Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Hotel Central: humanitarni koncert za azil za pse

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
---
Ukupno postova: 2910
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.12.2006. 14:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

gaap je napisao/la :
gazda777 je napisao/la:
nemam ništa protiv takvog koncerta, samo me smeta što ga nisu organizirali za djecu, siročad ili za siromašne.

veća prava imaju psi od djece, sramota.

složit ćeš se samnom da na stotinu koncerata za djecu, siromasne, gluhe, slijepe, bolesne, nepokretne, zaboravljene... dolazi tek jedan za pse

mislim da ti ne valja omjer...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 27.12.2006. 19:16 
Naslov:  

...ne znam, Gazda, pretpostavljam da je omjer OK...pogotovo u istočnim krajevima, gdje se zaista jako malo pažnje daje napuštenim psima i ostlaim lutalicama...ne mislim pri tome samo na koncerte (kojih, btw. zaista baš i nema), već i na sve ostalo...osječki azil životari već godinama, nemaju čak niti struju, već neki jadni agregat, i tako dalje, i tako dalje...osijek031.com smile...ne stavljam ovaj puta osobu koja vodi cijelu priču na prvo mjesto, nego stavljam suosjećanje ljudi, a toga stvarno manjka...rijetki su oni koji će donijeti hranu kao neku vrstu pomoći...ma, čak ni stare deke i novinski papir, demit...

Ukupno postova: 2910
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.12.2006. 0:03 
Naslov:  

ja ne kažem da je osječki azil ok, niti da se o psima ne treba skrbiti.

samo sam uočio da se u zadnje vrijeme više govori o potrebama životinja nego nemoćnih ljudi i djece...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: