Brazilian waxing

Društvo, politika

Loona

kako? čime? zauvijek? :shock:

čupanjem, ne još zauvijek, ali u planu je čim bude para. trajno uklanjanje je skupo kao svetog petra kajgana :D a brazilska je samo za jako hrabre... prije mazohiste, rekla bih... provjereno ;)
@Cat, mislis na ovo?! ;-)

Nedostupan povijesni medij

Ako pod pojmom "brazilska" ne mislis samo na full waxing, onda "brazilska" i nije tako "mazohisticna"... IMHO, draze mi je blisko promatrati kakav kreativan uzorak, nego pure skin... ;-)
na poslu nemam zvučnike, a sudeći samo po facama, ovo nije ni blizu full waxing... samo bikini zona ;)
CatCloe

na poslu nemam zvučnike, a sudeći samo po facama, ovo nije ni blizu full waxing... samo bikini zona ;)

Sad mi je zao sto ne mogu pronaci jedan filmic s full waxingom (sprijeda i straga)... huh, zlo, zlo...
da, ZLOOOOOOOOOOO!!!!!!!!
Leteci, jes ti onaj tip na kraju filmica?! :)
Leteci mungos

Sad mi je zao sto ne mogu pronaci jedan filmic s full waxingom (sprijeda i straga)... huh, zlo, zlo...

Srećom da pamtim kao slon gdje se što nalazi... evo jedan koji vrlo zorno dočarava vječne ženske muke da se dopadnu muškarcima i sjebu konkurenciju u obliku drugih žena ;)
http://www.e-osijek.com/031/brazilian-wax.wmv
malo kasnim sa odgovorom, ali često mi puno toga na forumu promiče...
kao prvo, ovdje se ni približno ne može doživjeti o kojem intenzitetu boli se radi... cura očito radi to već jako jako dugo, a to isto ima veze, jer korijen dlaka oslabi i s vremenom čupanje počne boljeti sve manje..
a kao drugo, nemoj si baš toliko laskati, pa ne radimo baš sve radi vas... ;) uzmi u obzir da neke stvari žene rade zato jer se njima osobno tako više sviđa... unatoč boli... a mislim da je tako i više higijenski..
CatCloe

a kao drugo, nemoj si baš toliko laskati, pa ne radimo baš sve radi vas... ;)

Breskva je isto slatka ali se ne lize kao sladoled. Za nas, za vas... sve je to isto. :bleh:
CatCloe

malo kasnim sa odgovorom, ali često mi puno toga na forumu promiče...
kao prvo, ovdje se ni približno ne može doživjeti o kojem intenzitetu boli se radi... cura očito radi to već jako jako dugo, a to isto ima veze, jer korijen dlaka oslabi i s vremenom čupanje počne boljeti sve manje..

Zapazi kako napravi bolnu grimasu kada joj baba dohvati klitić ;) Ali jebeš i to... sve za svog dragog da ne mora pljuvati dlake baš kada je ona blizu velikog O ;-)
CatCloe

a kao drugo, nemoj si baš toliko laskati, pa ne radimo baš sve radi vas... ;) uzmi u obzir da neke stvari žene rade zato jer se njima osobno tako više sviđa... unatoč boli... a mislim da je tako i više higijenski..

Hmmm... koji postotak žena po tvom mišljenju, koje nemaju dečke ili nisu promiskuitetne, ide na tako nešto... ili barem brije ili čupa u kućnoj radinosti?
Kao... "jer se njima osobno tako više sviđa unatoč boli" - yeah right ;)
fatcat

Breskva je isto slatka ali se ne lize kao sladoled. Za nas, za vas... sve je to isto. :bleh:

Nema tu, znalac je znalac... ma koliko mi šutjeli o tome :worship:
aha.... zbog vas se šminkamo, idemo na frizure, depiliramo na nekoliko mjesta, idemo na aerobic i kupujemo odjeću i parfeme.... yeah wright. pitam se pitam, radimo li išta radi sebe? čini se kako ste vi smisao našeg postojanja..
želiš li misliti da je tako, dokle god si dobar i poslušan i tvoja draga dobije sve što želi, be my guest ;)
CatCloe

aha.... zbog vas se šminkamo, idemo na frizure, depiliramo na nekoliko mjesta, idemo na aerobic i kupujemo odjeću i parfeme.... yeah wright. pitam se pitam, radimo li išta radi sebe? čini se kako ste vi smisao našeg postojanja..
želiš li misliti da je tako, dokle god si dobar i poslušan i tvoja draga dobije sve što želi, be my guest ;)

Yeah (w)right! Ne bih rekao isključivo zbog nas, ali velikim dijelom to činite zbog nas. Ja sam ti ljubavni veteran i svega sam se nagledao u bližoj ili daljoj povijesti svih svojih uspjeha i neuspjeha. Žene su spremne napraviti svakakve cirkuse od sebe samo da se dopadnu muškarcima, ali to neće niti pod užarenim željezom priznati.... i jako popizde kada recimo ofarbaju kosu, počupaju obrve, kupe novi sisobran ili najlonke za zatezanje guzice - a njihov pišonja doma to ne skuži, čak i kad im daju sasvim jasnu asocijaciju.

