zlusch
A glede odijevanja.... znaš već od ranije da ja ne patim od trošenja džeparca na Arizoni kako bih se u očima neukih učinio finim gospodinom.
Jooooooj :Đ
Zanimljivo je kako sve sto ti ne gotivis smatras karakterisikama primitivizma i malogradjanstva.
Al zato uredno imas mobilu od par iljada
zlusch
Ja sam casual tip i više volim putovati, kupovati gadgete, trošiti na filmove i glazbu.... ako tebe veseli spavati u dizajnerskim pidžamama, bi maj gest.
Da...da ja nosim samo guci...guci
Ti uopce ne shvacas pojam ukusnog i skladnog odjevanja. To nema veze sa brendingom. Ne bi vjerovao ali netko vise trosi novaca na odjecu nego ti i ja zajedno, a gori je "casualac" od tebe
Sto se tice spavanja...spavam samo u tangama
zlusch
Sinovac... nisu li te tvoji profesori "morala" učili da se od gledanja filmova jednom rukom može oslijepiti?
Koji profesori? Ja sam samouk
Eh Lush....mozda sam ja za tebe ipak malo nedokuciv pa je shvatljivo tvoje pausalno misljenje o meni, no nadam se da prema drugima nisi takav.
zlusch
A za dvojku si u pravu u potpunosti... prvi put joj daš do znanja da ti određuješ pravila igre i drugi put je pitoma kao domaći zeko.. jede ti iz ruke, pije iz slavine.... i tako to
Ja nemam potrebe za pumpanjem ega. Ne dajem ja njoj nista do znanja osim da ne zelim imati posla sa njom. Koji ti tu dio nije jasan?