Što pokloniti za Božić?

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

e.............a šta ću mu kupit za božić? :lol: :lol: :lol:
iris_004

Kupis mu ono sto najvise voli, a ako je to preskupo za tvoje "visocanstvo" :D onda nesto sto bi mu se moglo sviditi... ili jednostavno nista
Ma neku sitnicu, cijena poklona nije bitna, bitna je pažnja kojom je on odabran, činjenica da te se netko sjetio... izradi mu nešto sama... Upotrijebi maštu, djevojko! :wink:
a jeste pametni. znam ja to sve, cijena nije bitna, važđno da te se netko sjetio, izradi nešto sama.....blalala........ B) a konkretno? što biste vi najviše htjeli dobit za božić? vjerojatno ću uspjet smislit nešto superkul-divno-krasno u zadnji tren :1st: , al volim vas tu gnjavit.....:afro:

btw, ulje.......... to je već nešto konkretno....... :bravo: :worship:
iris_004

pokloni mu rastanak... :D
hahaha......... neću...... bio je zločest ove godine, još ću ga malo davit.......... :lol: 8)
iris_004

hahaha......... neću...... bio je zločest ove godine, još ću ga malo davit.......... :lol: 8)

idite u parfe(what so ever) IRIS LOL
iris_004

...joj mašto moja...
...nemoj mu nista kupiti, vec kupi sebi nesto...
npr. kupis si crveni sexy kompletic (obavezno poluotvoreni grudnjak), kapicu mrazice i fino to obuces i legnes pod bor...
...a onda ako mu se to ne svidi onda je stvarno u banani...
kao dodatnu opremu za onaj poluotvoreni grudnjak kupis si dva mala zvonceta i pogodi gdje ih objesis :-)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Što pokloniti za Božić?

Evo ja sam dosao do ideje :idea: i skontao sam da zenske jako vole tehnologije po kojoj mogu cackati bilo to mob, kamera, foto-aparat sta god pa sam za ovaj bozic uzeo mp4 player cirka nekih 500 kuna u ve-mil u kopji podrzava MTV,AMV,MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV, JPEG. Moze cak i citat e-book tekstualne file-ove. ima radio, igre, recorder a kapacitet mu je 1Gb i moze ga puniti preko obicnog punjaca koji ima USB ulaz tako da joj ne treba komp i naravno litijum-ionska baterija......

Pa sad vi recite da ne bi to imali ispod bora :)

Zaboravio sam reci da mi je zaplijenila moj mp3 sto sam ga uzeo ovog ljeta pa ocekujem da ce mi ga vratiti :evil:
vodu od kiselih krastavaca!
.....ja cu za božic pokloniti.....fontanu na glavnom trgu......nadam se da nije rezervirana........
...žao mi je...sutra dolazi kamion po nju, stavit ću si je u dvorište...
.....znao sam....
...ostaje ti ona koja je trenutno zatvorena, a nalazi se u parku ispred doma zdravlja...:-)
ja isto nemam pojma sto bi muskarci htjeli, ali za sigurno mogu tvrdit da ne bi htjela ni mobitel niti mp3 player :roll:
a da ti njega lijepo pitas,a mozes pitat i nekog legu da se raspita, ili jednostavno kazes ja bi to i to,a sta bi ti....i gotovo
l.l.

ja isto nemam pojma sto bi muskarci htjeli, ali za sigurno mogu tvrdit da ne bi htjela ni mobitel niti mp3 player :roll:

Znas kako ide ona reklama: "Znate, u mojim godinama...." :)

Svakako su ukusi razliciti... evo ja bi najradije da mi za bozic full natenkiraju auto :)
SmokeY

l.l.

Znas kako ide ona reklama: "Znate, u mojim godinama...." :)

Svakako su ukusi razliciti... evo ja bi najradije da mi za bozic full natenkiraju auto :)

Ja bih najradi auto radio sa cd - mp3 playerom, neko solidno ozvucenje ( ne mislim pod solidnim nabijane sub wofer-e, vec nesto sto svaki novi auto ima ) i da mi neko odfura auto kod automehanicara ( normalno na njegov trosak ) :D

gazda777

l.l.

muškarci znaju, sigurno, što bi htjeli... :D

eeeee.... znamo, znamo ... :D
Ma kupi ti njemu fino bocu nekog alkohola, pa se lijepo skupa napijete i bit će vam super... to ti nije skupo, a moglo bi biti učinkovito! :wink:
Janis

Ma kupi ti njemu fino bocu nekog alkohola, pa se lijepo skupa napijete i bit će vam super... to ti nije skupo, a moglo bi biti učinkovito! :wink:

Da alkohol je najbolji poklon za muškarca(chivas regal po mogućnosti).
pokloni mu Elvisov CD :-D
daniel-202

pokloni mu Elvisov CD :-D

Ili auto... :D

Ja vec znam sta cu pokloniti muskarcima u mojoj okolini :D a to je: Old Spice Fireman... :P Jako mi se svidjelo... ima dobar miris... :D sto posto da ce se i njima svidjeti!

