Nevjerovali ili da - što vam se u životu najneobičnije dogodilo?
Društvo, politika
zeko
meni se zabio komadić plastike u oko...a ne znam ni odakle ni kako...
ako su takve stvari u pitanju, kada sam prala čaše, fino sam probila rukom dno krigle i ostala mi staklena narukvica.....
e, onda su mi stavili ispod ruke krpe, novine...... i udarili čekićem.
inače, uopće se nisam porezala pri tome.
Re: Što vam se u životu najneobičnije desilo???
majke miRe: Što vam se u životu najneobičnije desilo???
"NAPAO ME VUKODLAK usred noći!!!"
:--))))

CatCloe
za prošli božić sam se vraćala kući oko 5 ujutro i neki lik me zaskočio s leđa kod kina urania, stavio mi ruku na usta, spičio mi šaku u bubreg, srušio me na pod i zdimio prema dravi!![]()
majke mi
sereš! onda nisi jedina, tako mi je i frendica prošla prije dvije godine, na promenadi kod onog zdenca negdje...
Loona
zaspala kući a probudila se na psihi..![]()
hm ... možda ti je psiha kuća ??
gaap
CatCloe
za prošli božić sam se vraćala kući oko 5 ujutro i neki lik me zaskočio s leđa kod kina urania, stavio mi ruku na usta, spičio mi šaku u bubreg, srušio me na pod i zdimio prema dravi!![]()
majke mi
sereš! onda nisi jedina, tako mi je i frendica prošla prije dvije godine, na promenadi kod onog zdenca negdje...
nije to ništa
i ajd ti onda budi normalan!!!
ponekad mislim da mi nešto piše na leđima

_Jimmy_
šta si onda pila ma prst ??
ahahah prvo sam napravila paniku a onda mi je prijateljica polako odvrtala bocu i na kraju je uspjela...
neki dan sam se nešto zaletila sva uzbuđena i krenula prijateljici koja živi na mom hodniku par soba dalje da joj ispričam vruću vijest. zajebala sam se za sobu pa uletila u krivu. tamo cura i njen dečko jel... meni bed, jedva izustim "sorry", a ona će na to: oš uć?
a nismo baš ni jako dobre...
smrzo se ko picica i jos sam moro roniti po bicikl
RajnusUpoznao sam pametnu i lijepu curu...
ono prvo ti se samo čini...
paperje
a ima hrpa toga. evo najfriškije:
neki dan sam se nešto zaletila sva uzbuđena i krenula prijateljici koja živi na mom hodniku par soba dalje da joj ispričam vruću vijest. zajebala sam se za sobu pa uletila u krivu. tamo cura i njen dečko jel... meni bed, jedva izustim "sorry", a ona će na to: oš uć?
i jesil ušla....normalno da jesi...jel da
paperje
a ima hrpa toga. evo najfriškije:
i ja sam u zagrebu uletila u sobu bivšem cimeru, taman dok je oralno zadovoljavao svog dečka
Vidite kako ljudima "susreti s duhovima" mogu proći poprilično mirno... vidjela je duha, a nije čak ni previše istraumatizirana... ili bih joj možda trebala povjerovati u priču? svaka trauma ima svoje posljedice
Npr. zaposlen sam u jednoj firmi vec mjesec i pol dana a popis stvari koje sam pokidao je poveci za to vrijeme.... ne mogu se sada sjetiti svega ali evo par stvari: Vrata od kombija, mistrija, dva skalpera, skoro sam zapalio apartman u kojem smo bili kad smo bili u slanom na terenu ( nisam skonto da je lik stavio kavu kuhat i samo bacio vrecicu na plamen )...
A da ne spominjem sve ostalo... od pet - sest bicikala, preko par mobitela... e da, najsvezije događaj je da sam kupio peglicu kako sam se vec hvalio ( u utorak ) i od onda sam ju dva puta vozio, dva puta gurao i jednom slepao....
Tako da od svega toga ne znam sta bih izabrao, a ima jos hrpa stvari....
Pričao mi je kako je sanjao skroz čudan san i kad mi ga je opisao... skoro sam pala u nesvijest.
