gaap
ja sam za to da se napijemo u nekom parkiću kao prije 15 godina!
E to su bila vremena!
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
gaap
ja sam za to da se napijemo u nekom parkiću kao prije 15 godina!
gaap
nakupujemo najodvratnijeg vina i ločemo dok se ne izbljujemo jedni po drugima... onda se svi pijani poševimo na klupicama i razlaz

PoppyE to su bila vremena!
A onda u Bunker... plesat oko šipke... ah...
gaap
ma sve je to ok, al Lady je bilo nenadjebivo mjesto!
anakonda
gaap
...ajme, Lady...moja najdraža gostiona...![]()
anakonda
gaap
Leteci mungosPoppyE to su bila vremena!
Eh da... Bunker... uh <nostalgicni uzdah>...
Sjecam se da jedno vrijeme nisam znao gdje bih - Bunker ili Nessi... pa bi stalno setao od jednog do drugog mjesta... da setao, bauljao odbijajuci se od zidova... ;-)
Pomalo me i danasnja Tufna podsjeca na to razdoblje. Samo da toliko ne skacu s mjuze na mjuzu, da ne pice "cobanski rock i da ekipa iz Q-a ne svraca provjeravati o kakvom se to mjestu radi... ;-)
CAROLINE
Leteci mungosPoppyE to su bila vremena!
Eh da... Bunker... uh &lt;nostalgicni uzdah&gt;...
Sjecam se da jedno vrijeme nisam znao gdje bih - Bunker ili Nessi... pa bi stalno setao od jednog do drugog mjesta... da setao, bauljao odbijajuci se od zidova... ;-)
Pomalo me i danasnja Tufna podsjeca na to razdoblje. Samo da toliko ne skacu s mjuze na mjuzu, da ne pice "cobanski rock i da ekipa iz Q-a ne svraca provjeravati o kakvom se to mjestu radi... ;-)
Buuuuuuuuuunkerrrr.........Uz jos vise nostalgicnih uzdaha.....
Cak i nije najgore sto ga vise nema, nego sto je proslo skoro 10 godina od tih bauljanja i odbijanja od zidova....OMG !!!!!! STARIMO![]()
Evil Poodinghja imam 23 pa mi fale stvari koje sam radio kada sam imao 18...argh...
gaap
anakonda
gaap
e to sam ja zvao provodom, ovo danas ni do koljena!
Sale car
A meni bas nista ne fali... Meni sve pet... Samo da je para i bilo bi i provoda hehe... al se i bez para da "iskemijati" nesto... I ne mogu reci bas nista da mi fali... a nadam se i da nece
anakonda...nitko nije niti spomenuo da su ovo loša vremena...samo su različita od nekih prijašnjih...a sad, druga je stvar kako se tko nosi s promjenama i koliko zapravo živi u prošlosti...recimo, spominjanje Lady me bacilo u neka sasvim simpatična vremena...i ne žalim za njima, jer mi se sustav vrijednosti promijenio u životu...ali, uvijek razmišljam u tom smjeru da je tada općenito bilo malo veselije...i slušao se rokenrol puno više nego sad...
daniel-202
Ma neka svatko sluša što go želi, jer to prepucavanje o glazbi mi je više pun k****.
darkmark
daniel-202
Ma neka svatko sluša što go želi, jer to prepucavanje o glazbi mi je više pun k****.
slazem se.... ja sam jednnu raspravu poveo pa mi je vec pun k....
CAROLINE
Buuuuuuuuuunkerrrr.........Uz jos vise nostalgicnih uzdaha.....
Cak i nije najgore sto ga vise nema, nego sto je proslo skoro 10 godina od tih bauljanja i odbijanja od zidova....OMG !!!!!! STARIMO![]()
Evil PoodinghMeni je Stage u ono vrijeme kada je bio krcat, onu jednu zimu, onih dva-tri mjeseca prije nego su ga prisilno zatvorili bio predobar. Zatim Maja u Tvrdji, stari Kesten...
Eh, bila su to vremena...kraj i pocetak tisucljeca...
CAROLINE
Neeee.... Ne spominji stari kesten, molim te.... Odmah se sjetim parkica ispretd kestena i bauljanja na relaciji van-unutra i stare ekipe prije nego je nahrupila najezda novih generacija... Nema vise nase birtije
Evil PoodinghCAROLINE
Neeee.... Ne spominji stari kesten, molim te.... Odmah se sjetim parkica ispretd kestena i bauljanja na relaciji van-unutra i stare ekipe prije nego je nahrupila najezda novih generacija... Nema vise nase birtije
E baš ta pjesma, sjecam se, pustali su je svaki puta za fajrunt nekih zadnjih mjesec-dva prije zatvaranja...Istina, ima nove ekipe, ali i dosta stare je jos uvijek tamo.
