Tko kaže da žene ne mogu piškiti stojećki?!
Kultura, zabava, sport, hobby
Prije kojih mjesec sam vidjela reklamu za to..ali ne ovo.
Kao malu me uvijek živciralo što decki mogu sam tak stajati, a mi moramo čučnuti..hehe, sad će se u svakoj ženskoj torbici naći i ovaj 'tuljak'
Yeah right!
Anita_os
.... sad će se u svakoj ženskoj torbici naći i ovaj 'tuljak'![]()
Yeah right!
....pored svih ostalih stvari u ženskoj torbici....vjerujem da ce i ovo naci svoje mjesto....
btw, može se to i bez tuljka, samo uspjeh nije uvijek zagarantiran... preporučujem vježbati u kadi
CatCloe
čim se nađe na našem tržištu, kupujem definitivno!!!![]()
btw, može se to i bez tuljka, samo uspjeh nije uvijek zagarantiran... preporučujem vježbati u kadi![]()
???
tonyaCatCloe
btw, može se to i bez tuljka, samo uspjeh nije uvijek zagarantiran... preporučujem vježbati u kadi![]()
???
S partnerom ispod.
CatCloeDzizus... Vjezbati??? Ako ne pogodis kadu u pol bijelog dana, zaboravi...
fatcat
CatCloeDzizus... Vjezbati??? Ako ne pogodis kadu u pol bijelog dana, zaboravi...
">
">
">
">
nisam mislila na vjezbanje pogadjanja kade, nego na vjezbanje opcenito... bez odjece, naime... kako odjeca ne bi bila smocena, ukoliko jednom zaista i dodje do koristenja na nekom drugom mjestu...
du aj mejk majself klijr?

CatCloeno rili, bat pliz don praktis in maj direkshn...
nisam mislila na vjezbanje pogadjanja kade, nego na vjezbanje opcenito... bez odjece, naime... kako odjeca ne bi bila smocena, ukoliko jednom zaista i dodje do koristenja na nekom drugom mjestu...
du aj mejk majself klijr?![]()

CatCloe
čim se nađe na našem tržištu, kupujem definitivno!!!btw, može se to i bez tuljka, samo uspjeh nije uvijek zagarantiran... preporučujem vježbati u kadi
![]()
Vjeruj, nakon nekoliko treninga bit ćeš u stanju pogoditi u pločicu u koju želiš. OK, jedan dio tvog uspjeha ovisi o anatomiji tvojeg međunožja, ali ako znaš dobro upregnuti prste i razmaknuti obje labie te lagano saviti noge u koljenima da se malkice nagneš naprijed... uspjeh ti je zagarantiran
E sad, ako uspiješ održavati mlaz na jednoj jedinoj pločici, ne vidim razloga da ne uspiješ u punoj ratnoj spremi na WC školjki u toaletu neke birtije.... samo nemoj zaboraviti podići dasku prije, jelte
CatCloe
vježba čini majstora!![]()
Javi kako napreduješ... ono, da mogu pomoći kakvim savjetom ako negdje zapneš
CatCloeBez alata nema zanata... If ju no wot aj min...
vježba čini majstora!![]()
P.S. Jel cudo... Kad god tema predje na tehnicke detalje, ista grupica nastavi diskusiju. Ostali se povuku ili se srame. "Jelte" Mr Zlusch...
A ionako ovim nasim OS pankericama ne smeta sto pisaju stojecki iako imaju hlace na sebi
Narodnjakusama je najbolje jer one ionako nemaju nista na sebi, samo cizmice i duboke dekolte
SmokeY
A ionako ovim nasim OS pankericama ne smeta sto pisaju stojecki iako imaju hlace na sebi![]()
Narodnjakusama je najbolje jer one ionako nemaju nista na sebi, samo cizmice i duboke dekolte
a šta je sa normalnim curama?
fatcat
P.S. Jel cudo... Kad god tema predje na tehnicke detalje, ista grupica nastavi diskusiju. Ostali se povuku ili se srame. "Jelte" Mr Zlusch...
Ma, znaš već kako to ide.... oni se potpisuju imenom i prezimenom, a ja tek nekim izmišljenim nadimkom pa kužim da im je malo nezgodno
CatCloe
to bi u praksi bila ona ekipa koja ostaje do fajronta..![]()
Ništa se ne hvališ... jel već pogađaš u jednu pločicu ili još uvijek šaraš okolo po fugama?