Inače, da se razumijemo, zadrti sam skeptik što se tiče bilo čega vantjelesnog i nadnaravnog.. ali, ovo si nikako ne mogu objasniti
CatCloe
totalno vjerujem u takve stvari... ima puno toga što znanost ne razumije ili tek nazire...
Slažem se. I ja isto vjerujem u te stvari... nebrojeno mi se puta dogodilo da nesto sanjam i onda mi se to dogodi...

Monstrumjedna od čudnijih stvari koja mi se dogodila je da mi je pukla čaša u ruci a nisam ju praktički ni dotakao, prije cca 10 ak godina sjedim za stolom i posežem za čašom, normalna čaša 3 deci kao ona od karlovačkog u kestenu, al nisam ju ni dotakao čaša prsnula ko da je netko ispalio metak u nju
Čak i čaše bježe od tebe
Pogazila sam trudnicu biciklom - svi su preživjeli.
Jednom sam zabrijala da sam trudna i kao za vrag tih dana sanjam neke spontane pobačaje te u Rijeci uđem u bus i bacim pogled na lijevo: sjedalo za trudnice. AAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Kad sam bio mali brat me ubo nekim vilama u celo (hvala bogu i tvrdoj glavi) a ja sam njemu zabio sarafciger u stopalo.
Jednom smo ja kum i ostalo drustvo pili, ja uzeo kljuceve od kumovog auta i zavrsio u nekoj kucici gdje su pekli hamburgere. To sad zovemo drive in
Kod lege sam skocio sa drugog kata i nekako sam cudno sletio bez ozljeda.
možda kad me desetak kenijaca (koji nikad nisu bili u hrvatskoj) na jednom partyju usred njemačke, čuvši da sam iz hrvatske, pitalo, citiram: "do you have some RAKIJA?"
ako onda nisam pao na guzicu...
ljeto prije 2 godine..u sred filma, ničim izazvan, dvd player je počeo prikazivati crno-bijelu sliku.. s obzirom da mi je istekla garancija, odnijela sam dvd kod lokalnog majstora koji mi je preporučio da kupim novi player..i tako ja od trgovine do trgovine, tražim isti ulaz na dvd playeru da mogu spojiti zvučnike, ali ništa... i pita prodavačica/vlasnica trgovine što se dogodilo.. nakon što sam joj ispričala, žena je izvadila garancijski list, pitala o kojem modelu uređaja se radi i još me pitala koji datum kupnje da napiše
Sama sam odvezla dvd player kod servisera iz garancijskog lista, u roku 5 dana bilo je popravljeno..ženi sam odnijela poklon i nisam mogla odoljeti a da ne upitam zašto mi je izašla u susret..odgovor je bio jer ste mi vrlo simpatična mlada djevojka, zašto Vam ne bi pomogla ako mogu...
moja faca, kao i face mojih ukućana bile su ovakve
Eto, ipak ima dobrih ljudi
Još jednom hvala teti prodavačici

Monstrumdoživio sam rat
Da, a ja k tome i tri granate u kuću, s tim da je jedna ostala godinu dana u kupaonici na katu jer je bila neeksplodirana a cajci/vojska nikako da dođu da to riješe.
Prvo su zapalili kuću do mene, pa su je nakon nekog vremena i srušili bez prethodne najave (dijelio nas je metar razdaljine), kuća je pala na moju kuću i napravila veliku štetu a ja sam bila u kući tako da se rata sjećam sa užasom.
Mladjo
neki dan se spremam negdje, gori mi tv
Su dosli vatrogasci??
Stvarno je mal svijet, bar ovaj dio...
To je teorija po kojoj svatko zna svakoga preko lanca od 6 ljudi.. Otprilike ovako: ja znam 6 ljudi, od njih svaki još po 6, pa od tih 6 svatko još po 6 itd.. I negdje u tom lancu ću ja doći do osobe koju ti poznaš preko nekih svojih 6 prijatelja, od kojih svaki zna po 6 drugih ljudi, a njih 6 opet svakih po 6... Kužiš? Teorija koja ide u prilog toj staroj: Svijet je mal..
Loona
Nisi čuo za pravilo broja 6?