Evo, ja kupila Gilette fusion phenom da mi jača polovica više ne kupuje jednokratne britivice.
Tigar88

Ja vec znam sta cu pokloniti muskarcima u mojoj okolini :D a to je: Old Spice Fireman... :P Jako mi se svidjelo... ima dobar miris... :D sto posto da ce se i njima svidjeti!

to nešto za jest????

1step2far

Evo, ja kupila Gilette fusion phenom da mi jača polovica više ne kupuje jednokratne britivice.

to imam (ne phenom neg ovaj prvi fjužn što je izašo) nije loše, al brada nakon 3 dana nebrijanja odma zatupi glavu, a glave nisu baš džabe (5kom-145kn zadnji put kad sam kupovo)
bolje ti njem kupi onu staru britvu što se oštri na kožu, e to je prava stvar
Muškima uvijek kupujem čarape!

Sad je gotovo, to će dobiti, ako ne valja, nešto ćemo srediti.
čokoladnog isusa
Nešto iz kućne radinosti.
...štrikani pulover u bojama, nekoliko pari čarapa, kariranu pidžamu, te Bibliju u zlatnim koricama....ako ga stignem završiti, dobiti će i goblen Dva suncokreta na polju zlatnog žita....

Kako bilo Gillette za jesti?? :lol: To su britve!! :D
you missed the point.... :hmm:
nikad nije prerano za smišljanje božićnog poklona... :zbunj1:
ja sam našla originalan poklon za mojeg :)

http://www.pixiekid.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=97&language=hr
mora da ga jaaako voliš!

The Grinch: That's what it's all about, isn't it? That's what it's always been *about*. Gifts, gifts... gifts, gifts, gifts, gifts, gifts. You wanna know what happens to your gifts? They all come to me. In your garbage. You see what I'm saying? In your *garbage*. I could hang myself with all the bad Christmas neckties I found at the dump. And the avarice...
[shouts]The avarice never ends! "I want golf clubs. I want diamonds. I want a pony so I can ride it twice, get bored and sell it to make glue." Look, I don't wanna make waves, but this *whole* Christmas season is [shouts] stupid, stupid, stupid!

Ljudskoj vrsti najviše fali iskrenosti, dobrote i međusobnog uvažavanja.
Možda bi u tom pravcu trebali krenuti kod darivanja za Božićne blagdane.

Simo, slažem se!

Želim svojim voljenima pokloniti neku sitnicu, ali prije svega osmjeh i podršku.
Osmjeh stvarno ne košta ništa, ali se ponekad čini da ni ne vrijedi ništa jer je svijet krenuo u sasvim pogrešnom materijalističkom smjeru.
ja sam prošle godine ukrasila kuglice za bor šljokičastim ljepilom i stakalcima...ali točno za određenu osobu sam koristila određene boje, koje mi idu uz tu osobu i pisala po kuglicama...eto to je bilo slatko a moji prijatelji su bili totalno oduševljeni...pun pogodak!

a ove godine još nisam smislila što ću...javim kad dobijem neku ideju :)
ali čokolada uvijek sve spašava ako i ne smislim... ;)

simo031

Ljudskoj vrsti najviše fali iskrenosti, dobrote i međusobnog uvažavanja.

Slažem se,ali nekako se to čini kao nemoguća misija.....nažalost.....
iako....još uvijek ima svijetlih primjera.....
previše se odlazi u tom materijalnom smjeru....

nicoll

ja sam prošle godine ukrasila kuglice za bor šljokičastim ljepilom i stakalcima...ali točno za određenu osobu sam koristila određene boje, koje mi idu uz tu osobu i pisala po kuglicama...

to je zbilja posebno....i takvi se pokloni pamte...
Mladjo

čokoladnog isusa

Ili tanjur dobrog gulaša...
tvora
par svinjskih papaka i zdjelu punu sulca od mangulice
Monstrum

par svinjskih papaka

za ladnetinu dušu dalo
Ja kupila :D :D

http://www.electronic-center.hr/product_info.php?cPath=119_222&products_id=7336

Ima da bude sretan s time !!!!
trauma_os

Ja kupila :D :D

http://www.electronic-center.hr/product_info.php?cPath=119_222&products_id=7336

Ima da bude sretan s time !!!!

bome za tu lovu ima i da pol ulice s njim bude sretno.....
To mu je za narednih 5 godina rođendana, Božića Uskrsa i ostalih stvari za koje se kupuju pokloni.

