..i jel mogu ikako bez njega da spojim na net i kako?PLIZZZZ HELP
Gdje kupiti...ono malo bijelo crno ADSL ROUTHER?
..i jel mogu ikako bez njega da spojim na net i kako?PLIZZZZ HELP
Računala, znanost, tehnologija
">
">legica_os
Idem sutra u t-com i reću im da mi je moj routher pao u vodu i da ne radi i da mi daju drugi">
">
bazooka_joe
legica_os
Idem sutra u t-com i reću im da mi je moj routher pao u vodu i da ne radi i da mi daju drugi">
">
Nemoj ni slučajno to reći! Impliciraš da si ti kriva, a nisi, oni bi fino trebali doći, pospajati to i istestirati. Mislim, za što im plaćamo? Reci da su oni krivi, da ti ih je pun q... i sve to. Napravi nekakvo mega-sranje u te-centru ;-)
anakonda
...a one bežične fore?...
tonya
anakonda
Neisplativo...
duje
ja sam prosli mjesec odjavio svoj maxadsl pa mi je ostao modem, ak ti treba mozemo se dogovoriti...javi se sam

anakonda
tonya
anakonda
Neisplativo...
...OK...a u kom smislu?...mislim, stvarno ne znam ništ o tome, osim da ako imaš tu neku duminu, možeš se služiti netom hvatajući signal s legalnih tih nekih dumina...istina?...

ilija
Šta tebi google nije prijatelj?![]()
Možeš se spojiti na tu mrežu ako imaš wireless antenu ugrađenu u laptop, ili možeš gurnuti PCMCIA wireless karticu, ili USB wireless adapter. A možeš ponijeti i komp od kuće ako ćeš u njega tutnuti wirelles karticu![]()
Ne zabrinjavaj se oko APa (pristupna točka iliti antena na koju se "spajaš") i protokola (to se automatski dogovara između "antena"), najbitnije ti je da imaš carnetov acc u stilu [email protected] ili tako nešto i da to podesiš i uneseš potrebnu lozinku...