Autor |
Poruka |
mzzi Ukupno postova: 284 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
E da bas mi je đevojka spomenula dane lignji koje nikad nije probala a zelja joj je...  uglavnom spomenula je kako neki narucuju rezervacije.
E sad ja bi dosao u cetvrtak ali koliko se sjecam zadnji put kad sam isao nije bilo ljudi pa me zanima da li je rezervacija uopce potrebna ili da riskiram pa sta bude...
|
nije potrebna rezervacija,ni danas nije bilo guzve,ali su bile karmine pa su iskljucili glazbu  |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
što nije ni čudno, s obzirom da dani lignji počinju tek danas! |
|
|
|
|
 |
duje
Ukupno postova: 348 Spol:  Muško
|
Netko je "preuranjeno" bio gladan "dani lignji" .....
|
|
|
|
|
 |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol:  Muško
|
I ja mislim posto tek danas pocinju kako je onda mogao znati koliko ce ga doci.
Ja idem danas pa vam javim koliko sam platio. |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
 |
duje
Ukupno postova: 348 Spol:  Muško
|
e da,
ako netko danas ide na lignjice poslije 20h, nek zna da ce ga docekati i tamburasi....(bit cejedna grupica ljudi okupljena povodom nekog slavlja)
dobar provod..... |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
SmokeY
|
Evo ja sam bio prosli cetvrtak i mogu reci da nisam previse zadovoljan. Narucio sam lignje na zaru i prilog blitvu i kuhani krompir a djevojka je uzela przene lignje i pomfrit. Uglavnom da ne narucis neki prilog uz njih ne bi ih ni primjetio na tanjuru pa me tako uz jos dvije cuge skupa izaslo 83 Kn.
Lignje na žaru - 22 Kn
Pržene lignje - 22 Kn
Voc sok Pago - 10 Kn
Butelja 0.20 - 15 Kn
Prilog X 2 - 14 Kn
Nist posebno, nisam se najeo. jedino sto sam izvukao iz svega toga je da sam izveo djevojku na veceru a da nije u lipovom hladu ili sta ja znam zelenom valu
Pa cu citirat naseg poznatog pjevaca Gibonija:
"...i drugi puta cuuuuu... pametnije..." |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Posto su punjene lignje? Isto 22? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
SmokeY
|
Mislim da sve 22 kune bez obzira kako se naprave.
Ali nemoj me drzat za rijec jer nisam ih nisam narucio a kad dobijes meni onda vidis sve po normalnim cijenama. Bolje pitaj prije nego ih narucis. |
|
|
|
 |
SmokeY
|
jos da znam pisati....  jurim, na poslu sam trenutno pa nabrzaka pisem a kasnije vidim di sam zaj..o |
|
|
|
 |
SmokeY
|
Evo ga ljudi nakon 2 godine javljam se na ovu temu...
Sto se dogodilo? Pokusavao sam vec dvije subote zaredom rezervirati stol za dvoje za ove super ukusne lignje i uspio sam iz drugog pokusaja rezervirati oko 18:00 navecer no sto me docekalo je stvarno bezobrazluk.
Nisam jos ni sjeo a covjek me vec trazio da svoje pojedem ja i djevojka do 19:00 jer su nasa mjesta vec zauzeta i po njegovom glasu kontao sam da zapravo ja trebam biti jos i sretan jer me je ipak posluzio iako sam zvao u rano jutro bas zato da ne dodje do ovoga.
Ulazili su neki gastarbajteri i povrh svega dok sam odlazio vidim tele od psa kako sjedi uz stol dok ovi jedu.
Toliko fini restoran a pustaju pse u njega. Sad kad se sjetim one vijesti kako je vozac tramvaja potjerao zenu sto je skrivala psa u torbi ispada da u tramvaju ima vise kulture nego u Laguni Croatici.
Jos jedan primjer bezobraznosti nad obicnim gradjanima.... |
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
većina ljudi ždere nepristojnije od pasa. pa šta ako je bio pas unutra, ako je to politika restorana/hotela/birtije ti lijepo svog pičića za ruku pa u birtiju gdje je psima ulaz zabranjen! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
 |
SmokeY
|
Znas sta gaap, cisto sumnjam u politiku restorana da smiju ulaziti psi. Cak i trgovacki centri, crkve, kina, kazaliste,McDonalds, ElPaso, Galija imaju takvu vrstu zabrane.Sta da je netko alergican na pse i dobije napadaj u sred restorana? Banalan ali moguc primjer. A i takodjer cisto sumnjam da ja dodjem sa psom u Lagunu da bi me pustili unutra, vrlo je bitno ciji je to pas uopce bio. Meni psi ne smetaju nego smeta mi sto zbog tog nekog ja moram ustajati ranije a jos se i kur*i sa psom kao ko sam sto sam. Dao bi ruku da je zivotinjama zabranjen ulaz u taj restoran.
A sto se tice tvog komentara uzmi ti svoj picic pa ju vodi na lignje u birtiju. |
|
|
|
 |
nazareth
Ukupno postova: 79 Spol:  Nebitno
|
JAVOR JE ZAKON !!!
Za svu vrstu klope !!!!
Javor je opet zakon !!! |
|
|
|