To je teorija po kojoj svatko zna svakoga preko lanca od 6 ljudi.. Otprilike ovako: ja znam 6 ljudi, od njih svaki još po 6, pa od tih 6 svatko još po 6 itd.. I negdje u tom lancu ću ja doći do osobe koju ti poznaš preko nekih svojih 6 prijatelja, od kojih svaki zna po 6 drugih ljudi, a njih 6 opet svakih po 6... Kužiš? Teorija koja ide u prilog toj staroj: Svijet je mal..![]()
sad sam čuo... jeote... unijela si mi smisao svih upoznavnja... u subotu sam u cadillacu upoznao nekog lika kojeg znam od prije, i on zna da se znamo al ne znamo odakle... sigurno preko nekog šestog...
au...
Loona
Nisi čuo za pravilo broja 6?
To je teorija po kojoj svatko zna svakoga preko lanca od 6 ljudi.. Otprilike ovako: ja znam 6 ljudi, od njih svaki još po 6, pa od tih 6 svatko još po 6 itd.. I negdje u tom lancu ću ja doći do osobe koju ti poznaš preko nekih svojih 6 prijatelja, od kojih svaki zna po 6 drugih ljudi, a njih 6 opet svakih po 6... Kužiš? Teorija koja ide u prilog toj staroj: Svijet je mal..![]()
kriva interpretacija teorije. nema veze koliko tko ljudi zna, nego da svakoga na svijetu možeš povezati sa svakim drugim preko najviše 6 ljudi.
2. sa 4 godine sam iz dvorišta istrčao ravno na cestu i udario zastavu 101....slomljeno koljeno i razbijena glava
3. sa 5 godina se penjao na ormar,pao sa njega i povukao ga za sobom....pao na stol glavom lupio u pivsku kriglu u tom trenutku mi je ormar poklopio glavu i nabio mi komat stakla u glavu ( 1 cm od mozga )..nekoliko šavova na glavi
4. sa 7 godina na gradilištu kuće se penjao na paletu blokova,stao na rub i pao dolje i pao mi blok na glavu....6 novih šavova na glavi
5. iste godine pao sa stepenica..njih 24. i dobio posjekotinu na lijevom obrazu ...ožiljak i danas stoji....
.........eto dalje ne bih....
....al živ sam i zdrav
...plivo dravom i pogodio me bicikl....
.state.of.mind.ja sam odgrizo glavu malom mačiću i pojeo je ahaprogutala sam pčelu
i tako odlazim ja u afriku..tamo me cekao smjestaj,hrana,obilaza..smjesten sam u male kolibe
u kasne nocne sate jednoga dana izlazim iz te kolibice i cujem pjesmu i ples..prva bi mi pomiso trebala biti.. kako lijepo,romanticno,sretan narod.. al tog trena me obuzeo strah..to su pjesme tamosnjih plemena..tj koliko sam cuo to su ljudi plemena Surma..iz znatizelje sam se prikrao i nakon 5min hodanja sumom dolazim do nekakvog kruga uklesan u drvu..strjelica je pokazivala na mjesto gdje se to pleme okupljalo..na crtezu je bio taj krug strijelica i na strijelicu naboden covjek.. kasnije sam zasnao da je strjelica koplje... jezivooo
5 min nakon toga iz drveca i lisca skrivam se i gledam njihov ples..to je ples kao u filmovima..oko vatre uz mrmljanje a svi prekriveni preko lica nekakvim travama,granama i sl..ne vidis lice...sve namazano..s nekim tanjurima po sebi..
