na zgradi preko puta pješačkog mosta i na ljepotici osvanula su tri stilizirana prašćića narančaste boje. zna li možda netko što je pjsenik htio reći?!
i tamo u vukovarskoj poviše autobusne stanice, kod skretanju za piju, na zidu stoji TSO grafit... vidio sam još nekoliko sličnih... i dalje me zanima poanta takvih grafita?! :/
nije nije, i ja sam ih vidjela
...možda subkvantne čestice crvenih gica titraju na određenoj rijetkoj frekvenciji, tako da nisu vidljive golim okom onima čija frekvencija nije kompatibilna s njihovom..
nije nije, i ja sam ih vidjela
...možda subkvantne čestice crvenih gica titraju na određenoj rijetkoj frekvenciji, tako da nisu vidljive golim okom onima čija frekvencija nije kompatibilna s njihovom..
tek sa kriptonskim očalama, ali onda su ljubičaste
Teško se odustaje (vjerovatno od pisanja grafita)
i drugo
Tu smo odrasli (pise pokraj grafita na vukovarskoj tamo kod onoga sport shopa na ulazu u blok centar 2)
Teško se odustaje (vjerovatno od pisanja grafita)
i drugo
Tu smo odrasli (pise pokraj grafita na vukovarskoj tamo kod onoga sport shopa na ulazu u blok centar 2)
a taj TSO taj prvi piše na zidu kraj odjela za matematiku....na samom čošku
mogla bi ja malo protegnuti noge pa pogledati malo u gradu di su ti prašćići..inače je to samo relacija kuća-odjel...užas....prolazila sam nekidan kod knjižnice navečer,ali nisam zamijetila one prašćiće?!!!
I ja sam prosle godine vidjela prascica, ali u Splitu i ispod pise Mladen (posvecenu T.B.F.-u kolko svatih). Mislim da su prascici bas zanimljivi. U Osijeku se cesto vrte grafiti poput, TSO, Mrava, Neon 10, prascici,...Mislim da su grafiti poput onih na seceranskom zidu i ovih novih od MUP-a kul
I ja sam prosle godine vidjela prascica, ali u Splitu i ispod pise Mladen (posvecenu T.B.F.-u kolko svatih). Mislim da su prascici bas zanimljivi. U Osijeku se cesto vrte grafiti poput, TSO, Mrava, Neon 10, prascici,...Mislim da su grafiti poput onih na seceranskom zidu i ovih novih od MUP-a kul
k:">
potpisujem ja u splitu vidio prije mjesec dana prasce na dva mjesta jedan od tih je bio mladen iz tbf-a očito je problem na nacionalnoj razini tso je dešifriran ostaju pigis
nije slits nego "gilts" ... dečko je iz zg... neznam ga niti zaš više neradi niš
----------------------------------
kad ste več kod graffita evo moj zadnji uradak na šečerani
odlično..
dobra mi je fora i ovo što je grad dao određene površine da se oslikaju a i ona žena s Juga II je dala svoj zid writerima. Za svaku pohvalu. I ja bih dala svoj zid na raspolaganje.. da ga imam..
evo ja naletila slučajno na topic
bome me ovo jako zainteresiralo, i inače nisam bila korisnik ovog foruma al sam se odma loggala da malo prokomentiram hehe
zanimljivo je ovo s praščićima
a i predobra mi je fora ovog "imena" il kaj već: TSO )
za kaj sve smisle da je to kratica ehehe kolko sam uspijela vidjet najdraže su mi: tu smo odrasli i teško se odustaje
gledala sam i blog od mrave it tso.a...moram reć da mu grafiti i nisu neš...