Ajd nek mi netko objasni kakva je to nastamba napravljena kod Supera, koliko ljudi stanu u nju i otkad-dokad radi.
Osobno nisam bio tamo ali planiram naici iduci petak s kolegama s posla pa da se ne nadjem u neobranom grozdju.
Zasigurno ima bar jedan koji se usudio uci unutrta i skicnuti.
A moze i nas admin [Leon] dati poneku informaciju o tome jer ja ne vidim nista o njoj na stranicama ...osijek031...
Ja sam bio par dana zaredom i sasvim je ok... rade do 23 sata mislim od 10 ( nisam siguran ) pivo je odlicno ( 8 kuna ), ima za jest ( cevapi bas po mom ukusu sa hrpetinom luka ) imas i soka ako si dosao autom... a navecer sviraju tamburasi... maodlicno... idi tamo, neces pozaliti...
Kako mislis samo za bozic... pa to je cijeli ovaj mjesec, al opet kad gledas vec je 15. tako da jos malo i zatvara se tako da moram iskoristiti svo vrijeme dok jos stoji tamo....
Kako mislis samo za bozic... pa to je cijeli ovaj mjesec, al opet kad gledas vec je 15. tako da jos malo i zatvara se tako da moram iskoristiti svo vrijeme dok jos stoji tamo....
Ma nisam mislio doslovno na Božić, nego na razdoblje oko njega, znaći 12 mjesec. A ja bi volio da to bude cijelu godinu, i sale što se tiče čevapa imaš pravo, odlični su
Ma nisam mislio doslovno na Božić, nego na razdoblje oko njega, znaći 12 mjesec. A ja bi volio da to bude cijelu godinu, i sale što se tiče čevapa imaš pravo, odlični su
Fora je bila kada mi je falio jedan čevap... taman mi je ostao jedan komadić kruha i mala hrpica luka a nijedan čevap.... kada iduci puta budem isao traziti cu jedan čevap više....
Kod peveca u birtiji imas toceno osjecko za 5 kuna ( pola litre ), al malo nije neka atmosfera.... ajmo se jedan dan zaletit nas dvojica do pivnice... da malo zarakijamo....
Kod peveca u birtiji imas toceno osjecko za 5 kuna ( pola litre ), al malo nije neka atmosfera.... ajmo se jedan dan zaletit nas dvojica do pivnice... da malo zarakijamo....
sinoć posjetih brvnaru,mogu vam reći da je tamo O.K. doduše nisu bili tamburaši,ali glazba je dobra.A atmosferu su zagrijanom držali bajkeri koji znaju što je fešta.Šteta je što tako nešto nema cjele godine u Osijeku.Ćevape niam probala ali hoću slijedeći put.
mi smo u čet imali zabavu za sve četiri godine s faksa i bilo je predobro...isto su svirali dobru glazbu tak da smo čagali uz čašicu piva...mogli bi se tamo naći jedan dan...hehe
mi smo u čet imali zabavu za sve četiri godine s faksa i bilo je predobro...isto su svirali dobru glazbu tak da smo čagali uz čašicu piva...mogli bi se tamo naći jedan dan...hehe
GO zeko GO!!!! Evo inicijative... ajmo ja sam za... danijel je isto za, zeko je za za, vidim da je i ela za... ajmo ljudi sastanak u brvnari kod supera... samo sto je problem sto to mora biti prije nove godine... posto je tamo do 30.12. ... najbolje jedan da poslije bozica... u petak opet... sta kazete???
joj pa ne znam baš sheila...to bi mogao nama biti problem...hm...hm...ne znam možemo li se sad mi tebi prilagođavati...hehe...šaaaalim seeee....
što se mene tiče može i čet...sad ne znam što drugi kažu...
mislim da bi netko trebao preuzeti odgovornost i otvoriti temu jer možda većina neće ovo pročitati...sale,daniel...ajmo...kazna zato što niste došli prošli put...objavite ljudima prijedlog
joj pa ne znam baš sheila...to bi mogao nama biti problem...hm...hm...ne znam možemo li se sad mi tebi prilagođavati...hehe...šaaaalim seeee....
mislim da bi netko trebao preuzeti odgovornost i otvoriti temu jer možda većina neće ovo pročitati...sale,daniel...ajmo...kazna zato što niste došli prošli put...objavite ljudima prijedlog
Ma bravo ZEKO, nađemo se svi na čevapima i pivici......ZEKO pa šta bi mi bez tebe.
A ja i sale ćemo se potrudit da to što bolje ispadne...jer ipak smo mi ti koji su prošli sastanak ispale pizde
Ma bravo ZEKO, nađemo se svi na čevapima i pivici......ZEKO pa šta bi mi bez tebe.
A ja i sale ćemo se potrudit da to što bolje ispadne...jer ipak smo mi ti koji su prošli sastanak ispale pizde