CatCloegovoreći o prevari... smatrate li flert nečim što spada u tu kategoriju?
Skoro... osobi koja zna sto zeli i koja zna svoju poziciju ne treba flert. Osobi koja je nesigurna ili je nezadovoljna postojecim stanjem treba flert da bi si nahranila ego/izlijecila frustracije.
Zbog svega toga, flert cesto zavrsi prevarom, jer osoba misli da ce prevarom vise nahraniti ego/izlijeciti frustracije.
flertate li i koliko često?
Kad sam slobodan, flertam sa svakom koju bi maznuo. ;-)
Kad sam u vezi s nekim s kim mi je dobro, ostale ribe promatram kao aseksualna bica, stoga ni ne flertam, odnosno ne postoji motiv flerta.
čini mi se da većina to radi, naročito žene. ono kao - zna da neće biti s njim i ne sviđa joj se baš...
Kao sto rekoh... to rade ili zene koje su nezadovoljne vezom, ili zene sjebanog ega. Zene to cesce rade jer u svijetu uvijek postoji jaze izrazeno zanimanje za zene (zazuzete, slobodno, whatever).
on također zna da vjerojatno ovaj put neće dobiti ništa, ali dokle god ona jasno ne kaže "ne" on će pokušavati.. i tako unedogled.
Samo "ne" zaista i znaci "ne". Sve ostalo znaci "hocu, ali ako mi mozes jamciti da ces me izjebati da ce mi mozak stati".
poznato?
Naravno... pogotovo kad ona ne zna reci ne... ;-)