OKS: Izbor folk hita godine
Ulaznice:
- pretprodaja: 60kn
- na dan održavanja koncerta: 100kn
Osijek

ela
strašno jak događaj,koji će definitivno obogatiti događanja u gradu![]()
">legica_os
U OKS-u (podrum STUC-a) se 2. veljače 2007. održava Izbor za folk hit godine.
Ulaznice:
- pretprodaja: 60kn
- na dan održavanja koncerta: 100kn
legica_os
ajd ljudi idemo!!!!!!!bit će ludnica
..oj ustašo braćo mila...duboka je voda drina...
..drinu ćemo pregaziti...a srbiju zapaliti...![]()
legica_os
bit će opet sranja zbog cajki a to nam ne treba u gradu...........
legica_os
za poglavnika i za Krista..protiv komunista![]()
CatCloe
legica_os
joj, to sam danas vidjela negdje na zidu... negdje u centru i svježe je... znači ti si ta!
daniel-202
CatCloe
legica_os
joj, to sam danas vidjela negdje na zidu... negdje u centru i svježe je... znači ti si ta!
Bila bi dobra detektivka, brzo riješavaš slučaj......ej, neko mi je ukro desnu patiku, jel bi mi to mogla pomoci rijesiti![]()
steam
Ma cura se zeza, sta ste odmah skocili?!![]()
legica_os
Vade retro satana, non suade mihi vana, sunt mals quae libas, ipse venena bibas.
game
ajme, ljudi, ovakve stvari treba sakrivati, a ne ih najavljivati i hvaliti se njima...
pa i tako nam je grad na "krasnom" glasu...još i ovo...
a zamisli, blago studentima, ponosa - OSJEČKI KLUB STUDENATA= OKS!!!!!
pa stvarno za 5!!!
ja bi tom majmunu zabranila da tako zove prostor koji koristi za trovanje i tako dovoljno debilnih ljudi koji tamo zalaze...
isapada da su svi osječki studenti na tom stupnju (ne)razvoja!
Za ne povjerovat..
mzzi
Dobro,legice,sta si ti neka <de-evilized>?Za ne povjerovat..
A game je izgleda neka uzvisena i mjerodavna sto se tice glazbe i kulture kad moze druge ljude nazivat debilima?! Daj ljudi gledajte svoja posla, svatko je sam dovoljno glup, ne moras o drugima raspravljat.![]()
daniel-202
ne možeš baš nazvat ljude debilima što zalaze tamo, to je njihova stvar i njima na sramotu.....ali slažem se s tobom da to ne treba najavljivat i hvalit se time....
mzzi
Ja npr. ne razumijem one sto pijani tresu glavama na neku dreku, po mogucnosti da imaju kosurinu, i to je neki ples, ovi se bar uhvate u kolo i sire medjuljudske odnose![]()
gamemzzi
Ja npr. ne razumijem one sto pijani tresu glavama na neku dreku, po mogucnosti da imaju kosurinu, i to je neki ples, ovi se bar uhvate u kolo i sire medjuljudske odnose![]()
pa dobro, ni meni nikad nije bilo jasno kako ih ne boli glava kad pola sata mlate glavom u krug..
to me čak i jako zanimalo...meni bi i glava i vrat otpali...
game
moram ih nazivati tako, jer je to jedini način da im nešto dođe do mozgića i da ih naljutim....![]()
pa šta kad si ti rekao da su (ne sjećam se točno riječi pa me nemoj optužiti da izmišljam)...uglavnom srao si protiv ljudi koji slušaju...ali ne sjećam se točno koju vrstu glazbe...i opisao to velikom bukom...
ja ovo opisujem velikom glupošću pa ne znam kome čega nedostaje, iliti fali![]()
shvaćam ja da svatko može slušati što hoće i želi (nažalost), ali mogu barem onda malo prisrat, ne?
gabor
Trendovi su trendovi, a kvaliteta je kvaliteta.
Iz trendova, što ovo turbo-folk narodnjacko smece nažalost je, za daljnje generacije ce ostati svega 0,0000000001% kvalitetnih pjesama.
Ono što se profiltrira kroz odredjeni vremenski period (npr. 10-20 godina najmanje) i ostane zove se evergreen i kvaliteta.
Tako se recimo i iz fekalija filtriranjem mogu izvuci neki hranjivi sastojci)
daniel-202
a što se tice folk (narodnjaka) ja još nisam vidio trijeznu osobu da to sluša, odi negdje na cajke, svi mrtvi pijani. Ne vidim smisao te glazbe (osim da se napiješ ko životinja i razbijaš čaše po lokalu)
legica_os
zato ljudi moji ne slušajte cajke nego Thompsona![]()
treba stavit temu cajke vs thompson![]()
geni geni kameni..
vatra gori u meni..
geni geni kameni...
takvi smo svi rođeni...
game
nisi u pravu...znam ja ljude koji baš...hm...koliko god to čudno zvučalo...guštaju u toj glazbi...
pa si ti misli...
mzzi
Aj nek onda netko tko se smatra dovoljno PAMETNIM da kaze kakva glazba je ispravna i prihvatljiva, pojasni ljudima sto bi oni trebali slusati..? Danijelu Martinovic iliti GLUPU? Thompsona iliti USTASKE? Matu Bulica ZA NAROD i DUSU? Narodnjake iliti SMECE? Metal iliti DREKU? Klasicnu glazbu? Kurvicu Britney? Sotonisticke? Strane za rezat vene? Sta? PA SVATKO NEKU VRSTU GLAZBE SMATRA SMECEM JER SMO SVI RAZLICITI,daj si to utuvite u glavu. Svi su prepametni kad treba osudjivat druge.
game
meni ti nije jasno kako netko može kroz dugogodišnje školovanje imati takav stupanj estetike..
legica_os
U OKS-u (podrum STUC-a) se 2. veljače 2007. održava Izbor za folk hit godine.
mzzi
Samo ne serite da je to pokazatelj necije inteligencije.
mzziSamo ne serite da je to pokazatelj necije inteligencije.
mzzi
Samo ne serite da je to pokazatelj necije inteligencije.
mzzi
pcelica_maja
joj ajd ne filozofiraj previse,slusaj sta oces i nosi sta oces i nemoj druge previse zamarat s tim
@ mzzi , Sime ovo je vama uvreda?!?!?! , ajd još jednom procitajte pcelicin post i recite mi di je tu uvreda......
mzzi
Slusaj Danijele..Malo si kontradiktoran. Prvo se slazes sa Steamom da ukus u glazbi nema veze s ikakvom pamecu ili gluposti,da je to navika i da ti neke stvari jednostavno udju u uho,sto si potvrdio i svojim primjerom,a onda tu vrijedjas ljude koji slusaju narodnjake i pricas da to ima veze s inteligencijom i takve stvari.To su stvari o kojima se raspravljati ne treba,a ako ti vrijedjas nekoga,mogu i ja tebe,sloboda govora,ovo-ono..Sto se tice pcelice,previse si dopusta,ali valjda nema jos dovoljno godina i kulture da bi znala postivati ljude.
Ni u jednom postu nisam vrijeđao ljude koji slušaju narodnjake, još sam i game rekao da ne može ljude zvati debilima, to sam dokazao i u ovom dolje postu (citatu)
daniel-202game
ajme, ljudi, ovakve stvari treba sakrivati, a ne ih najavljivati i hvaliti se njima...
pa i tako nam je grad na "krasnom" glasu...još i ovo...
a zamisli, blago studentima, ponosa - OSJEČKI KLUB STUDENATA= OKS!!!!!
pa stvarno za 5!!!
ja bi tom majmunu zabranila da tako zove prostor koji koristi za trovanje i tako dovoljno debilnih ljudi koji tamo zalaze...
isapada da su svi osječki studenti na tom stupnju (ne)razvoja!
ne možeš baš nazvat ljude debilima što zalaze tamo, to je njihova stvar i njima na sramotu.....ali slažem se s tobom da to ne treba najavljivat i hvalit se time....
što se tice narodnjaka, meni samo nije jasno kako neko to može slušat???
CatCloekriza identiteta
![]()
u čijem ono potpisu piše "sve hrvatine, a svaki skače čim čuje...." ?
mzzi
Aj nek onda netko tko se smatra dovoljno PAMETNIM da kaze kakva glazba je ispravna i prihvatljiva, pojasni ljudima sto bi oni trebali slusati..?
zlusch
I onda da još netko kaže da nismo predgrađe Nemetina.....
bazooka_joe
zlusch
I onda da još netko kaže da nismo predgrađe Nemetina.....
::uvrijeđeno prekriži ruke:::
Predgrađe Ivanovca, kakav crni Nemetin?![]()
Janis
Izbor glazbe nema apsolutno nikakve veze s inteligencijom, masa mojih (inteligentnih) kolega sluša cajke. A masa neintelignetnih sluša neku "dobru" glazbu. I opet je to subjektivna procjena!
mzzi
Slusaj Danijele..Malo si kontradiktoran.
Evil Poodingh
kada si vec spomenuo moderni R'N'B odakle im pravo da to uopce zovu R'N'B...imam neki filing da 96,4 % ljudi koji sluša to ustvarti niti ne zna sto je pravi R'N'B iliti Rhytm n' Blues

