U osječkom McDriveu u utorak 20. veljače 2007. održat će se maskenbal namijenjen najmlađima, a dobrodošli su i njihovi roditelji. Za najbolje su maske osigurane i nagrade.
Početak je u 19 sati.
McDrive: maskenbal
Osijek
trovači!
...tvoja ljubav prema plastičnjacima postaje sve izraženija...
gaap
trovači!
A dobri su za posrat se u nj, kad potjera, a?
bazooka_joeA dobri su za posrat se u nj, kad potjera, a?
u zagrebu su to elegantno rijesili - pri ulasku u WC moras upisati broj racuna i tek ti se onda otvore vrata.
ixia
bazooka_joeA dobri su za posrat se u nj, kad potjera, a?
u zagrebu su to elegantno rijesili - pri ulasku u WC moras upisati broj racuna i tek ti se onda otvore vrata.
Đabe njima njihov račun,kad potjera-potjera,makar ne bilo nakon toga vrata više...
bazooka_joe
gaap
trovači!
A dobri su za posrat se u nj, kad potjera, a?![]()
u toj sam krčmi srao jedino u engleskoj, u osječkom nijesam još bio
gaap
u toj sam krčmi srao jedino u engleskoj, u osječkom nijesam još bio
he, dobro si prošao. u Zagrebu, dakle - našoj metropoli, nisam svojevoljno bila u MC-u, ali sam posjetila prostorije... da bi ušao u toalet, moraš imati račun i ukucati neki broj (ne sjećam se da li broj računa ili neki kod na računu) da bi ti se otvorila vrata. to valjda da ne bi s ulice dolazili...
prema tome, ako te potjera, moraš kupiti nešto... ništa džabe....
vidim da su neki prethodni već imali slično iskustvo. šifra za wc? to se trebalo sjetiti.
...vidjala sam to već i po drugim birtijama, bar što se metropole tiče...
to s ukucavanjem šifre za wc ima već dugo i u "zlatnom piletu" ili kako se sad uopće zove ona birtija na uglu preko puta "pierre cardina".
...zlatno pile - prekrasno, @don...
jesmo napredni, gotovo k'o metropola......
ovo će prerasti u topic o toaletima
ovo će prerasti u topic o toaletima
...baš sam isto razmišljala...
To je zajedničko svima, i nama i njima
Jedna veoma zahvalna tema....
jel gledao netko sinoć izlaz za nuždu - dokumentarac posvećen vršenju nužde i povijesti wc-a
sto je najbolje, skontala sam da ima jako puno ljudi koji vole pričati o svojoj probavi, toaletima.....
...hihihi...
...
DanicaV
jesmo napredni, gotovo k'o metropola......
ovo će prerasti u topic o toaletima![]()
A je vam tema, za posrat se!
DanicaV
sto je najbolje, skontala sam da ima jako puno ljudi koji vole pričati o svojoj probavi, toaletima.....
Gle, ako ljubav ide kroz želudac - zaključujem da ide i kroz tanko crijevo, debelo crijevo, čmar, wc školjku, Dravu, Dunav, u Crno More i na koncu ljubav svakog čovjeka obiđe cijeli svijet. S ljubavlju rastu krumpirići i telići, s ljubavlju se jedu, s ljubavlju se seru...
Ah...