Božićni kikoshi
...so, my dear cyber community, check your e-mails and Merry X-mass, ho-ho-ho...
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
anakonda
...obzirom da je vrijeme darivanja, a 031.com mi je postao važan oblik provođenja slobodnog vremena,
anakonda
a i dragi su mi neki forumashi, odlučih malo razdijeliti kikoshe...
anakonda
...ok, ispravak - većina forumasha mi je draga, a neki posebno...
anakonda...nisam, samo me primilo ludilo...
anakonda
...ja sam raritetno žensko, te stoga me ludilo prima povremeno...![]()
anakonda...ja sam raritetno žensko, te stoga me ludilo prima povremeno...
anakonda
...nisam, samo me primilo ludilo...![]()
gazda777
anakonda...ja sam raritetno žensko, te stoga me ludilo prima povremeno...
moj naklon, ovo je odličan odgovor...![]()

Ženska_glavaja sam preškrta da bi dala svoje kikoshe
![]()
šalim se, eo ko mi se prvi javi na PM dam mu 10 kikosha! Jel može?

DonQuijoteneka, hvala... odvikavam se.

daniel-202
Gazda, zašto to radiš???????????' zašto dijeliš, nije valjda da napuštaš forum???????????
daniel-202Gazda, zašto to radiš???????????' zašto dijeliš, nije valjda da napuštaš forum???????????
chaknoris@gazda777
Jesi dao koji kikiriki 8? Da se malo smiri ( bar 5 min)
1step2far
Jel bi meni netko htio dati koji? Jadna sam i uboga, ha ha, djevojčica sa šibicama.
1step2far
Jel bi meni netko htio dati koji? Jadna sam i uboga, ha ha, djevojčica sa šibicama.
insomnia
1step2far
evo hun', donirah ti 100 kikoša.. za nadolazeću godinu.. da ti bude puna kikoša.. ovaj, para..![]()
nake_rado
insomnia
1step2far
evo hun', donirah ti 100 kikoša.. za nadolazeću godinu.. da ti bude puna kikoša.. ovaj, para..![]()
njoj 100 kikosha, meni 100kn...moze?
...zato ću vam samo poželit svima ugodne praznke! MissTakekad imaš tako dobre želje i namjere evo ja ću ti dati
insomnia
nake_rado
insomnia
1step2far
njoj 100 kikosha, meni 100kn...moze?
hm.. nažalost... neevo tebi 10 kikoša.. pomnoži ih sa 10, i zamisli da su pare.. i ok
![]()

aethur
Ne dam nikome svoje kikoshe... NIKOME!!!

LoonaMalo kasnim al sad ću da doniram ko luda..
">Loona
Malo kasnim al sad ću da doniram ko luda..![]()