Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Beli Manastir: 2. Revija azijskog filma

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
allein

Ukupno postova: 1542
Spol: Muško Muško
Post Postano: 08.01.2007. 14:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ja idem na Kornjače lete...one way or another. Moram još vidjeti sa starim oću li imati auto. Ako ne, mogu li računati na te, swamp?

Ukupno postova: 4765
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 08.01.2007. 14:28 
Naslov:  

Gledala sam film i stvarno je odličan (ako se ne dočepate BM, imam ga na DVD-u). Možda netko pusti i koju suzu.

Post Postano: 08.01.2007. 14:39 
Naslov:  

Darnit, morat ću nosit maramice >Smile

Ukupno postova: 1104
Post Postano: 08.01.2007. 21:34 
Naslov:  Re: Beli Manastir: 2. Revija azijskog filma

Evo pogledah Kuću letećih bodeža.

Zadovoljna sam! Puuno, puuuno bolje od Heroja kojega sam gledala prije. Ono, borbe su strašne, toliko neizvedive da su komične, ali sve je to skupa ispalo jako simpatično. Film je solidno oslikao i dio istočnjačke kulture i sviđa mi se kako je priča ispričana.

Mjesta na kojima se odvijala radnja su prekrasna, a isto mogu reći i za glavnu glumicu - očaravajuća je Wink Zamislite samo lijepu i naizgled krhku azijatkinju kako se bori protiv gomile frajera. Još bolje izgleda polugola u ljubavnom klinču s glavnim glumcem koji također ne izgleda loše Wink Sve u svemu, solidan film.

Ukupno postova: 396
Post Postano: 09.01.2007. 16:01 
Naslov:  

Ja danas ne mogu, ali idem 99% u srijedu. U autu ima još najmanje 3 mjesta, tako da - slobodno..

btw, wendy, gdje se nalazi ta dvorana? ja znam di je onaj centar, pošta, i znam di je mup..

wendy

Post Postano: 09.01.2007. 16:15 
Naslov:  

Hm, ne znam kako bih ti najlakše objasnila... ako ideš prema mup-u sa glavne ulice (a vjerojatno ideš) onda produžiš pored mup-a ravno. S lijeve strane dvadesetak metara prije konzuma je ulaz u dvoranu. Zapravo bi bilo najbolje da parkiraš tamo negdje kod Konzuma i onda pitaš nekoga da se ne vrtiš u krug.

Post Postano: 10.01.2007. 8:59 
Naslov:  

Ja bih išao danas, srijeda. Swamp u privateu već imaš moj broj pa ako se možemo čuti....?

Post Postano: 10.01.2007. 9:59 
Naslov:  

i ja razmišljam........ alo, @swamp??????

inače, u metropoli od 18.01. do 07.02. naša zagrebačka divizija može pogledati nove azijske filmove:
"Nova revija donosi 10 potencijalnih novih hitova- između ostalih posljednji Jet Li-jev borilački film Neustrašivi, novi film Joon Bong Ho-a , horor Domaćin kao i zadnji iz čuvene trilogije Park Chan Wooka, Simpatije za Gđu Osvetnicu.
Tu su i iranski Zaleđe te indijski Voda , oba o ženskoj emancipaciji, zatim poetsko-borilački Gorkoslatki život, mafijaški Izbori te komično-ratni Dobrodošli u Dongmakgol.
Ostaju još dva japanska filma, komična drama o luckastoj obitelji Okus čaja ( taj će film i otvoriti Reviju) te borilačko povijesni Skrivana oštrica"

poslala sam upit, kažu da će poslije Zagreba, filmovi krenuti u distribuciju po Hrvatskoj, dakle, valjda doći i do nas.

Post Postano: 10.01.2007. 16:38 
Naslov:  

Oke, ja idem. Dođite na busnu stanicu kod dravskog mosta u 18:15 ako ćete samnom.

@wendy zahvaljujem, znam di je to.. ipak, ako primjetiš nekog kako dezorijentirano luta okolo, mahni mu Smile

DanicaV

Post Postano: 11.01.2007. 1:00 
Naslov:  

I tako Osječani posjetiše kino u BM (i onda se još netko pita da li Osječani uopće žele kino).
Swamp (hvala još jednom za vožnju), allein & dole potpisana pogledaše "Sjećanje na ubojstvo". Meni je film o.k. Dečki još sređuju utiske.

