Loona
kako? čime? zauvijek?![]()
čupanjem, ne još zauvijek, ali u planu je čim bude para. trajno uklanjanje je skupo kao svetog petra kajgana
Društvo, politika
Loona
kako? čime? zauvijek?![]()
CatCloeSad mi je zao sto ne mogu pronaci jedan filmic s full waxingom (sprijeda i straga)... huh, zlo, zlo...na poslu nemam zvučnike, a sudeći samo po facama, ovo nije ni blizu full waxing... samo bikini zona
Leteci mungos
Sad mi je zao sto ne mogu pronaci jedan filmic s full waxingom (sprijeda i straga)... huh, zlo, zlo...
CatCloeBreskva je isto slatka ali se ne lize kao sladoled. Za nas, za vas... sve je to isto.
a kao drugo, nemoj si baš toliko laskati, pa ne radimo baš sve radi vas...![]()

CatCloe
malo kasnim sa odgovorom, ali često mi puno toga na forumu promiče...
kao prvo, ovdje se ni približno ne može doživjeti o kojem intenzitetu boli se radi... cura očito radi to već jako jako dugo, a to isto ima veze, jer korijen dlaka oslabi i s vremenom čupanje počne boljeti sve manje..
CatCloe
a kao drugo, nemoj si baš toliko laskati, pa ne radimo baš sve radi vas...uzmi u obzir da neke stvari žene rade zato jer se njima osobno tako više sviđa... unatoč boli... a mislim da je tako i više higijenski..
fatcat
Breskva je isto slatka ali se ne lize kao sladoled. Za nas, za vas... sve je to isto.![]()

CatCloe
aha.... zbog vas se šminkamo, idemo na frizure, depiliramo na nekoliko mjesta, idemo na aerobic i kupujemo odjeću i parfeme.... yeah wright. pitam se pitam, radimo li išta radi sebe? čini se kako ste vi smisao našeg postojanja..
želiš li misliti da je tako, dokle god si dobar i poslušan i tvoja draga dobije sve što želi, be my guest![]()
CatCloe
ne da mi se, boli me glava![]()
zluschIstina... ne znas sta je gore. Ako ne primjetis taj sisobran (pa ti oci iskopa sa tim) ili kad ga primjetis pa ode i kupi jos par. Kao neka logika... svidjelo mu se...
... kupe novi sisobran ili najlonke za zatezanje guzice - a njihov pišonja doma to ne skuži, čak i kad im daju sasvim jasnu asocijaciju.
fatcat
zluschIstina... ne znas sta je gore. Ako ne primjetis taj sisobran (pa ti oci iskopa sa tim) ili kad ga primjetis pa ode i kupi jos par. Kao neka logika... svidjelo mu se...
... kupe novi sisobran ili najlonke za zatezanje guzice - a njihov pišonja doma to ne skuži, čak i kad im daju sasvim jasnu asocijaciju.

Loona
eh, a da ti žena legne u krevet zarasla kako joj je priroda dala? sa svim dlakama za koje ne znaš ni da postoje na ženskom tijelu? i sisama do pupka jer nije sisobran nosila? e, majstori moji..
hebe se vama.. malo obrijete lice, umijete se i operete zube i baš vas briga.. takvi ste.. muškarci.. pih..
Loona
pa uglavnom nisi.. ali, da li bi žensko bilo žensko da to sve nema i ne radi? tj. da li bi vi muški željeli potpuno prirodnu žensku (pod prirodno mislim prirodno a ne dotjerano prirodno, ako se razumijemo..) kraj sebe? Znači, da ti cura ili žena ne koristi ništa od navednoga?
LoonaPonekad je i to zanimljivo... doduse, rudlavi picoberi su mi odbojni jer je u tom slucaju teze odrzavati higijenu (da sad tu ne upotrebljavam neke teze kvalifikacije) i jer dlake smetaju kod upotrebe jezika...
eh, a da ti žena legne u krevet zarasla kako joj je priroda dala? sa svim dlakama za koje ne znaš ni da postoje na ženskom tijelu?
S kakvim se ti to likovima druzis?! ;-)hebe se vama.. malo obrijete lice, umijete se i operete zube i baš vas briga.. takvi ste.. muškarci.. pih..
zlusch
Loona
da li bi vi muški željeli potpuno prirodnu žensku (pod prirodno mislim prirodno a ne dotjerano prirodno, ako se razumijemo..) kraj sebe? Znači, da ti cura ili žena ne koristi ništa od navednoga?
A jebemu.... valjda smo odgojeni na zapadnjačkoj pop kulturi koja nas uči da su komadi za razvaljivanje obrijani od trepavica do pete...
A na nekim drugim meridijanima se erekcija provocira ringlama oko vrata koji mora biti dugačak barem 30 cm...
Pa ti budi pametan...![]()
Loona
mislila sam na društvo u kojem mi živimo..ne na one sa sisama preko ramena.. tamo nismo.. dakle?
zlusch
Yeah (w)right! Ne bih rekao isključivo zbog nas, ali velikim dijelom to činite zbog nas. Ja sam ti ljubavni veteran i svega sam se nagledao u bližoj ili daljoj povijesti svih svojih uspjeha i neuspjeha. Žene su spremne napraviti svakakve cirkuse od sebe samo da se dopadnu muškarcima, ali to neće niti pod užarenim željezom priznati....
), jednako kao i sada bi depilirala sve što depiliram, izvlačila pramenove, sređivala nokte itd. itd. to je jednostavno nešto od čega se žena osjeća dobro (a osjećam se bolje kad sama sebi izgledam dobro) i većinu tih stvari smatram dijelom osobne higijene i nečim što se obično zove "držanjem do sebe".