KAKO JE ĐAPIĆ UKRAO TRAMVAJ

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

KAKO JE ĐAPIĆ UKRAO TRAMVAJ

Dakle, in medias tres, Đapić i Matković noćas/jutros istjerali vozača iz tramvaja i pijani se vozali gradom. Incident potvrđen od djelatnika GPPa, a i neki građani su vidjeti.

Dali znate i vi nešta o tom?
Najveća GLUPOST koju sam ikad čuo
je je. i ja sam s njim pijančio u tramvaju...
a ja sam šofer kojeg su potjerali van...
a glavas je bio pijani kondukter.
Ček` ček`, a koji od njih dvojice je uopće vozio????
Ja sam gurao tramvaj posto nije mogo upalit od prve, nisu ga natenkirali... a na pola puta do krčme nam je pukla guma pa smo morali zvati brodogumara nas odšlepa do prvog automehaničara...
Što nisi pustio Đapića neka sam gura svoj tramvaj?! Ionako mu ne bi škodilo malo tjelovježbe, a i sigurno bi mu to podiglo ugled u gradu, jer bi se pokazao kao vrijedan građanin koji pomaže svom političkom kolegi u vožnji tramvaja... Priznaj, što si dobio od Đaipća za guranje? :nono:
ajd priznajem, platio mi je burek, jogurt i 15 deka parizera, narezanog... E da i crnu kiflu
Eh, za taj mukotrpan posao si mogao u najmanju ruku tražit funkciju dogradonačelnika.... Jeftino je prošao....
OMFG budala.. uf... dobro ajde priznajem
ja sma bio onaj lik kaj je spval tam u tramvaju nakon feste na kojoj sam mal bil... ;)
cebelica_maja

Dakle, in medias tres, Đapić i Matković noćas/jutros istjerali vozača iz tramvaja i pijani se vozali gradom. Incident potvrđen od djelatnika GPPa, a i neki građani su vidjeti.

Dali znate i vi nešta o tom?

...obožavam gradske tračeve, pogotovo ovakve dječje...:-)...no, dobra stvar je u tome da kad gradonačelnik i njegov drug jednom ostanu bez posla, uvijek se mogu u GPP zaposliti kao vozači tramvaja...
to je bio party tramvaj, noćna vožnja uz speed i rakiju!
aaa...jel se ne kaze in medias res (umjesto tres)???
terrorWrist

haha :D tako je, in medias RES
terrorWrist

reci ti njima! LOL
gaap

Vjerovali ili ne! inače u Muenchenu postoji Party tramvaj svake subote oko 20h kreće s jedne stanice i vozite se cijelom linijom (vožnja traje sigurno 2-3 sata u jednom smjeru) do kraja, a možete i nazad party završava negdje oko 1 sat iza ponoći kad svi odlaze u clubove.. u tramvaju imaju dj-a, šank i cijeli tramvaj je plesni podij. ma strava uređeno! hm ko zna, možda jednog dana i mi dobijemo tako nešto...?!

:D :) 8) :wink:
cane

gaap

Vjerovali ili ne! inače u Muenchenu postoji Party tramvaj svake subote oko 20h kreće s jedne stanice i vozite se cijelom linijom (vožnja traje sigurno 2-3 sata u jednom smjeru) do kraja, a možete i nazad party završava negdje oko 1 sat iza ponoći kad svi odlaze u clubove.. u tramvaju imaju dj-a, šank i cijeli tramvaj je plesni podij. ma strava uređeno! hm ko zna, možda jednog dana i mi dobijemo tako nešto...?!

Nemoj takve ideje ovako javno pisati, jer ako se đapić dočepa ove ideje jos ce i to ostvariti kako se zaletio....
I onda će svi političari okupirati tramvaje u Osijeku i pošteni građani će izgubiti jedan oblik javnog prijevoza! Nadamo se da će autobuse ostaviti na miru!
Sale car

cane

gaap

Nemoj takve ideje ovako javno pisati, jer ako se đapić dočepa ove ideje jos ce i to ostvariti kako se zaletio....