Domaćica nam je bila Wendy sa svojim društvom.

Osim što smo pogledali dobar film, održasmo i mini sastanak portala u jednom od BM kafića.

Eto, pozdrav svima i hvala na ugodnom druženju.

Post Postano: 11.01.2007. 2:35 
Naslov:  

Meni je film bio super, savršen omjer patetike i humora. A i općenito ekskurzija je bila odlična.
I još sam postao kikiriki mogul Smile

wendy

Post Postano: 11.01.2007. 2:52 
Naslov:  Re: Beli Manastir: 2. Revija azijskog filma

I meni je film bio super, društvo još bolje Wink Još samo da smo mi "domaćini" odabrali birc s malo intimnijom atmosferom da se ne moramo dovikivati... bilo bi i bolje Wink

Sve u svemu, ugodno provedena večer. A film je bio baš onakav kako Danica i swamp kažu... Ja zadovoljna.

I, swamp, kako smo i obećali stiže kikiriki od mene kako bi obogatio životopis Wink

Post Postano: 11.01.2007. 8:51 
Naslov:  

Kud svi Turci, tud i mali allein Smile Sad ću i ja reći nešto o ekskurziji.
Počelo je prepadom. Nesumnjajuća žrtva je zaskočena u trenutku prelaska preko pješačkog prelaza na jednoj od prometnijih osječkih ulica. Reakcija je bila malo jača - kolutanje očima i komentar da sam ju prepao. Hm Smile Swamp nas je pokupio u pravoj dojč Vectri i lagano smo krenuli. Vjerujem da smo ga malo udavili klaparanjem, internim spikama, pričanjima o filmovima, ja sam nekako u glavi uspio smješati Anga Leeaja i Mikea Leigha...Nakon lutanja po velikom BM, uspješno smo se parkirali, na užas Danice se zaputili u Konzum po grickalice.
U 1857 smo stajali pred kinom i čekali da nas puste u kino. U našu obranu, bilo je još ljudi vani. U 1900 ja zovem wendy, razgovor je bio otprilike:
a: ej, evo nas u BM, gdje si ti?
w: pa ja sam tu.
a: nisi tu, mi smo tu, a tebe nema tu.
w:ja sam u kinu, film već počinje.
a: aha <zbunj, zbunj>
w:ajd dođem ja po vas.
E onda smo mi krenuli unutra, sami si otvorili vrata i u prolazu uhvatili wendy koja nas je odvela do mjesta....
Kino se mora malo detaljnije opisati. Veliko je. Stvarno je veliko. Dovoljo veliko da bi komotno mogla biti dvorana i u Osijeku, s obzirom na posjećenost ,) Tko je radio interijere u Os, radio je i tamo - kombinacija ružičastog i zelenog po zidovima i plavih stolica. Ozvučenje je katastrofa, radio je samo jedan(!!) zvučnik s desne strane.
Al neka, pogledali smo film, solidan je bio. Početak je izgledao kao da će to biti korejski Torrente, tako pametan i dojmljiv je bio glavni policajac. Negdje do sredine filma je to još sve izgledalo kao komedija, a onda je postao malo previše naporan, s nekim epizodama koje (IMO) nisu bilie potrebne, bar ne za glavnu priču. Moglo se malo poraditi na scenariju, skratiti za 15ak minuta, zgusnuti malo priču, doraditi sporedne likove....
Poslije smo malo prošetali noćnim Belim, posjeli u Candy. Istina, nadvikivali smo se i to je jedini prigovor na lokaciju. Ostali smo iznenađeni malim računom na kraju konzumacije Smile
Ukupni dojam je jako dobar Smile Lijepo smo se zabavili, družili, svašta još isklafrali u kafiću. Hvala swampu na vožnji, wendy i ekipi na domaćinstvu, Danici na...hm...druženju Wink
Kad bude nešto slično u Os, onda ćemo mi vas ugostiti Smile)
Ovi ljudi koji ne rade ili imaju seminare su si mogli dopustiti da sinoć pišu report, ja eto tek danas s posla....

Skoči u forum: