnije...

P.S. At least, tako ja dozivljavam ovu intervenciju...
Leteci mungos

Hehe, odlicna fora...

Kontam da je lik pucao na to da se ljudi zapitaju o tome koja ih je to radost zapljusnula, odnosno potaknuo ih je da razmisljao o sretnim stvarima koje im se dogadjaju u zivotu.

Kad razmisljas o sretnim stvarima koje su ti se dogodile, onda se i osjecas sretnije...

P.S. At least, tako ja dozivljavam ovu intervenciju...

Slažem se, a i smajli na kraju je isti stil onih (sada prebojanih) sa kraja Dunavske...
Izgleda da je Osijek dobio jednog (čini mi se i više) pravih guerilla umjetnika. R.E.S.P.E.C.T.
bazooka_joe

Izgleda da je Osijek dobio jednog (čini mi se i više) pravih guerilla umjetnika. R.E.S.P.E.C.T.

Podsjeti me, sto je bilo u Dunavskoj? Imas fotke?

Btw. TSO - tri svinje, prascica mi se cini kao prica s potencijalom, samo je tesko pohvatiti sve konce... zna li tko gdje su se sve pojavili? Ajmo, hocemo fotke...
Koko, svaka čast na dobroj fotki.

Tagovi