legica_os
a šta je sa normalnim curama?![]()
Ne znam, kad naidjem na jednu javim ti
CatCloe
uspjela sam precizirati i smanjiti površinu s pola kupaone na 4 pločice![]()
Uvjeren sam da je tzv. problem u tvojim prstima. Mada, moguće je i da je potencijalni tzv. camel-toe jedan od faktora tzv. neuspjeha
..kako bih ponosno objavila da je moja najbolja legica danas stojeći piškila i tako ugasila ostatke vatre od roštiljanja... nije smočila hlače i učinila je to, naravno, bez pomagala.
znala sam da ću prije ili kasnije imati dokaz da je moguće

Dakle, je li bas stajala, ili je bio neki polustojeci polozaj u igri - sto ju odmah diskvalificira iz utrke za potencijalnog clana drustva Stojecih Pishaca?
čak i da sam fotkala, ne bi imala srca staviti to na net, ipak mi je to najbolja legica i uz to još nečija žena i majka
a ako riječ nije dovoljna, onda svo ovo piskaranje potpuno gubi smisao.. ili?
CatCloe
ah, nakon polusatne potrage po krivim dijelovima foruma, napokon nađoh ovaj topic (umorila sam se)..
..kako bih ponosno objavila da je moja najbolja legica danas stojeći piškila i tako ugasila ostatke vatre od roštiljanja... nije smočila hlače i učinila je to, naravno, bez pomagala.
Ček malo... učinila je to bez pomoći prstiju?
zlusch
CatCloe
ah, nakon polusatne potrage po krivim dijelovima foruma, napokon nađoh ovaj topic (umorila sam se)..
Ček malo... učinila je to bez pomoći prstiju?![]()
ma ne, uz pomoć prstiju - naravno! mislila sam bez pomagala kao bez dodatnih predmeta, dijelovi tijela se ne broje
pa nemoj sad pretjerivati - u tom slučaju bi mi to bio najbolji prijatelj, a ne prijateljica! čak i vi trebate ruku da ugasite vatru mlazom 
CatCloe
zlusch
Ček malo... učinila je to bez pomoći prstiju?![]()
ma ne, uz pomoć prstiju - naravno! mislila sam bez pomagala kao bez dodatnih predmeta, dijelovi tijela se ne brojepa nemoj sad pretjerivati - u tom slučaju bi mi to bio najbolji prijatelj, a ne prijateljica! čak i vi trebate ruku da ugasite vatru mlazom
![]()
Bilo kako bilo, trebala si to dokumentirati...
A ti si svoju tehniku usavršila, pretpostavljam... sad gađaš i komarce na pločicama?

CatCloeMa, vjerujem ti, samo te cimam, a i zanimalo me je li bas doslovno stajala... ;-)a ako riječ nije dovoljna, onda svo ovo piskaranje potpuno gubi smisao.. ili?
Uglavnom, ajd skontaj da ju sljedeci put fotkas, snimaj ju iz profila, rokni nego svjetlo ispred nje tako da se vidi samo silueta i nema bojazni da ce joj na poslu sutra svi cestitati... ;-)
Leteci mungos
Uglavnom, ajd skontaj da ju sljedeci put fotkas, snimaj ju iz profila, rokni nego svjetlo ispred nje tako da se vidi samo silueta i nema bojazni da ce joj na poslu sutra svi cestitati... ;-)
misliš kad sljedeći put budemo hodale 10 km kroz šumu i naišle na neugašenu vatru, a ona dobije inspiraciju da skine patiku i jednu cijelu nogavicu?
takve stvari radimo svaki dan!

Re: Tko kaže da žene ne mogu piškiti stojećki?!
Iako nije kažnjen, poznat je jedan slučaj kad je žena mokrila u javnosti. Riječ je o španjolskoj umjetnici Itziar Okariz, koja je početkom ljeta u Umei, iznad polarnog kruga, izvela svoj performance mokrenja stojeći. Okariz ne samo da nije platila kaznu, nego je za svoju "umjetnost" dobila 10.000 kruna honorara. Nagrada joj je isplaćena iz državne blagajne koja se puni i kaznama za mokrenje u javnosti.
vecernji.hr
">
">
">
"S Urinellom se ponašate kao s penisom. Dakle, otvorite smičak, namjestite tuljac, pomokrite se i otresete tuljac. Duži dio tuljca namjestite pod vaginu i opušteno obavite malu nuždu i to stojećki."
">
">
">
">
sad i mi možemo zapišavat svako drvo
">hvala ti Bože što sam žeMsko

"> Ma šta ja znam, zamisao nije loša, ali meni je to i dalje...