Političar (koga za gradonačelnika)
Ja bi glasovao za Matkovića. Čovjek mi se čini ok i bez prepotencije, ne trudi se stalno prepucavati sa ostalima kako bi prikrio sebe nego nešto i radi.
Društvo, politika
DonQuijoteja bih izabrao arona stanića, on mi djeluje ok.
DonQuijoteja bih izabrao arona stanića, on mi djeluje ok.
8Sad imamo Bosnaca i ne valja, red je na Hercegovcu. Ako ne možemo dobiti Bandića, onda bih ja Leona.
Kad već imamo predsjednika gradskog vijeća koji si je svojevoljno oduzeo poslovnu sposobnost, zašto bi željeli da itko ispod njega išta radi.
Ako se gradom može drmati iz polukomatoznog stanja, onda nema brige za Osijek.
i need spaceNe može. Kad jedino što zna je pričati (pisati).8Sad imamo Bosnaca i ne valja, red je na Hercegovcu. Ako ne možemo dobiti Bandića, onda bih ja Leona.
Kad već imamo predsjednika gradskog vijeća koji si je svojevoljno oduzeo poslovnu sposobnost, zašto bi željeli da itko ispod njega išta radi.
Ako se gradom može drmati iz polukomatoznog stanja, onda nema brige za Osijek.
Pitao sam ime i prezime osobe i konkretne razloge zašto, a ti ako nemaš nešto pametno za reći ŠUTI!!!!
anakonda
...ono što primjećem da se u SVAKOM, ALI SVAKOM postu koji se tiče direktno Osijeka, moramo prepucavati s kojekavim dođošima koji ne podnose grad u kojem živimo...
i need space
Misliš blebetati i ispravljati gramatiku ljudima?!
anakonda
...ispričavam se svima zbog nenamjerne upotrebe plurala...
...naime, iako sam na privremenom boravku u Zgb, osjećam se Osječankom i putem ovog portala svakodnevno živim s većinom gradskih problema, tračeva i ostalog...tako je došlo i do tog lapsusa...sve ostalo ostaje kako je rečeno...
anakonda
...ono što primjećem da se u SVAKOM, ALI SVAKOM postu koji se tiče direktno Osijeka, moramo prepucavati s kojekavim dođošima koji ne podnose grad u kojem živimo...dragi moji, meni je zaista dosta toga...
...jedini problem je što ni opcija Ignore ne pomaže...
...stoga odlučujem uopće više ne sudjelovati u bilo kakvim raspravama...
...žao mi je radi toga, jer zaista volim ovaj forum i užitak mi je komunicirati s većinom ljudi ovdje...
...Leone, oprosti što upadam opet u oftopik, ali zaista više nema smisla...
...svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali nema pravo pljuvati po čemu god stigne...
...hvala na pažnji i vidimo se za koju godinu...
CatCloei need space
Misliš blebetati i ispravljati gramatiku ljudima?!
to nam je odavno jasno svima. ne znam zašto mu itko više odgovara na postove. čovjek je vrlo inteligentan i obrazovan, ali patetično isfrustriran i opterećen vlastitom veličinom. ukratko - bijedan lik koji pažnju može dobiti jedino na internetu.
bazooka_joe
anakonda
...ispričavam se svima zbog nenamjerne upotrebe plurala...
...naime, iako sam na privremenom boravku u Zgb, osjećam se Osječankom i putem ovog portala svakodnevno živim s većinom gradskih problema, tračeva i ostalog...tako je došlo i do tog lapsusa...sve ostalo ostaje kako je rečeno...
Nema potrebe za isprikom, samo mi nije bilo jasna lokacija ;-)
Nadam se da nećeš napuštati forum zbog postova koji vrijeđaju tvoj rodni grad. Bila bi to (pirova) pobjeda likova (među kojima sam i ja ponekad) koji topic pretvaraju u svoj warground... Pirova pobjeda - ukoliko još usera učini ovo što ti namjeravaš (napustiti forum) - nećemo više imati kome odgovarati niti s kime raspravljati.
Tako da ti zapravo ja dugujem ispriku. Sorry...
anakonda
...P.S.: hvala svima koji su me zadržali preko PM...![]()
Rajnusja bi glasala za političara u štramplicama koji gromoglasno uzvikuje: ljudiiii,ševite se!!!
Ljudi shevite se.... Cemu napetost![]()
DanicaVpoznata mi je osoba koja će nahraniti sve poštene političare i sve prave vjernike. dakle, ima li koga?
marraiRajnusja bi glasala za političara u štramplicama koji gromoglasno uzvikuje: ljudiiii,ševite se!!!
Ljudi shevite se.... Cemu napetost![]()

marraijel mogu ja koalirat s tobom

Sveborvidim i tebe zanima politika
koalirati, kopulirati... razlike su malene.
tek nekoliko slova.![]()
Sveborkoalirati, kopulirati... razlike su malene.
tek nekoliko slova.
8
S obzirom da sam ja najmanji ovdje, red je da mi vi, moji veliki prijatelji (+ Rajnus), objasnite sljedeće:
1.) Što bi u svjetlu iznesenih činjenica imalo značiti: "Koalicija nacionalnog spasa?" Mislim, jel to nešto kao kad prestane lovostaj? Ili je to reprodukcija s ciljem očuvanja nacionalne baze?
2.) Koje su bolje koalicije, s desnicom ili ljevicom? Jel' bolje koalirati s više manjih ili s jednom velikom?