Ipak nismo divljaci, ili?
Bikeri u Osijeku - Moto-Mrazovi
Ipak nismo divljaci, ili?
Kultura, zabava, sport, hobby
zeko
svaka vam čast!! prava ste pojava i atrakcija...sve najbolje o moto-mrazovima![]()
fftopic:"> gaap
a tko to brije da su pravi bikeri divljaci!? problem su oni seljačići - klinci sa skuterima. furam na moto susrete, znam hrpu bikera i većina njih je totalno ok ekipa. za akcije svaka čast, samo brate mogli bi i malo češće...
zeko
isto sve naj o bikerima...jako volim motore,ali one nabrijane sportske...i to ne na onaj sponzorušasti način nego na način htjela bih jednom imati svoj![]()
nemam predrasude općenito a i ne ravnam se po stereotipima![]()
wendy
Pa uglavnom niste (samo) divljaci, mada u tome i nema nešto tako strašno lošeČim se zaposlim i skupim nešto love za bolja kolica od ovih koje imam, pridružujem se
![]()
Sve u svemu, ovakve akcije su lijepe i uvijek dobro dođu. Moram priznati da ste stvarno upečatljivi u ovim kostimimaA najljepši dio priče je što ste usrećili djecu. Svaka čast!
BARTLEBYUvijek si dobro došla, kao i svatko tko je za zabavu i dobar provod...
zeko
hehe...kul...bila sam ovaj petak tamo...tj puno nas...gdje ste vi bili?
zekowendy ti si jedna predraga osoba...uvijek sve sročiš na najbolji način...
wendy
BARTLEBYUvijek si dobro došla, kao i svatko tko je za zabavu i dobar provod...
Primijetila sam, bila sam na samo dva moto-susreta i upoznala hrpu legendarnih ljudi. Samo, nije to "to" kad nemam svoj motor. Iako, ja nisam baš za sportake, meni je želja chopper![]()

zeko
jeste možda bili u escobaru u petak? vidjesmo neke bajkere za susjednim stolom![]()
zeko
je je...ako si vidio hrpu pijanih ljudi onda smo to bili mi...hehe...kako je svijet mal...![]()
a i rekla mi je legica koja radi tamo da ste ispijali velike količine tekile...šta je s onim "dok voziš ne pij" ?![]()
BARTLEBY
zeko
je je...ako si vidio hrpu pijanih ljudi onda smo to bili mi...hehe...kako je svijet mal...![]()
a i rekla mi je legica koja radi tamo da ste ispijali velike količine tekile...šta je s onim "dok voziš ne pij" ?![]()
inače, ja uopće ne pijema oni koji piju ne voze, uvijek se zaustave...
![]()
![]()
tekilu su pile cure...![]()
![]()
Ako si vidjela tipa sa tonikom, to sam bio ja![]()
![]()
zekowendy ti si jedna predraga osoba...uvijek sve sročiš na najbolji način...
BARTLEBYsjećam te se sa foruma o susretima u Batini
chopper je ok, a vidjeti djevojku na njemu...
![]()
Bit ću i ja bajker kad narastem
steamČekamo da wendy skine masku na jednom od budućih susreta. E to će biti vijest.
sheila
eee bila ja kad ste bili na trgu...sad ujutro u subotu...hehe jhedan prijatelj mi je u moto klubu...i skoro uvijek vas vidim u mini teatru
BARTLEBY
sheila
eee bila ja kad ste bili na trgu...sad ujutro u subotu...hehe jhedan prijatelj mi je u moto klubu...i skoro uvijek vas vidim u mini teatru
Možda ti znam prijatelja...?![]()
![]()
wendy
steamČekamo da wendy skine masku na jednom od budućih susreta. E to će biti vijest.
Ima neke čari u nošenju maski, ali ja sam uvijek i za skidanje istihsamo recite kad i stižem
![]()
![]()

BARTLEBYDođi u petak i skini...masku
![]()
![]()

wendy
BARTLEBYDođi u petak i skini...masku
![]()
![]()
Heh, ovaj prijedlog još moram razmotrit![]()

zloco_os
sestra i sogor su mi u moto-mrazovima...ekipa je prva liga...
anakonda
zloco_os
sestra i sogor su mi u moto-mrazovima...ekipa je prva liga...
. ..jel ti seka i šogi imaju dvije kćerkice