uglavnom gledam ja to..iako mi je dan prije jedan tamosnji doseljenik rekao da su vrlo cudni prema "obicnim" ljudima..al ja se nisam smatrao obicnim covjekom ..ja sam bogati zemljoradnik iz beketinaca..slavonac,hrvat.. i tako gledam ja..koljena mi klecaju..primicem ses to je blize moguce..kad odjednom jedan njihov crni sjedi u travi i bulji kao i ja..zapravo neznam jel gleda..koji kurac sad..jel gleas il zmiris..i raskezio se on..ja od straha nisam znao sta cu...1min tako stojimo i ja od straha brojim mu zube...al zamisli ti šoka,,ja mu zube brojim.. kasnije sam shvatio da neki sjednu sa strane u tu sumu i mole za neku obnovu.. covjek su uplasio mene.. a ja njega duplo ..pocme nesto moliti i klimati glavom..kao da boga zove..i udari kopljem par puta o kamen na koojem je sjedio.. pjevanje,bubnjevi,ples,,sve staje tog trena.. čitajucu ovo me trnci prolaze...zamislite uzivo.. nakon toga izvode me u krug.. i mrmljaju..a nakon toga donose uze i pokazuju mi uze koje je iznad njih a na njemu kosti u liscu..i kontam ja brale moj oce me okacit na to..ja pokusavam bjezat..zaustavljaju me i udaraju svi kopljima od kamen..odjednom oko mene njih.. jebote bog necu lagat 200...jednog pokusam udarit al udaram ja majke ti u nes tvrdo na njihovom licu..neku masku..2 min poslje sjecam se nekog napitka u posudici o lisca..i nekoliko sati sam u nesvjesti,,.,budi me sunce..rano ujutro..i sum lisca kao da kroz vjetar netko prica..i to 1m od zemlje na omci..al ne oko vrata nego struka..a oko mene kosti i zabijena komplja u pjesak.. jedno koplje mi upada u oci.. postavljemu je ravno ispod mene..da sam otkinuo spagu probo bi se..nekako sam se zaljuljao i skocio pokraj..
kasnije sam saznao..da je to ceremonija kad su ljudi na samrti..al stari..a ja bio mlad čeličan momčić .. dan poslje odlazim..pitate se ma brale kak to da ides..
Dakle, vraćam se ja, prije par godina, ranim jutrom iz vanka, i prolazim kroz parkić. Prema meni ide neki čovjek i šeće psa (naravno, super je mračno).. Čovjek prođe kraj mene, očeše se o mene, tj. onako me kao malo gurne, ja se okrenem, u stilu-wtf, pazi kud hodaš, kretenčino- i čovjeka više nema!! Gledala sam onako po cijelom parku-nema ni njega ni ćuke!! I tu ja počnem frikirati i panično otrčim kući.
Jako stravično iskustvo.
">fairy
Imam 120 kn već 3 dan u novčaniku...nevjerovatno...
Kriza do plaće jel?ili to samo ja ne trošim ni lipe već par dana?!
Ništa mi se posebno neobično u životu nije još desilo ali kad bude javim Vam ;-)
insomnia
Evo jedne prispodobe koja mi se desila, a smatram ju najčudnijom stvarcom (i poprilično stravičnom) mislim da sam ju već negdje i napisala, al ajd, ponovno ću![]()
Dakle, vraćam se ja, prije par godina, ranim jutrom iz vanka, i prolazim kroz parkić. Prema meni ide neki čovjek i šeće psa (naravno, super je mračno).. Čovjek prođe kraj mene, očeše se o mene, tj. onako me kao malo gurne, ja se okrenem, u stilu-wtf, pazi kud hodaš, kretenčino- i čovjeka više nema!! Gledala sam onako po cijelom parku-nema ni njega ni ćuke!! I tu ja počnem frikirati i panično otrčim kući.
Jako stravično iskustvo.
jesi bila pijana?
Prebolila prvu ljubav, napokon!

anakonda
...napraviti ćemo Odbor za posjete s foruma Osijek031.com dok budeš u Najmanovoj...s druge strane onog veeelikog zida...
oćete mi bacat duvan na prozor
ipak je sve u redu, saznao sam da je ta baba bila bolesna i nije pila te tablete, umrla je prije nego što sam ja svojoj dao, al tek su ju juče našli...
Loona
Meni je ovaj boravak u KBO definitivno najčudnije što mi se desilo.. jednostavno sam ozljedila preponu, ni prvi ni zadnji put, i zbog toga ležim ovdje već 8 dana...![]()
Ako ti je pukla, mislim da će biti barem još 8 dana, ako ne i više...