Probaj, kad ideš ulicom, malo poslušati što pričaju cure između sebe. Ja u 90% vremena čujem samo "ja sam njemu rekla ovo, a on meni ono" ili "ja mislim da sam ja bolja od njega, ali on je nekad tako dobar prema meni"... bla bla. U ostalih 10% možeš čuti kako je neka njihova frendica debela krava, kako je ta i ta odvratna, šta piše u horoskopu za danas i šminka/odjeća fore.... I to ne čine samo srednjoškolke.

I da se vratimo na tvoju hipotezu... naravno da neke stvari radiš isključivo zbog sebe, ali tebi je kao ženi priroda namijenila rolu one koja govori tipovima "da" ili "ne" i shodno tome se "moraš" ponašati. Dečki su obično sami sebi dovoljni i mogu, bez ikakve potrebe za pričanjem o curama i ogovaranjem drugih tipova, sjesti na pivo i zabavljati se. Ajd, dođe se tu i tamo na temu koju bi koji pojebao ili koja ima dobre sise, a koja guzu... i to je to. Dalje se nastavlja o temama koje nemaju veze sa ženama.

Ajd sad ti... ;)
ne da mi se, boli me glava :D
CatCloe

ne da mi se, boli me glava :D

Hehe.... ljubi ga deda ;)
zlusch

... kupe novi sisobran ili najlonke za zatezanje guzice - a njihov pišonja doma to ne skuži, čak i kad im daju sasvim jasnu asocijaciju.

Istina... ne znas sta je gore. Ako ne primjetis taj sisobran (pa ti oci iskopa sa tim) ili kad ga primjetis pa ode i kupi jos par. Kao neka logika... svidjelo mu se...
fatcat

zlusch

... kupe novi sisobran ili najlonke za zatezanje guzice - a njihov pišonja doma to ne skuži, čak i kad im daju sasvim jasnu asocijaciju.

Istina... ne znas sta je gore. Ako ne primjetis taj sisobran (pa ti oci iskopa sa tim) ili kad ga primjetis pa ode i kupi jos par. Kao neka logika... svidjelo mu se...

Ma, općenito iz dna duše mrzim sve te ženske stvari koje služe za odvraćanje pažnje i prodavanje magle ;)
eh, a da ti žena legne u krevet zarasla kako joj je priroda dala? sa svim dlakama za koje ne znaš ni da postoje na ženskom tijelu? i sisama do pupka jer nije sisobran nosila? e, majstori moji..
hebe se vama.. malo obrijete lice, umijete se i operete zube i baš vas briga.. takvi ste.. muškarci.. pih..
i još imaju đigimigiće u pupku! LOL
..heh.. i to im je teško izvaditi.. ;)
Loona

eh, a da ti žena legne u krevet zarasla kako joj je priroda dala? sa svim dlakama za koje ne znaš ni da postoje na ženskom tijelu? i sisama do pupka jer nije sisobran nosila? e, majstori moji..
hebe se vama.. malo obrijete lice, umijete se i operete zube i baš vas briga.. takvi ste.. muškarci.. pih..

Od žileta ili voska ne bježim, to je ajd neka vrsta higijene. Ali molim te lijepo, pogledaj na šta to liči (od tjemena do stopala): ofarbana kosa puna kemikalija za kovrčanje/izravnavanje, počupane obrve, namazani kapci, namazane trepavice, puder na licu (ajd, počupane dlake iz nosa neću spominjati) ;) ruž na usnama, proliveni parfem po vratu da grize za oči, naramenice, lakirani nokti na rukama, sisobrani svih vrsta i dezena, najlonke koje stišću dupe i noge, ostrugani mufić, visoke pete za utegnute listove, lakirani nokti na nogama.
Jesam nešto zaboravio? ;)
pa uglavnom nisi.. ali, da li bi žensko bilo žensko da to sve nema i ne radi? tj. da li bi vi muški željeli potpuno prirodnu žensku (pod prirodno mislim prirodno a ne dotjerano prirodno, ako se razumijemo..) kraj sebe? Znači, da ti cura ili žena ne koristi ništa od navednoga?
zavisi o kome govoriš... u nekim slučajevima je opis dobar... ako si sponzor, npr.
rekla bih da se 90% likova upravo za takvima i okreće. preostalih 10% smatram raritetima s ukusom i kriterijima... muškarcima često nepoznate riječi.
Loona

