Najmlađi forumas
Pa da i tu dilemu razrijesimo, neka svako kaze kolko ima godina ( osim ako nije drzavna tajna lol )...
Ja imam 18 i po' i kontam da sam među mlađima ovdje....
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
">toni
al ja sam najneozbiljniji
">
Poppy
A štas ti tako vesel večeras?!
toni
Poppy
A štas ti tako vesel večeras?!
zato jer... ide mi u zivotuuuu.. idemi... tralalal))))))))))
toni
OT:
D, koji ti j danas ? Ajd priznaj.. sta si radila večeras ?))
DanicaV
učila francuski...........
DanicaV
učila francuski...........
Zuhra
hmmm.. rodjen 01.02. davne '93
znaci trebao bih imati 13 godina i oko 7-8 mjeseci valjda...
Zuhra
Sale car
Zuhra
kontam si da si onda ti najmlađi na ovom forumu.... dobro j ja sam se vec zabrinio da sam to ja.... hehe
Zuhrahmmm.. rodjen 01.02. davne '93
Zuhrahmmm.. rodjen 01.02. davne '93
Leteci mungos
Hm...se sjecas Lorda Owena?!
RajnusLeteci mungos
Ja bih naprosto zaprosio curu koja zna tko su bili
Cyrus Vance and Lord Owen
Leteci mungos
Godine nisu bitne, nego ono sto i kako se govori... Ono sto je jos vaznije je da se kroz kvalitetnu komunikaciju svi (i mladji i stariji) uce raspravi, uce se konstruktivno razmijenjivati misljenja, vlastita misljenja iznositi i stavljati na pladanj kritike... ponekad se dobro zekati, podbadati i zajebantski poantirati... ;-)
Tako da i netko, uvjetno receno "mladji", moze sasvim solidno pridonositi diskusijama, u ovom slucaju gotovo sigurno vise nego sto pridonose neke olinjale matore prdonje (prepoznat ce se, bez brige ;-))....
gaap
slušajte djeco roditelje! tatica i mamica znaju što je za vas najbolje! i klonite se drogice i alkohola jel će vam se mozgići pametni spržit...
daniel-202
gaap
slušajte djeco roditelje! tatica i mamica znaju što je za vas najbolje! i klonite se drogice i alkohola jel će vam se mozgići pametni spržit...
ma pogledaj si avatar i onda pričaš nemojte se drogirati joj joj joj gaap![]()
Poppy
daniel-202
gaap
Vi mladi odmah na najgore mislite! Mene recimo Gaapov avatar asocira na dobrovoljni davanje krvi! I išla bi odmah, al nemam dovoljno kila!![]()

Poppy
daniel-202
gaap
Vi mladi odmah na najgore mislite! Mene recimo Gaapov avatar asocira na dobrovoljni davanje krvi! I išla bi odmah, al nemam dovoljno kila!![]()
RajnusJa bih naprosto zaprosio curu koja zna tko su bili
Cyrus Vance and Lord Owen
Poppy
wendy
Cyrus Vance i lord David Owen? Ima netko tko ne zna?Čini mi se da bi puno morao prositi...
![]()
RajnusMozda si cula za njih, no cisto sumnjam koje su funkcije obnasali. No hajd...mozda ipak i znas, ali ti si sigurno onda jedna od rijetkih? Imas decka? :Đ
Rajnus
Leteci mungos
Cyrus Vance and Lord Owen![]()

Poppy
Rajnus
Leteci mungos
Cyrus Vance and Lord Owen![]()
Slabo vam se ja razumijem u te sportaše...Zato i nema prosaca...
![]()
Poppy
![]()
wendy
Hm, baš sam se pitala kako će to biti kad me netko jednog dana zaprosi...![]()
daniel-202
Ma poppy naučit češ s vremenom, cure malo sporije uče od nas muških![]()
">
Rajnus
Poppy
Zar ti mama nije govorila da moras jesti?
Rajnus
Poppy
![]()
Ja se pitam u sto se razumijes :Đ
Sale car
Rajnus
Poppy
Sto se avatara tice meni izgleda kul-bolesno.... a sto se tice davanja krvi i kilaze... ako ti je bas toliko stalo do toga da te neko bode onda stavis malo kamenja u džepove i pokusas se prosvercat... hehe

Poppy
Sale car
Rajnus
Poppy
Sto se avatara tice meni izgleda kul-bolesno.... a sto se tice davanja krvi i kilaze... ako ti je bas toliko stalo do toga da te neko bode onda stavis malo kamenja u džepove i pokusas se prosvercat... hehe
I onda još kažu da žene sporije shvaćaju...![]()
Poppy
Razumijem se u.... šminku, odjeću, parfeme, čitanje glorije, sjedenje po kavama, tračanje... ma ono... imam puno interesa... da sad sve ne nabrajam..
Rajnus
Poppy
Razumijem se u.... šminku, odjeću, parfeme, čitanje glorije, sjedenje po kavama, tračanje... ma ono... imam puno interesa... da sad sve ne nabrajam..
Ovo bi trebala biti sala....no citajuci tvoje postove i ovo sto si nabrojala ti je previse...