Reci gdje si, pa te dođemo posjetiti
Andrea Zuckerman
insomnia
Evo jedne prispodobe koja mi se desila, a smatram ju najčudnijom stvarcom (i poprilično stravičnom) mislim da sam ju već negdje i napisala, al ajd, ponovno ću![]()
Jako stravično iskustvo.
jesi bila pijana?
Jok, trijezna ko puška!
ciborja sam imao izvantjelesno iskustvo, ono lebdim iznad samog sebe. nevjerojatno, neponovljivo i neopisivo
A koja droga je bila u pitanju
stripi
danas na autoputu kod kutine, ja i sestrična u autu, prestigne nas neki lik sa kombijem os registracijom, i stalno nešto mlati rukama, pali sva četri žmigavca, pusti da ga prestignemo pa opet on nešto rukama objašnjava, ja plavuša naravno ništa ne kužim šta on hoće. kad odjednom lik izvuče papir "HOĆEMO NA KAVU" i priljepi na staklo!jako simpatično, ali nismo stale na kavu
Da nemate slučajno i ENC?
Nevjerovali ili da - vaše iskustvo!
sigurno postoji nešto što vam se dogodilo..a smatrate da se samo to vama može dogoditi....
Sjedim na autobusnom koldvoru u Rijeci, oko mene sto ljudi, turista... Deset navečer je, gužva... I tako sjedim ja na klupi, ispod guzice mi cosmopolitan da ne uprljam hlače, pored nogu putna torba, a u ruci mobitel i pičim po igrici jer mi je jako dosadno dok čekam. Zadnji put kad sam registrirala pored mene na klupi su sjedile dvije ženske iz Beograda...
Nakon nekog vremena sam skužila da nešto smrdi, onako, odvratno po nehigijeni, i pogledam pored sebe, beograđanki nema, zamijenio ih je stariji lik klošarskog izgleda, smrdi. Uh. Dobro. Nastavila igrat igricu, i nakon nekih desetak minuta onako udubljena u mobitel osjetim da se netko trlja o mene, ja okrenem glavu kad ono čiko se naslonio na mene i trlja se, pogled mi padne dole, a ono čiko se trlja i dole, jednom rukom skriva od pogleda, a drugom gladi kitu i trlja se OD MENE. U nevjerici skačem s klupe i dižem sve sa zemlje i skidam sve sa neba čika klošaru. čika klošar daje petama vjetra.
Ljudi gledaju u nevjerici.
Takvo što se samo meni može dogoditi.
i priča mi nešto na mađarskom, ja u nevjerici trljam oči, ništa mi nije jasno, kad on na engleskom počne novce žicat. Onda sam skontao da me više ništa nemože iznenadit 
PEGYIspostavilo se da je tip poznanik mog muža, pa si ne umišljajte dalje....
Baš si sad i umišljamo
ja sam dobio povišicu ove godine, za nevjerovat.
tako da kod mene uvijek ima nešto ....
na koju god blagajnu dođem tu je uvijek neki problem i onda moram čekati....
što god kupim od tehnike ili se pokida li ima nekakvu grešku ili funkcionira na finte...
kad god idem na tramvaj dođem do određenog mjesta i gledam kako opet odlazi.....
kad god pijem kavu uspijem ju proliti....
no ponekad se dogodi i da me neka bakica u Konzumu propusti kad su blagajne pune jer imam malo stvari pa se čudim...
maniche
ja sam dobio povišicu ove godine, za nevjerovat.
ja cu dobiti bozicnicu
jel se to jos nekome dogodilo ?
20 puta stisnem i uvijek neko novo upozorenje..dođe moj brat i on klikne na connect, i gle čuda spojeno...
drugi put opet sa drugog kompa....klikam i klikam..pun signal sve ok..neće kad ja kliknem...zovem brata da dođe kući stisnuti tu jednu tipkicu, i gle čuda, iz prve upali!
On mi nije vjerovao da ne radi kad ja stisnem i stajao pored mene dok ja klikam i klikam..i on jednom klikne i sve proradi!
Ali srećom prošla ta faza, konačno, jer bilo je to prilično jezivo....brr
nicollmene se internet boji
da objasnim: hoću se connectirati i samo trebam kliknuti "connect" ništa više,prejednostavno, i neće...šalje mi neka upozorenja..
