kutak za ljubitelje elektronske glazbe
ako nekog zanima gdje se sta moze skinut i td.
evo recimo jedan koristan link za house chartove u Engleškoj....
www.trugroovez.com/house-music-charts.htm
naravno tu je jos i www.radiodeejay.hr
Kultura, zabava, sport, hobby
saba
lime wire je p2p
cane
ima sad u subotu party na bazenima u bizovcu. ja idem naravaski, hehe. ma u osijeku je scena u kurcu. dok u zg imaju gallery club (inače vlasnik haciende iz vodica drži) koji ugoščuje najjače dj-e trenutno. a nije ni zg na kraj svijeta pa se može za nekih 100kn otići poslušat Axwell, Solveig ili Guetta. Evo baš će sad doći i Morales. evo ti link:
www.gallery.hr
a imam ja još hrpu stvari. samo ovo mi je trenutna lista. a skidam redovito neke nove a i stare dobre stvari. imam sigurno nekih 30-40 GB House glazbe.
a ovaj rmx od timberlejka je zakon. skinio sam s neke švapske stranice. e stvar je mrak. a i Axwellov rmx Madonnionog Jumpa je zakon. inače u zadnje vrijeme mi dogovara neki House u smjeru Electra. pa eto ako neko ide na bazene u subotu vidimo se tamo.
p.s. bio sam u petak u Quo Vadisu na DJ Divi. mala dobro mrda, hehe. ali Sly je bio zakon!
cane
ma udara Sly i electro al i komercijalni house je puštao. sluašo sam ga i prije Dine Dvorika u OBP-u i bio je odličan. čim je Dino počeo puštat house sve se ispraznilo...
a šteta što ne ideš na bazene. bit će Phile Kieran. nisam ga imao prilike uživo slušat. al navodno je strašno dobar. a meni nikad dosta partya. zadnje 2 godine ljetujem u Vodicama zbog Haciende. strava dobar club, a DJ-evi koji dođu the best of tehe best
www.hacienda.hr
marin.chy
HOUSE JE ZAKON .SAMO TO SLUŠAM I ZAISTA MI JE ŽAO ŠTO MALO LJUDI TO VOLI.PIŠEM IZ MOSTARA I MOGU VAM REĆI DA OVDJE SAMO NARODNJACI FURAJU .TO JE ZA POLUDIT . NAMJERAVAM ZA NOVU DOĆI U OS IPAK MISLIM DA JE TU SCENA HOUSE GLAZBE MNOGO BOLJA . A AKO NISTE ZNALI U DUBROVNIKU JE ZA NOVU SILICON SOUL PA AKO STE U MOGUĆNOSTI SVAKAKO OTIĐITE .PUSA SVIMA
cane
za novu godinu će u slaviji bit party. ulaz je 100 kn a bit će B-orut i neka DJ-ica iz njemačke i još neki dj-i.
darkmark
cane
za novu godinu će u slaviji bit party. ulaz je 100 kn a bit će B-orut i neka DJ-ica iz njemačke i još neki dj-i.
cane čuo sam od lege da na bazenima i nije bilo baš nešto...za ziku neznam...kak je odsvirao PHIL?
snowblind
jel će dolaziti tko na dejana za uskrs?
vidim da ovdje svi koju su pisali slušaju house, od svih vrsta i podvrsta edm house najmanje slušam, jednostavno mi se nesviđa, dok electro-house mogu poslušati