game
mzzi
tu ću se morati složiti
al, na stranu to...
ajd evo netko od vas koji slušate tu "glazbu", može pitanje?
zašto se vi vrijeđete kada netko kaže da su narodnjaci smeće i da nemaju nikakvu vrijednost?
čekaj malo!
znate li išta o teoriji glazbe? i možete li povezati (ako znate!) koja je umjetnička vrijednost tog novokomponiranog otrova?
naravno isto se odnosi na književnost i umjetničku vrijednost riječi koje idu uz tu glazbu...
legica_osU OKS-u (podrum STUC-a) se 2. veljače 2007. održava Izbor za folk hit godine.
Svebor
tko si može uzeti za pravo suditi što je umjetnost a što ne?!
euchrid
Svebor
oni koji su se školovali za to...
a i oni koji barem imalo imaju znanja o estetici, teoriji glazbe, teoriji književnosti... sve u svemu svi oni koji su u školi nešto slušali, a ne samo sjedili na ušima
">
">
">
">
">
Svebor
p.s.
ne slušam cajke niti pohađam mjesta s takvom glazbom samo i ja imam jedno pitanje...
svi oni koji su čuli za ZAMP ili su upućeniji u namjeru HDS-ovog haračkog pokušaja stvaranja nameta će razumjeti ovo pitanje
euchrid
a i oni koji barem imalo imaju znanja o estetici, teoriji glazbe, teoriji književnosti... sve u svemu svi oni koji su u školi nešto slušali, a ne samo sjedili na ušima
game
mzzi
tu ću se morati složiti
al, na stranu to...
Svebor
možeš ih imovati? živo me zanima njihov glas i mišljenje o tamburici, eagelsima cetinskom, jusiću, pistolsima, dediću, eminemu itd![]()
Svebor
puno toga se trpa pod umjetnost... to je ono što sam ja rekao.
euchrid
Svebor
euchrid
sigurno ne bi na osnovu toga sviđa im se ili ne sviđa neka glazba govorili o kvaliteti te glazbe (kao što to radi većina ovdje)...
ali to uopće nije bilo to što sam htio reći: mislio sam kako bi svi oni koji imaju barem osnovnoškolsko znanje iz glazbenog i književnosti trebali shvaćati da to, odnosno turbo folk, nije kvalitetan umjetnički proizvod... svi koji tvrde suprotno neka se vrate u oš i utvrde gradivo...
ali to ne znači da im se cajke ne sviđaju... može se tebi nešto sviđati, a i da znaš da nije kvalitetno
Svebor

