Zašto moj puž ne izlazi iz kućice ?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
http://www.osijek031.com/images/smiles/icon_mrgreen.gif
Hehehe !Beark !
_Jimmy_
ne kontam već neko vrijeme ga ne vidim vani ne javlja se na mobitel a ni na kućni ... šaljem mu poruke ništa ... odem do njega i ne otvara ... bojim se da mu se nije nešto dogodilo![]()
možda je odletio na jug
gaap
sve mi ovo zvuči kao da autor topica ima problema s potencijom
buahahahahaha...tako je i meni zvučalo isprva...
al nemojte jimmyja dirat...dobar momak
zekogaap
sve mi ovo zvuči kao da autor topica ima problema s potencijom
buahahahahaha...tako je i meni zvučalo isprva...![]()
al nemojte jimmyja dirat...dobar momak
ja ga neću dirat, rekoh da sam hetero...
zekoprije bih rekla da si homofob...a dokazano je da je veliki postotak tih okorjelih homofoba zapravo i sam homo a ne hetero...tako da baš nisam sigurna
bitno je da sam ja siguran...
Re: Zašto moj puž ne izlazi iz kućice ?
_Jimmy_de nemoj te tako ... plašite me ...
to je po onoj: dobar indijanac...
Re: Zašto moj puž ne izlazi iz kućice ?
_Jimmy_ne kontam već neko vrijeme ga ne vidim vani ne javlja se na mobitel a ni na kućni ... šaljem mu poruke ništa ... odem do njega i ne otvara ... bojim se da mu se nije nešto dogodilo
Mora da nije bio zadovoljan!
_Jimmy_
ne kontam već neko vrijeme ga ne vidim vani ne javlja se na mobitel a ni na kućni ... šaljem mu poruke ništa ... odem do njega i ne otvara ... bojim se da mu se nije nešto dogodilo![]()
Možda si ga nečim povrijedio!
_Jimmy_ma nisam sigurno ... kak se sjećam otišli smo n cugu i poslje toga se više ne javlja ... ne znam šta mu je ... nema razloga se ljutiti na mene
Aha! "puž" je zapravo sinonim za tvog dečka!! Pa šta ne kažeš tako, nismo mi homofobni - što smo ranije i dokazali

wendy
Aha! "puž" je zapravo sinonim za tvog dečka!! Pa šta ne kažeš tako, nismo mi homofobni - što smo ranije i dokazali![]()
naravno da nismo, jedva čekamo da nam se netko izjada i otvori dušu!
DonQuijotenaravno da nismo, jedva čekamo da nam se netko izjada i otvori dušu!
Upravo tako! Ajde, _Jimmy_, i tebi i nama će biti lakše ako nam kažeš kako stvari zapravo stoje. Možda te možemo spojiti i s danijelom, onako za utjehu?
wendy
Možda te možemo spojiti i s danijelom, onako za utjehu?
"> daniel-202
ali da OPET ne dođe do pogreške, ne misli se na mene, misli se na mog imenjaka na forumu a nick mu je Danijel20, fala lijepo
Primi moju ispriku... nisam jos skonto da postoji jos jedan danijel na ovom forumu... mislio sam da misli na tebe... sorry jos jednom....
Sale car
daniel-202
ali da OPET ne dođe do pogreške, ne misli se na mene, misli se na mog imenjaka na forumu a nick mu je Danijel20, fala lijepo
Primi moju ispriku... nisam jos skonto da postoji jos jedan danijel na ovom forumu... mislio sam da misli na tebe... sorry jos jednom....ops:">
Ma nema veze, nisi jedini koji je to tako shvatio, imam jako sličan nick ko i on pa nas miješaju,
daniel-202
Ahahaha... paranoja puca... ovo je već prevencija...
">
Daj, napiši nam još jednom kratki osvrt na razlikovne odrednice između tebe i svih drugih "danijela" koji su bili, jesu ili će biti na forumu... Možeš napraviti i kratku prezentaciju... predlažem potpuri Elvisovih pjesama kao zvučnu kulisu
Sale car
Sreca pa ja nemam takvih problema... niko nema slican nick kao moj.... hehe![]()
blago tebi
Daklem.... pokušaj ga izvaditi onom posebnom vilicom za vađenje puževa... Ili ga istjeraj pjevajući mu pjesme Ive Robića ili Ivice Šerfezija...
Ili jednostavno... puževi na salatu!
Janis
Hej, vas dvojica... vratimo se topicu... puževi...![]()
Daklem.... pokušaj ga izvaditi onom posebnom vilicom za vađenje puževa... Ili ga istjeraj pjevajući mu pjesme Ive Robića ili Ivice Šerfezija...
Ili jednostavno... puževi na salatu!
@janis pod "puž" ne misli se na puža nego na dečka,
Sale carMa uzmi suzavac i baci mu kroz prozor... ako nije narkić izaći će....
"> hehehehe
">
">daniel-202
kako mogu biti primjenjivi u oba slučaja, pa neće nožem dečka terat van ili ga na salatu stavit![]()
"> za noz jos nekako
, ali za salatu tesko....
">Janis
Dobro, priznajem, na salatu bi bilo malo teže... ali, majku mu, upotrijebite malo maštu!![]()
Tu tesko da i masta pomaze, posto kad zamislim salatu zamislim ju jednoj zdjelici, ali covjek uz tu zdjelicu izgleda "malo" veliko.... a opet zamisliti toliko salate da covjek stane u nju.... hmmmm tesko....
Janis
Dobro, priznajem, na salatu bi bilo malo teže... ali, majku mu, upotrijebite malo maštu!![]()
čekaj....evo sad ću upotrijebit maštu.......samo malo.........hehehehe baš je fora ak bude na salati
Janis
Eto, ide vam!![]()
Samo sto ce me sutra boliti glava od previse razmisljanja
">daniel-202
ah šta da kažemo, trudimo se![]()
Samo moramo paziti da ne zatrudnimo ... jer sta cemo onda....
Sale car
daniel-202
ah šta da kažemo, trudimo se![]()
Samo moramo paziti da ne zatrudnimo ... jer sta cemo onda....
heheheheheh
">puž je povrijeđen!!!
jesi se možda onako nedužno šalio, pa mu spomenuo da su mu rogovi "kratki" ili si mu rekao nešto o vlažnosti, a on to nije shvatio kao šalu, nego je mislio da se šprdaš!!!!!!!!!
tako da bi bilo najbolje da odeš pred njegovu kućicu, zoveš tamburaše da otpjevaju nešto nježno, a ti mu tiho priopćiš svoje prave osjećaje...
ako to ne uspije, jebi mu mater, nije te vrijedan ako ne zna cijeniti tvoj trud!!!