20 puta stisnem i uvijek neko novo upozorenje..dođe moj brat i on klikne na connect, i gle čuda spojeno...
drugi put opet sa drugog kompa....klikam i klikam..pun signal sve ok..neće kad ja kliknem...zovem brata da dođe kući stisnuti tu jednu tipkicu, i gle čuda, iz prve upali!
On mi nije vjerovao da ne radi kad ja stisnem i stajao pored mene dok ja klikam i klikam..i on jednom klikne i sve proradi!
Ali srećom prošla ta faza, konačno, jer bilo je to prilično jezivo....brr
nicoll, lijeva tipka miša, ne desna
">
Ovi ostali doživljaji mi nekako ne spadaju u kategoriju "vjerovali ili ne".
Osim onoga sa povišicom i božićnicom...
nake_radoNa Szigetu u Budimpešti poslje Maidena spavamo u obližnjem parku oko nekih 5 ujutro. Odjednom osjetim neko me lupka po nozi, dižem glavu kad ono lik u jebenu bananu obučen (nešto tipa ovoga)
i priča mi nešto na mađarskom, ja u nevjerici trljam oči, ništa mi nije jasno, kad on na engleskom počne novce žicat. Onda sam skontao da me više ništa nemože iznenadit
ovakve su stvari na szigetu svakodnevnica
to se samo meni moze desiti xD
">-nella-
Pa prati malo Vijesti i najave na 031 ... Znao bi. Pa ne bi tamo otišao.">
ma znam vidio sam
Re: Nevjerovali ili da - vaše iskustvo!
morganšto ga nisi ufotkala mobitelom? tad bi ti povjerovali....
Tad nije bilo kamera na mobitelima, vladavina Nokie 3310, ha ha.
Re: Nevjerovali ili da - vaše iskustvo!
1step2farVirovitica. Željeznički kolodvor. Tip 50 g. Obučen kao pionir, plava plisirana suknja na falde, bijela košulja, tri dlake u dva reda i bež tenisice. Nitko mi ne vjeruje.
Ja ti vjerujem.
P.S. Ni meni nisu vjerovali...
1step2far
morganšto ga nisi ufotkala mobitelom? tad bi ti povjerovali....
Tad nije bilo kamera na mobitelima, vladavina Nokie 3310, ha ha.
ispričavam se...nije bilo naznaka vremena događanja...vjerujem ja tebi....svašta ima po ovom bijelom svijetu.
Idem kuci oko 3 ujutro iz puba i sretnem curu neku koja seta psa i fotka okolo. Pocnem bezazlenu pricu s njom i nakon 15ak minuta me djevojka poziva u stan kod svog ujaka jer eto usput je. Dakle 3 ujutro je.
U cosku stana hand-made linija od polovnih dijelova svira reggae, na malom elektricnom grijacu zraka velika wok tava sa mesom i povrcem, plavo neonsko svijetlo sija odozdo iza kauca. Na stolu rizle i kilogrami svakakvih trava. U cosku drvo kanabisa visine cca 1,5 metar i visoki mrsavi crnac duge kovrcave kose ju miluje sa osmjehom od uha do uha i velikim ruzicastim ocima.
Dalje se ne sjecam.
poslije nekoliko godina, taj isti lik prilazi i nama trima curama pokazuje svoje cipele, vadi ih iz kutije..ali uzivo
tj nekoliko puta vec mi se desi da sanjam nesto i da to nekoliko godina poslije i dozivim i prepoznam situaciju iz sna, i cak prepoznam sto ce uslijediti..
Re: Nevjerovali ili da - što vam se u životu najneobičnije dogodilo?
Iduće jutro mog legu budi opet moja vriska. Naime, spavali smo u parku, on na klupi, a ja na travi, da bi me oko 5 ujutro probudilo strahovito šištanje. Ispostavilo se da se radi o prskalicama za travu koje su sakrivene u tlu i svako jutro automatski izviruju i počinju prskati. Jedna je bila smještena manje od pola metra od moje glave. Uglavnom, da sam se smjestio pola metra u krivom smjeru, sad bih vjerojatno bio jednooki Jack...;-)