Uzroci: konstantno prepiranje i netrpeljivost
Povod: reakcija na pitanje samoj sebi "čemu?"
Realizacija: ...bude malo teža jer bez obzira sto ti je doticna osoba jos draga, iz nekih dr razloga, i jedno i drugo je svjesno da cijela situacija ne vodi ničemu. I to u onim svijetlim trenucima jednostavno jedno drugom priznate. I premda se većinom odugovlači, jednom pukne
I bok, bok! heheh... salim se. Osobno sam više za one 'bolnije' prekide, tj. da jednostavno ti je sveg dosta i da nemas ni najmanju potrebu se javiti toj osobi..jer nekako je lakše staviti tu točku na sve ako se ti dobro isvađaš i naljutiš, makar te to poslije prođe, nego da sad ono..cujemo se..pa kak si za 2 dana, pa kao ostali dobri..tra la la la la..
Ima hrpa ljudi koji su ti prijatelji i koji te jednako dobro znaju, i bolje, kao tak netko s kim si bio dulje u vezi.. Ne znam, bar je meni tako. Oni koji kazu kako su ostali s bivšima u ful prijateljskim odnosima , a pod tim mislim da se cesto vide s njima, da sve to ide, u redu ako to stvarno ostaje na neiskopavanju prošlosti. Ja nekako tu sebe ne vidim i ne da ne bi imala o čemu pricati s bivšima, već nemam uopće potrebu za tim. A ni oni..