OBP: Koncert uz Osječko: The Beet Fleet

Osijek

OBP: Koncert uz Osječko: The Beet Fleet

U koncertnom prostoru Old Bridge Puba u Tvrđi u petak 9. veljače 2007. koncert uz Osječko će održati The Beet Fleet.

Karte po cijeni od 50 kuna u možete kupiti u pretprodaji u OBP-u.
tko još sluša tbf???
a tko još sluša Thompsona...?
thompson je legenda
Nandino

Karte po cijeni od 50 kuna u možete kupiti u pretprodaji u OBP-u.

pedes čuna.. :gunđa:
legica_os

thompson je legenda

Naravno... jos od WWII...

The Thompson was a family of American submachine guns that became infamous during the Prohibition era. It was a common sight in gangster films of the time, being used both overwhelmingly by law enforcement officers, as well as criminals.[1] The Thompson was also known as the "Tommy Gun", "Chopper", "Chicago Typewriter" and "Chicago Piano". The Thompson was favored by soldiers and civilians alike for its compactness, large .45 ACP bullet, and high volume of automatic fire. ->nastavak...

Re: OBP: Koncert uz Osječko: The Beet Fleet

ja kontam da ću pričekat dane piva u 10. mjesecu. tamo će upad bit besple. hehe
Leteci mungos

Eee, s tim se zaletit' u OKS na folk paradu :D
Naravno - staviti onaj bubanj spremnik - brzo ta stvar puca.
cane

sirotinjo i bogu si teska
idete mi na zivce. svi vjecno kukaju kako se nis ne dogadja u gradu, a kad treba dat pare, nema sanse.
Poppy

idete mi na zivce. svi vjecno kukaju kako se nis ne dogadja u gradu, a kad treba dat pare, nema sanse.

Istina... sjetimo se famoznog slucaja Laibach od prije godinu i pol...sramota nad sramotama...

Dodju svirati za simbolicnu cijenu, poveli i andjele (uh, ovaj andjeo je bolji), a ne uspije se napuniti ni dvoriste Vege...

Konformizam Osjecana? Los marketing?
jednostqavno ljudi su se privikli da se nigdje ne placa upad i to je to...

ljudi iz zagreba i okolnih mjesta su sa time iznenadjeni buduci da se kod njih u dosta veliki broj klubova placa upad...

Re: OBP: Koncert uz Osječko: The Beet Fleet

Nije toliki problem cijena koliko zasićenje jer TBF su već održali hrpu koncerata u Osijeku, a već dugo nisu ništa novo izdali.
Na Laibach ću u petak. U drugi petak, spomenutog 9.2. na Ska-Pecs u Mini teatar. TBF su mi super, ali ska je ska :)
Leteci mungos

sjetimo se famoznog slucaja Laibach od prije godinu i pol...sramota nad sramotama...

Dodju svirati za simbolicnu cijenu, poveli i andjele (uh, ovaj andjeo je bolji), a ne uspije se napuniti ni dvoriste Vege...

Konformizam Osjecana? Los marketing?

jedan od boljih koncerata na kojima sam u životu bila... i, da, zbilja je sramota koliko je ljudi bilo.

Poppy

nije uopće istina da se ništa ne događa. svatko tko imalo prati scenu - glazbenu, likovnu, filmsku, bilo koju, zna da ima hrpa događanja u gradu konstantno. baš svega ima i bude jako dobrih stvari..
CatCloe

nije uopće istina da se ništa ne događa. svatko tko imalo prati scenu - glazbenu, likovnu, filmsku, bilo koju, zna da ima hrpa događanja u gradu konstantno. baš svega ima i bude jako dobrih stvari..

Istina... mene su nedavno fascinirali ovi mladjahni likovnjaci s akademije... u jedan dan su uspjeli srediti sve one svoej instalacije... ono sto mi se posebno svidjelo je raznovrsnost motiva i nacina izrazavanja... nadajmo se da ih nece isprati i uniformirati do kraja studija... ;-)
CatCloe

Filmsku?! Ma sto se to moze pogledat osim onih par filmova u sklopu ljeta kulture? I mjesecno dva naslova u kinima?
laibach je bio predobar!!! smješno je kad pogledaš dokumentarac Devided States Of Americai skontaš da postoje ljudi koji skoro cijeli svoj život čekaju da vide njih uživo, a eto nama svirali u "dvorištu" i nikog nije bilo briga; možda je to ipak i bila čar tog koncerta... stojiš u prvom redu i nije ti gužva, vidiš anđele izbliza :-)

tbf - bit će gužvara, a koncert će kasniti najmanje sat vremena kako bi ljudi što više popili i pub više zaradio, a to mi se stvarno ne da... uostalom previše puta sam ih vidio, a i od onog koncerta u đakovu u parku prije njekih godinu i pol kad su doslovno otjerali ljude svojom prepotencijom i otezanjem nemam nimalo želju ići ih ponovo slušati
Poppy

CatCloe

Filmsku?! Ma sto se to moze pogledat osim onih par filmova u sklopu ljeta kulture? I mjesecno dva naslova u kinima?

zna li netko što je s kino kulturom?
Navodno će ga opet uvesti, u dogledno vrijeme (puna sam informacija :-)
pcelica_maja

cane

sirotinjo i bogu si teska

nije sirotinja već mi nisu više toliko zanimljivi da bi sad morao ići na njihov koncert. to da su Urbana doveli... kupio bi čiča i 10 karata. hehe
Ajme Urban...

Tagovi