pa uglavnom nisi.. ali, da li bi žensko bilo žensko da to sve nema i ne radi? tj. da li bi vi muški željeli potpuno prirodnu žensku (pod prirodno mislim prirodno a ne dotjerano prirodno, ako se razumijemo..) kraj sebe? Znači, da ti cura ili žena ne koristi ništa od navednoga?

A jebemu.... valjda smo odgojeni na zapadnjačkoj pop kulturi koja nas uči da su komadi za razvaljivanje obrijani od trepavica do pete, da imaju kvalitetne četvorke i zategnuta tijela. Eh da.. i da su libidom obdarene kao i prosječni muškarac.

A na nekim drugim meridijanima se erekcija provocira ringlama oko vrata koji mora biti dugačak barem 30 cm, kostima u nosu od najkvalitetnije peradi i sisama koje moraš moći omotati oko struka ili barem zabaciti preko ramena.

Pa ti budi pametan... ;)
Loona

eh, a da ti žena legne u krevet zarasla kako joj je priroda dala? sa svim dlakama za koje ne znaš ni da postoje na ženskom tijelu?

Ponekad je i to zanimljivo... doduse, rudlavi picoberi su mi odbojni jer je u tom slucaju teze odrzavati higijenu (da sad tu ne upotrebljavam neke teze kvalifikacije) i jer dlake smetaju kod upotrebe jezika...

S kakvim se ti to likovima druzis?! ;-)

Normalno da necu svaki dan prati zube, ne zelim valjda da mi se izlizu... cemu umivanje kad ce se blato ionako opet nakupiti?! Ovako fino imamo masno lice, pa se blato teze lijepi, a voda sama klizi s njega... ;-)
zlusch

Loona

da li bi vi muški željeli potpuno prirodnu žensku (pod prirodno mislim prirodno a ne dotjerano prirodno, ako se razumijemo..) kraj sebe? Znači, da ti cura ili žena ne koristi ništa od navednoga?

A jebemu.... valjda smo odgojeni na zapadnjačkoj pop kulturi koja nas uči da su komadi za razvaljivanje obrijani od trepavica do pete...
A na nekim drugim meridijanima se erekcija provocira ringlama oko vrata koji mora biti dugačak barem 30 cm...
Pa ti budi pametan... ;)

mislila sam na društvo u kojem mi živimo..ne na one sa sisama preko ramena.. tamo nismo.. dakle?
Loona

mislila sam na društvo u kojem mi živimo..ne na one sa sisama preko ramena.. tamo nismo.. dakle?

A čuj... pop-kulturu nisam ja (pro)kreirao.... samo sam se tiho i na prstima asimilirao ;)
zlusch

Yeah (w)right! Ne bih rekao isključivo zbog nas, ali velikim dijelom to činite zbog nas. Ja sam ti ljubavni veteran i svega sam se nagledao u bližoj ili daljoj povijesti svih svojih uspjeha i neuspjeha. Žene su spremne napraviti svakakve cirkuse od sebe samo da se dopadnu muškarcima, ali to neće niti pod užarenim željezom priznati....

nakon razmišljanja o ovoj izjavi i propitujući koliko toga zaista radim zbog mužjaka, dolazim do sljedećeg zaključka:
da, kojim slučajem, odem u neki kamp ili nešto slično, gdje su isključivo i samo žene (znam da ti sad već imaš zločeste vizualizacije LOL ), jednako kao i sada bi depilirala sve što depiliram, izvlačila pramenove, sređivala nokte itd. itd. to je jednostavno nešto od čega se žena osjeća dobro (a osjećam se bolje kad sama sebi izgledam dobro) i većinu tih stvari smatram dijelom osobne higijene i nečim što se obično zove "držanjem do sebe".
ne tvrdim da mi je nebitno kako izgledam svom ili drugim muškarcima, ali većinu stvari koje radim bih radila i da vas nema u blizini..
ne lažem, a ako će negiranje biti tvoje obrazloženje ovog stava, onda svaka daljnja rasprava nema smisla, nadam se da polaziš od pretpostavke da tvoji/e sugovornici/e govore istinu. ja polazim.
danas me ne boli glava ;)

Tagovi