...e pokloni za najraznoraznije "propisane" prigode su najbolji dokaz čovjekova majmunskog porijekla. Što majmun radi? Majmun radi što majmun vidi! Nemam ništa protiv poklona, ali imam protiv prigoda, posebice "propisanih". Bilo bi zgodno provesti istraživanje o tome, koliko je veza i brakova propalo zahvaljujući krivim očekivanjima glede poklona i oko njih. Posebice "propisanih". Polazeći od pretpostavke da čovjek živi od točke "A" (rođenje) do točke "B" (smrt), jedina stvarna vrijednost, koja može biti poklonjena jest VRIJEME. Sve ostalo su nadomjesci i najčešće; što sam manje s tobom to ti skuplji poklon kupujem. Najgoriji nadomjestak za vrijeme jest novac (kupljeni predmet) jer tako ispada da zaista "svatko ima svoju cijenu" i sami postajemo roba. Darovanje vremena je pravi pokaz ljubavi, simpatije, dobre volje i pripadanja. Mogu ga darovati radom, nekim oblikom neočekivane pomoći (pranje suđa ili peglanje). I to mogu uvijek. Nekim izletom u prirodu. Nekom šetnjom uz držanje za ruku (iako nam je 70-ak godina). Posjetom prijateljima koje volimo i sl. Tek toliko da se podsjetimo; najveću dobit od našeg (radnog) vremena imaju trgovci ili točnije profiteri (kapitalisti) koji su ionako već zaradili u proizvodnji poklona, na (potplaćenom) vremenu svojih radnika. Grabe nam sa dvije strane. I propisuju "prigode". A što radi majmun...?

alom

...e pokloni za najraznoraznije "propisane" prigode su najbolji dokaz čovjekova majmunskog porijekla. Što majmun radi? Majmun radi što majmun vidi! Nemam ništa protiv poklona, ali imam protiv prigoda, posebice "propisanih". Bilo bi zgodno provesti istraživanje o tome, koliko je veza i brakova propalo zahvaljujući krivim očekivanjima glede poklona i oko njih. Posebice "propisanih". Polazeći od pretpostavke da čovjek živi od točke "A" (rođenje) do točke "B" (smrt), jedina stvarna vrijednost, koja može biti poklonjena jest VRIJEME. Sve ostalo su nadomjesci i najčešće; što sam manje s tobom to ti skuplji poklon kupujem. Najgoriji nadomjestak za vrijeme jest novac (kupljeni predmet) jer tako ispada da zaista "svatko ima svoju cijenu" i sami postajemo roba. Darovanje vremena je pravi pokaz ljubavi, simpatije, dobre volje i pripadanja. Mogu ga darovati radom, nekim oblikom neočekivane pomoći (pranje suđa ili peglanje). I to mogu uvijek. Nekim izletom u prirodu. Nekom šetnjom uz držanje za ruku (iako nam je 70-ak godina). Posjetom prijateljima koje volimo i sl. Tek toliko da se podsjetimo; najveću dobit od našeg (radnog) vremena imaju trgovci ili točnije profiteri (kapitalisti) koji su ionako već zaradili u proizvodnji poklona, na (potplaćenom) vremenu svojih radnika. Grabe nam sa dvije strane. I propisuju "prigode". A što radi majmun...?

da se može stisnuti "like", ja bih sada to napravila!
prekrasno rečeno!
samo što, nažalost, sve manje vremena imamo, ako ga poklonimo na jednoj strani, na drugoj ga nekom uskraćujemo...

kad smo kod poklona, meni je najljepši poklon ono što je netko učinio sam za tebe - napisao ti pjesmu, naslikao sliku, napravio nešto svojim rukama, svojim umom...

no, nema ljepšeg od toga da je netko uvijek za tebe tu - da se s tobom smije i s tobom plače :)

Poklon je ono, što osoba kojoj poklanjamo želi. Nikako ono što joj treba.
Dobru volju i lijepe blagdane, i barem se potruditi da vašim voljenim osobama ostanu u lijepom sjećanju. Pokloni nisu najbitniji. Bitniji je čovjek i ono što nosi u sebi.
Koliko god vi mudrih voodoo izreka rekli, ja volim pod borom kidati šareni papir i doći do neke sitnice koju nisam očekivao, kao i bilo tko drugi.

P.S. Kupio sam starom onaj digitalni picture frame i napunio fotkama jer puno putuje na teren van Hrvatske pa da mu se vrti obitelj, staroj XXL vinske čaše jer je pijandura i intimnoj prijateljici knjigu koju dugo želi pročitati, a nema je u knjižnicama.

Can't wait to see their faces ^^
empetri

Koliko god vi mudrih voodoo izreka rekli, ja volim pod borom kidati šareni papir i doći do neke sitnice koju nisam očekivao, kao i bilo tko drugi.

Mislim da to svi vole, ali da istovremeno čeznu za onim dubokoumnijem. Ne vrijede ti pokloni, ako ćeš Božić provest tužan ili sam.
Stella1989

empetri

Mislim da to svi vole, ali da istovremeno čeznu za onim dubokoumnijem. Ne vrijede ti pokloni, ako ćeš Božić provest tužan ili sam.

Čuj ako ti je netko blizak i drag tužan, sam i čezne za lijepom gestom, onda ne bi trebalo čekati signal tipa bor usred dnevnog boravka da se nešto poduzme :D

Tagovi