Mada se moja ekipa, baš kao ekipa, raspala skupa sa starim Kestenom, ipak svi jos uvijek tamo zalaze povremeno.
Dobar je trenutni Kesten, ali stari je imao Dušu, tko se ne sjeca malog tocenog po 4kn, tko se ne sjeca krigle litrenke, koji je bilo samo 4 u kaficu, po 12 kn, kada smo dolazili nas 3-4 vec oko 8 sati, da bi mogli dobiti tu kriglu i ne pustati je cijelo vece...
Tko se ne sjeca uvijek ekipi u parkicu ispred, pracenja svjetskog prventsva 2002, kada smo gledali reprizu tekme Hr-ITalija i ponovno navijali kao da je prijenos.
Tko se ne sjeca skidanja majica i grupnog skakanja, plesanja i pjevanja na Maljcike, Mala Vidu...Tko se ne sjeca uvijek razbijenih nekoliko casa, kada bi ekipa skakala oko ionako nestabilnih stolova prepunih praznih casa. Tko se ne sjeca Muflinih solo gitaristickih mastupa. Tko se ne sjeca jednostavno sebe dok je bio mlad i lud u najboljem mjestu ikad u ovome gradu.
Novi Kesten nije to, novi Kesten je pitom... Srecom imamo uspomene...
anakonda
gaap
Evil Poodingh
Zatim Maja u Tvrdji, stari Kesten...
gaap
Valentino, Lady, eventualno bunker, koncerti i pijanke u OKS-u dok se pivo pilo na bonove...
PrdonjaMARIO
![]()
ops:">
zluschEvil Poodingh
Zatim Maja u Tvrdji, stari Kesten...
Ja sam volio ići na jazz u Kesten... a pogotovo ako mi Franjo ostavi jednu od one dvije krigle od litre koje je imao u birtiji pa mi natoči Karlovačkog iz burenceta.. eeee
Evil Poodingh
zlusch
Ja sam volio ići na jazz u Kesten... a pogotovo ako mi Franjo ostavi jednu od one dvije krigle od litre koje je imao u birtiji pa mi natoči Karlovačkog iz burenceta.. eeee
nemoj tako, bilo je cetiri krigle...kao sto sam napomenuo, uvijek smo dolazili u kvartetu vec oko 8 sati da uspijemo dohvatiti krigle...i jos pivo 12kn/litra bilo...
A jazz je bio dobar da...Steta sto je bio ponedjeljkom, a ja jos tada srednjoskolac sa obavezama...
zlusch
anakonda
gaap
Ajme.... a WC umjesto da smrdi po pišalini, smrdi po travuljini![]()
anakonda...što je to tak dobro bilo u Nessiju???...
CatCloe
Odrastao si, ako:
3. ti je u frižideru više jela nego pića
4. u 6:00 ujutro ustaješ iz kreveta umjesto da u njega ideš
7. se tvoji prijatelji žene i razvode, umjesto da hodaju i prekidaju
8. su se tvoji praznici sa 12 tjedana reducirali na 5
11. stariji rođaci pričaju bezobrazne viceve u tvojoj nazočnosti
12. se ne možeš više sjetiti, je li McDonalds otvoren 24 sata na dan
15. te od ležanja na kauču bole leda
16. više ne možeš od podneva do 6:00 ujutro lagano lokati i kenjati
20. ti boca vina od 12 kuna nije više "vrlo dobra cuga"
21. jedeš "zobene pahuljice za doručak" stvarno u vrijeme doručka
22. ti je rečenica "Ne mogu više piti kao prije" zamijenila onu "Ma&gt; neću više nikad ni kapi alkohola"
25. čitaš ovu listu i očajnički tražiš barem jednu točku, koja za
tebe ne vrijedi ... (e tu sam te čekao!)
anakonda...što je to tak dobro bilo u Nessiju???...
Evil Poodinghja imam 23 pa mi fale stvari koje sam radio kada sam imao 18...argh...
Evil Poodinghu jebote, koliko je to star post ako sam imao 23...sada sam vec blize 29 nego 28
francikaEvil Poodinghu jebote, koliko je to star post ako sam imao 23...sada sam vec blize 29 nego 28
![]()
A jel ti još uvijek fale stvari od kad si imao 18 ili ih se ni ne sječaš više ?
Evil PoodinghfrancikaEvil Poodinghu jebote, koliko je to star post ako sam imao 23...sada sam vec blize 29 nego 28
![]()
A jel ti još uvijek fale stvari od kad si imao 18 ili ih se ni ne sječaš više ?
fale neke, naravno![]()
posla i novaca nisam imao ni sada ni onda...jedino sto sada imam diplomu i 10 godina više
">