baš je bilo dobro.....a šta sad?!?! nedjeljno jutro donosi samo glavobolju i sav sam sjeban
ali znate vi kako je to, pa me zanima kako vi to riješavate, kako liječite svoj mamurluk?!?!??!Društvo, politika
baš je bilo dobro.....a šta sad?!?! nedjeljno jutro donosi samo glavobolju i sav sam sjeban
ali znate vi kako je to, pa me zanima kako vi to riješavate, kako liječite svoj mamurluk?!?!??!
CatCloe
kakvo crno nedjeljno jutro... misliš u 3 popodne ?!danas sam jela sekelji gulaš za doručak/ručak... pomaže
![]()
daniel-202
to za vodu je istina, kažu prije konzumacije alkohola popiti najmanje 1 litru vode i poslije konzumacije bar pola litre vode...a može i ovako kao što je @cane reko, uz svaku cugu čašu vode, ali ja ne bi mogao alkohol s vodom piti zajedno...
Anita_os
To neki recept ako hoces bonus riganje??!
Grozno!
Inuit
Paradajz sos..
voda se pije prije spavanja uz obaveznih 1l pored kreveta.
ps. nemate pojma![]()
cane
Inuit
Paradajz sos..
voda se pije prije spavanja uz obaveznih 1l pored kreveta.
ps. nemate pojma![]()
prije spavanja je dobro pojesti nešto i popit bar 2 jogurta. vjerujte isto pomaže. a može i hladnog mlijeka. ima nešto u tim mliječnim proizvodima što neutralizira alkohol i umanjuje mamurluk.
daniel-202
Odsada ču i prije i poslije spavanja popit mlijeka![]()
DonQuijote
i nije se jednom dogodilo da sam odmah nastavio s nečim iz čaše što mi je ostalo još od prije spavanja, a to definitivno nije bila voda.
Inuit
Paradajz sos..
CatCloeDodaj jos 60ml vodke i worcestershire sos i evo bloody mary cocktail... Negdje procitana definicija: Mamurluk je kad ujutro otvaras oci a molis boga da ne moras...
e da! kad sam se prošle godine osakatila za svoj rođendan, frendica mi je drugi dan pomiješala paradajz sos, tabasco, sol, limun i led. diže iz mrtvih, a i jaaako je fino![]()
fatcat]
CatCloe
e da! kad sam se prošle godine osakatila za svoj rođendan, frendica mi je drugi dan pomiješala paradajz sos, tabasco, sol, limun i led. diže iz mrtvih, a i jaaako je fino![]()
Dodaj jos 60ml vodke i worcestershire sos i evo bloody mary cocktail...
fatcat]
Negdje procitana definicija: Mamurluk je kad ujutro otvaras oci a molis boga da ne moras...
">
">
">CatCloeIstina... bloody mary se cesto nadje ova druga je ugrozena vrsta...
znam, ova varijanta koju sam ja napisala zovu i virgin mary.
game
jogurt, sok od rajčice...
ne skupa...![]()
ili/ili
da ne bi do zabune došlo![]()
MissTakehladni kompot od ananasa

MissTakehmmm nikad nisam povraćala od previše cuge... ali jednom mi bilo muka. pa sam se toga riješila sa hladnim kompotom od ananasa.
fairy
hrana i sex su lijek za sve