OBP: Koncert uz Osječko: The Beet Fleet
Karte po cijeni od 50 kuna u možete kupiti u pretprodaji u OBP-u.
Osijek
Nandino
Karte po cijeni od 50 kuna u možete kupiti u pretprodaji u OBP-u.
legica_osthompson je legenda
Leteci mungos
![]()
cane
ja kontam da ću pričekat dane piva u 10. mjesecu. tamo će upad bit besple. hehe
Poppyidete mi na zivce. svi vjecno kukaju kako se nis ne dogadja u gradu, a kad treba dat pare, nema sanse.
Leteci mungos
sjetimo se famoznog slucaja Laibach od prije godinu i pol...sramota nad sramotama...
Dodju svirati za simbolicnu cijenu, poveli i andjele (uh, ovaj andjeo je bolji), a ne uspije se napuniti ni dvoriste Vege...
Konformizam Osjecana? Los marketing?
Poppy
idete mi na zivce. svi vjecno kukaju kako se nis ne dogadja u gradu, a kad treba dat pare, nema sanse.
CatCloenije uopće istina da se ništa ne događa. svatko tko imalo prati scenu - glazbenu, likovnu, filmsku, bilo koju, zna da ima hrpa događanja u gradu konstantno. baš svega ima i bude jako dobrih stvari..
CatCloe
nije uopće istina da se ništa ne događa. svatko tko imalo prati scenu - glazbenu, likovnu, filmsku, bilo koju, zna da ima hrpa događanja u gradu konstantno. baš svega ima i bude jako dobrih stvari..
Poppy
CatCloe
nije uopće istina da se ništa ne događa. svatko tko imalo prati scenu - glazbenu, likovnu, filmsku, bilo koju, zna da ima hrpa događanja u gradu konstantno. baš svega ima i bude jako dobrih stvari..
Filmsku?! Ma sto se to moze pogledat osim onih par filmova u sklopu ljeta kulture? I mjesecno dva naslova u kinima?
pcelica_maja
cane
ja kontam da ću pričekat dane piva u 10. mjesecu. tamo će upad bit besple. hehe
sirotinjo i bogu si teska