KAKO JE ĐAPIĆ UKRAO TRAMVAJ
Dali znate i vi nešta o tom?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

cebelica_maja
Dakle, in medias tres, Đapić i Matković noćas/jutros istjerali vozača iz tramvaja i pijani se vozali gradom. Incident potvrđen od djelatnika GPPa, a i neki građani su vidjeti.
Dali znate i vi nešta o tom?
terrorWrist
aaa...jel se ne kaze in medias res (umjesto tres)???
terrorWrist
aaa...jel se ne kaze in medias res (umjesto tres)???

gaap
to je bio party tramvaj, noćna vožnja uz speed i rakiju!
cane
gaap
Vjerovali ili ne! inače u Muenchenu postoji Party tramvaj svake subote oko 20h kreće s jedne stanice i vozite se cijelom linijom (vožnja traje sigurno 2-3 sata u jednom smjeru) do kraja, a možete i nazad party završava negdje oko 1 sat iza ponoći kad svi odlaze u clubove.. u tramvaju imaju dj-a, šank i cijeli tramvaj je plesni podij. ma strava uređeno! hm ko zna, možda jednog dana i mi dobijemo tako nešto...?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Sale car
cane
gaap
Vjerovali ili ne! inače u Muenchenu postoji Party tramvaj svake subote oko 20h kreće s jedne stanice i vozite se cijelom linijom (vožnja traje sigurno 2-3 sata u jednom smjeru) do kraja, a možete i nazad party završava negdje oko 1 sat iza ponoći kad svi odlaze u clubove.. u tramvaju imaju dj-a, šank i cijeli tramvaj je plesni podij. ma strava uređeno! hm ko zna, možda jednog dana i mi dobijemo tako nešto...?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj takve ideje ovako javno pisati, jer ako se đapić dočepa ove ideje jos ce i to ostvariti kako se zaletio....
daniel-202
Sale car
cane
gaap
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj takve ideje ovako javno pisati, jer ako se đapić dočepa ove ideje jos ce i to ostvariti kako se zaletio....
PA TO BI BILO DOBRO, KAD BI SE OSTVARILO U NAŠEM GRADU
Sale car
daniel-202
Sale car
cane
gaap
![]()
![]()
![]()
![]()
PA TO BI BILO DOBRO, KAD BI SE OSTVARILO U NAŠEM GRADU
Pa ne mozes reci da u zadnjih godinu dana nije nista napravljeno u osijeku. Napravljeno je vise nego u svih 15 godina hrvatske republike... Kad gledas Osijek je sada jedno ogromno gradiliste... gdje god ides samo gradilista i to je fora... za par godina cemo imati najljepsi grad u hrvatskoj... mislim vec imamo, al biti ce jos ljepsi...
Sale car
za par godina cemo imati najljepsi grad u hrvatskoj... mislim vec imamo, al biti ce jos ljepsi...
tomo
Kad se već raspravlja o tramvajima jel netko zna gdje se može vidjeti kad vozi onaj stari tramavaj? Danas sam ga vidio u gradu al se valjda samo vozao jer je svaki put kad sam ga vidio bio prazan.
P.S.Zamislite đapića u tirkiznom trikou i napucanog speedom kada se ljuljuška u party tramvaju! Zlo...
tomo
Kad se već raspravlja o tramvajima jel netko zna gdje se može vidjeti kad vozi onaj stari tramavaj? Danas sam ga vidio u gradu al se valjda samo vozao jer je svaki put kad sam ga vidio bio prazan.
P.S.Zamislite đapića u tirkiznom trikou i napucanog speedom kada se ljuljuška u party tramvaju! Zlo...
cane
ako ne mogu već party tramvaj možda mogu onda party bus! hmm, morat ću patentirat ove svoje ideje!
hehe
Sale car
cane
ako ne mogu već party tramvaj možda mogu onda party bus! hmm, morat ću patentirat ove svoje ideje!
hehe
Na koji bus mislis??? Panturistov ili gpp-ovu harmoniku s drvenim sjedalima'??? hehe