Svebor
haha... a neka. ajde... ako mi nisi znao odgovoriti na pitanje barem si se potrudio![]()
euchrid
tako sada 'vladaju' cajke; ali i njima se piše ista sudbina - kratak rok trajanja i brza propast u carstvo zaborava... zato je najbolje jednostavno ih ignorirati
euchrid
u subotu sam čuo zanimljivu i ispravnu opasku o narodnjacima i njihovoj popularnosti: sjetite se 90-ih godina i cvjetanja dance glazbe (sve one kasandre, veline, sene i što.ti.ja.znam tko još....); to je onda bio par godina hit i netragom je nastalo... e, isto tako kako su u devedesetima 'vladali' takvi pjesmuljci tako sada 'vladaju' cajke; ali i njima se piše ista sudbina - kratak rok trajanja i brza propast u carstvo zaborava... zato je najbolje jednostavno ih ignorirati
game
Svebor
cajke = umjetnost?????????????????
legica_osŠta imaš protiv Thompsona i njegove lirike??
legica_os
Znam kako ide iza devet sela i znam da to nije njegova već hmmm,nisam sigurna,nemoj se smijati ak sam se zajebala..jel ABBA u pitanju??
Evil Poodingh
ništa efikasno, nažalost...
">

Svebor
na pitanje odgovoraš pitanjem?!![]()
nemaš odgovora? pa ni ja. ne osjećam se kompetentnim za davanje procjena niti se želim zgražati nad nečijim ukusom jer je to prilično malograđanski. osobno, ja bih radije opet koncert hladnog piva ali kada im je miholjac draži od osijeka...![]()
Svebor
postaljvam opet pitanje: tko je kompetentan za procjeniti što je umjetnost a što ne?
Hrvatsko društvo skladatelja si uzima za to pravo... ali ono![]()
imenom i prezimenom. moja pitanja su posve konkretna.

gameSvebor
na pitanje odgovoraš pitanjem?!![]()
nemaš odgovora? pa ni ja. ne osjećam se kompetentnim za davanje procjena niti se želim zgražati nad nečijim ukusom jer je to prilično malograđanski. osobno, ja bih radije opet koncert hladnog piva ali kada im je miholjac draži od osijeka...![]()
pa čak i ako je malograđanski, ne mogu si pomoći...
Svebor
postaljvam opet pitanje: tko je kompetentan za procjeniti što je umjetnost a što ne?
Hrvatsko društvo skladatelja si uzima za to pravo... ali ono![]()
imenom i prezimenom. moja pitanja su posve konkretna.
ja definitivno ne mislim da sam kompetentna, ali da mogu barem razlikovati kvalitetu od šunda...mislim da to mogu...zapravo,sigurna sam...
nisam ograničena samo na jednu vrstu glazbe...slušam od rocka, punka, soula, jazza, bluesa do klasike...ali ne ograničavam se na vrstu glazbe...
imam glazbu za koju ni sama ne mogu reći gdje spada i koja mi je super i za koju mogu reći da je kvalitetna...
ali ako mi netko kaže da su cajke umjetnost, kvaliteta, ili uopće glazba!!!
doći će do fizičkog obračuna![]()
![]()
![]()
gamehehe...
odredi mjesto i vrijeme![]()
![]()

lufus
istarska krcata autima, registracijske oznake iznimno šarolike: našičke, vinkovačke, brodske, virovitičke, austrijske, njemačke, češke...![]()
DonQuijote
eto šta ti je turizam!
">