Najbolji Sitcom - Top 5
1. Seinfeld
2. Scrubs
3. Married With Children
4. Malcolm In The Middle
5. King Of Queens
Kultura, zabava, sport, hobby
DonQuijotejoj, zaboravih kako se zove ona britanska serija o onom liku iz britanskog parlamenta!
alleinIMO izraz "sitcom" pripada zanru bez obzira na duzinu epizode. Ako mislis na House ili Gilmore Girls, razumijemo se...
@fatcat, na ovu listu, IMO, ne upadaju serije koje su formata 40+ minuta. Bar kolko se meni čini, ne spadaju pod definiciju sitcomova...
DonQuijoteEvo je pod mojim brojem 4.joj, zaboravih kako se zove ona britanska serija o onom liku iz britanskog parlamenta!
Jeff Murdock
DonQuijoteEvo je pod mojim brojem 4.joj, zaboravih kako se zove ona britanska serija o onom liku iz britanskog parlamenta!
![]()
DanicaV
Ima li neki naziv i za policijske serije? Ok, gledam neke od navedenih Sitcom-a, ali policijske serije su mi nekako milije, počevši od davnog "Hill Street Blues"-a, pa nadalje.........
DanicaV
Ima li neki naziv i za policijske serije? Ok, gledam neke od navedenih Sitcom-a, ali policijske serije su mi nekako milije, počevši od davnog "Hill Street Blues"-a, pa nadalje.........
caneSit = Situation, Com = Comedy, tv-show je opci izraz, sitcom je usko vezan izraz... Koliko traje nije bitno.
sitcom su serije koje traje do 30 minuta i sve su odreda humorističnog karaktera. samo ime sitcom dolazi od SIT= sjediti i COMEDY - komedija. a morat ćemo novi topic o serijama koje traju preko 30 minuta i nisu humorističnog karaktera. one se u američkom žargonu zovu tv-show.
caneSo... I've got somethin' right, huhh...e dobra ideja s američkom i britanskom listom. evo i moje
fatcatcaneSit = Situation, Com = Comedy, tv-show je opci izraz, sitcom je usko vezan izraz... Koliko traje nije bitno.
sitcom su serije koje traje do 30 minuta i sve su odreda humorističnog karaktera. samo ime sitcom dolazi od SIT= sjediti i COMEDY - komedija. a morat ćemo novi topic o serijama koje traju preko 30 minuta i nisu humorističnog karaktera. one se u američkom žargonu zovu tv-show.
3.
lufus
a roseanne je kao bolja![]()
swamp
nitko ne spominje full house![]()
![]()
http://www.bobsagetisgod.com/
lufusa roseanne je kao bolja
LoonaJos to gledam... najvise zbog odnosa izmedju CC & Niles (the butler)...
Možda će vam ovo zadnje zvučati čudno (i meni je) ali ima nešto u tom njenom kreštavom glasu, jednostavnosti i načinu na koji se nosi sa situacijama..
DonQuijotejoj joj da da bravo,,,onaj gnjusoba,,,,jao zaboravila sam na njegajoj, zaboravih kako se zove ona britanska serija o onom liku iz britanskog parlamenta!
fairyDonQuijotejoj joj da da bravo,,,onaj gnjusoba,,,,jao zaboravila sam na njegajoj, zaboravih kako se zove ona britanska serija o onom liku iz britanskog parlamenta!
Jeff MurdockfairyDonQuijotejoj joj da da bravo,,,onaj gnjusoba,,,,jao zaboravila sam na njegajoj, zaboravih kako se zove ona britanska serija o onom liku iz britanskog parlamenta!
Alan B'Stard
fairy
![]()
joj joj da da,,,jao kakav lik,,,,

">
cane
evo narode nakon najboljih filmova, htjedoh čuti i vaš top 5 najboljih sitcomova. naravno od onih članova koji gledaju sitcoms. evo moj top 5.
1. Seinfeld
2. Scrubs
3. Married With Children
4. Malcolm In The Middle
5. King Of Queens
Na broj 2 mi se popeo Two And A Half Men.
Jedan od ponajboljih sitcomova u zadnjih par godina.
cane
cane
evo narode nakon najboljih filmova, htjedoh čuti i vaš top 5 najboljih sitcomova. naravno od onih članova koji gledaju sitcoms. evo moj top 5.
1. Seinfeld
2. Scrubs
3. Married With Children
4. Malcolm In The Middle
5. King Of Queens
Na broj 2 mi se popeo Two And A Half Men.
Jedan od ponajboljih sitcomova u zadnjih par godina.
da je seinfeld bolji od two and a half man. meni je two and a half man broj jedan svih serija
Mladjo
MOLBA!
Dali slučajno postoji takav sretnik koji posjeduje svih 9 sezona seinfelda s hrvatskim titlom? Cura mi obožava tu seriju i bio bi to idealan poklon za valentinovo. pa ako postoji dobra duša da mi to posudi za presnimavanje (voljan sam i novčano zahvaliti) molio bi da se javi. u obzir dolazi i otkup originala al po nekoj normalnoj cijeni. javiti se na pm
unaprijed zahvaljujem
kyxmarš prepusti mi svoje devedejoveMladjo
MOLBA!
Dali slučajno postoji takav sretnik koji posjeduje svih 9 sezona seinfelda s hrvatskim titlom? Cura mi obožava tu seriju i bio bi to idealan poklon za valentinovo. pa ako postoji dobra duša da mi to posudi za presnimavanje (voljan sam i novčano zahvaliti) molio bi da se javi. u obzir dolazi i otkup originala al po nekoj normalnoj cijeni. javiti se na pm
unaprijed zahvaljujem
ko te jebe,svaki ponedjeljak imas na kiosku dvd seinfeld,da si pametan ko ja,kupovo bi![]()
Imam 5 i po sezona,al nedam![]()
pogledaj na torrentima ima 100% az skinit sve,nadji nekog s jebackom vezom i deri...
Mladjo
MOLBA!
unaprijed zahvaljujem