U petak 23. veljače 2007. u 17:00 Pub-u Swan (prolaz između Kapucinske i Ribarske) je kafenisanje za forumaše i ostale, druženja željne, članove portala Osijek031.com. U planu je i šetnja do Trga Ante Starčevića, gdje će se zainteresirani moći zabaviti prijavljivanjem u akciju Želim život.
Svi su pozvani, makar imali malo kikirikija i bili nepopularni
ma sinoć na chatu su svi ljenčine bili, pa mene zapalo da otvorim topic..
neki idu davat krv i koštanu srž prije toga, al ja ne znam ništa o tome. ja sam zadužen samo za hedonistički aspekt događaja
danas sam tek prvi put bio u tom swanu. lago bi kad bi rekao da me oduševio ambijent, a i kolonijalna glazba ostavila hladnim. al neki su izjavili da im je oke, a i sad je kasno da mjenjamo.. dobra vijest je da ima točenog crnog tomislava, pa će nam to ublažit bol.
danas sam tek prvi put bio u tom swanu. lago bi kad bi rekao da me oduševio ambijent, a i kolonijalna glazba ostavila hladnim. al neki su izjavili da im je oke, a i sad je kasno da mjenjamo.. dobra vijest je da ima točenog crnog tomislava, pa će nam to ublažit bol.
A jesi znao da onaj koji organizira miting plaća prvu rundu svima?
za tu destinaciju smo se odlučili zbog blizine trga,to je jedini razlog...
A što ako bude padala kiša kao danas?Gdje će onda biti ta akcija i hoće li se promjenom odvijanja te akcije(ako ne bude na trgu,mislim) biti mijenjano forumaško sastajanje?bzzz
A što ako bude padala kiša kao danas?Gdje će onda biti ta akcija i hoće li se promjenom odvijanja te akcije(ako ne bude na trgu,mislim) biti mijenjano forumaško sastajanje?bzzz
Žena sa sto pitanja,što se tiče akcije neznam pitaj Duju on će ti više znati reći o tome,ili nazovi one brojeve,što se mene osobno tiče na okupljanje dolazim i ako pada kiša
ajde de...tebe mi je baš želja upoznati, od ovih koje još ne znam...
Ipak sam ja prvi imao konflikt sa tobom, a s takvima večinom u rilu postanem super