PA TO BI BILO DOBRO, KAD BI SE OSTVARILO U NAŠEM GRADU
daniel-202

Sale car

cane

gaap

Pa ne mozes reci da u zadnjih godinu dana nije nista napravljeno u osijeku. Napravljeno je vise nego u svih 15 godina hrvatske republike... Kad gledas Osijek je sada jedno ogromno gradiliste... gdje god ides samo gradilista i to je fora... za par godina cemo imati najljepsi grad u hrvatskoj... mislim vec imamo, al biti ce jos ljepsi...
Sale car

daniel-202

Sale car

cane

gaap

Pa ne mozes reci da u zadnjih godinu dana nije nista napravljeno u osijeku. Napravljeno je vise nego u svih 15 godina hrvatske republike... Kad gledas Osijek je sada jedno ogromno gradiliste... gdje god ides samo gradilista i to je fora... za par godina cemo imati najljepsi grad u hrvatskoj... mislim vec imamo, al biti ce jos ljepsi...

Iz kojeg si ti to mog citata izvuka da sam ja reko da u zadnjih godina nije ništa napravljeno???? Ja sam samo reko da bi bilo fora imat takve tramvaje. A slažem se s tobom za Osijek da je posto gradilište, svugdje oko tebe samo dizalice i kranovi.
sorry, krivo skontana poruka...
Sale car

za par godina cemo imati najljepsi grad u hrvatskoj... mislim vec imamo, al biti ce jos ljepsi...

Hercegovci su znali reći: "Tko jebe stari most? Sagradit ćemo mi još ljepši i još stariji."
Mislim da u gradu ima puno važnijih prioriteta od novog trga i sličnih uljepšavanja.
mislim da si ti u kurcu momak!
Kad se već raspravlja o tramvajima jel netko zna gdje se može vidjeti kad vozi onaj stari tramavaj? Danas sam ga vidio u gradu al se valjda samo vozao jer je svaki put kad sam ga vidio bio prazan.

P.S.Zamislite đapića u tirkiznom trikou i napucanog speedom kada se ljuljuška u party tramvaju! Zlo...
ja bih prije rekao da si ti jer u nedostatku argumenata samo vrijeđaš
ako ne mogu već party tramvaj možda mogu onda party bus! hmm, morat ću patentirat ove svoje ideje!
hehe
tomo

Kad se već raspravlja o tramvajima jel netko zna gdje se može vidjeti kad vozi onaj stari tramavaj? Danas sam ga vidio u gradu al se valjda samo vozao jer je svaki put kad sam ga vidio bio prazan.

P.S.Zamislite đapića u tirkiznom trikou i napucanog speedom kada se ljuljuška u party tramvaju! Zlo...

Jucer sam slusao o tome na stv-u, al je rperano da bih se sjetio... u sest sati pocinje ili zavrsava s voznjom. I samo dva sata se moze voziti. Sada nisam siguran ili od 4 do sest ili od 6 do osam....
tomo

Jucer sam slusao o tome na stv-u, al je rperano da bih se sjetio... u sest sati pocinje ili zavrsava s voznjom. I samo dva sata se moze voziti. Sada nisam siguran ili od 4 do sest ili od 6 do osam....
cane

ako ne mogu već party tramvaj možda mogu onda party bus! hmm, morat ću patentirat ove svoje ideje!
hehe

Na koji bus mislis??? Panturistov ili gpp-ovu harmoniku s drvenim sjedalima'??? hehe
Sale car

cane

hehe

Na koji bus mislis??? Panturistov ili gpp-ovu harmoniku s drvenim sjedalima'??? hehe

ma onaj doubledecker. navodno se jako jeftino može u Londonu nabavit. pa kad se svi ponapijaju da mogu ispasti s kata, hehe

Tagovi