, ali ova mi je tema pala na pamet kada sam ostavljao post u temi o stavljanju plazmi u auto )Milo moje, milo tate svojeg
, ali ova mi je tema pala na pamet kada sam ostavljao post u temi o stavljanju plazmi u auto )Društvo, politika
, ali ova mi je tema pala na pamet kada sam ostavljao post u temi o stavljanju plazmi u auto )
">gaap
razmazivanju kao razmazivanju na zid il šta!?
legica_os
..nemam komentara..imaš u drapšinovoj u domu zdravlja lijep plakat na kojem sve piše...nisam mogla vjerovati šta su stavili..
..inače..ja sam jako razmažena iako nisam jedinica...i ako i dan danas ne dobijem ono što želim jooj onda je to rat u kući...">
">legica_os
-ako vam dijete čuje neku psovku i kaže ju pred vama ,smijte mu se jer tada će dijete misliti da je to lijepo
anakonda
...mrzim razmaženu djecu...a pogotovo mrzim njihove roditelje...
Sale carSta vi mislite o razmazivanju djece... Prijustite li bas sve zelje svome djetetu i mislite li da je pametno bas sve sto dijete zeli dati mu ( sada sam se ja javio kao roditelj
, ali ova mi je tema pala na pamet kada sam ostavljao post u temi o stavljanju plazmi u auto )
ela
Toliko o meni kao roditelju!
deralela
Dobar roditelj je djetetov najbolji prijatelj
ela
A svoje igračke si pokidao razmaženko?![]()
ela
Čekaj ne kontam!Šta si mislio s tim?Ja sam neprijatelj?:">
ela
Sale carela
Pa jebiga kad mi mama kupuje igracke u peking sopu....

ela
Sale carela
Pa jebiga kad mi mama kupuje igracke u peking sopu....
Bolje ocjene,spremaj sobu,kosi travu pa će biti iz Turbo Limacha
deralela
Čekaj ne kontam!Šta si mislio s tim?Ja sam neprijatelj?:">
ma ne, krivo si shvatila. Samo sam rekao jednu izreku koja mi je pala na pamet nakon tvog posta
ela

legica_os
ja sam svog nećaka sredila jel mali je isto bio vrag...sa tri godine je sve slao u kujac i pokazivao srednji prst...govorio da će biti pravi jebach kad naraste i da ima najveceg pisu u vrticu...koma...al sad se smirio,ima 7 godina i pravi je frajer...teta ga je dobro sredilaops:">
gaapsigurno je tatica veliki jebač

mia
gaapsigurno je tatica veliki jebač
...koji "zna" napraviti muško
![]()
![]()