Autor |
Poruka |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ti si puka čoeče, strpao 5 milijuna ljudi sve u isti koš |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
 |
Jošava
Ukupno postova: 482 Spol:  Muško
|
ti si puka čoeče, strpao 5 milijuna ljudi sve u isti koš
|
5 milijuna srba glasalo je za četničkog vojvodu Nikolića 20 godina nakon zvjerstava koje su počinili u ratovima diljem bivše jugovine. Pametnome dosta.
S takvim narodom ne želim imati više nikada ništa. Oni pošteni i pravedni medju njima preslabi su da bi išta promijenili i premalo ih je. Na njihovom mjestu ili bih se odrekao srbstva ili bih poginuo za drugačiju srbiju. |
|
|
|
|
 |
karla0806 Ukupno postova: 30 Spol:  Nebitno
|
Jošava,
stranica se zove Osijek031, a Osijek se nalazi u Hrvatskoj. Dakle, meni se podrazumjeva da kad kažem "Mi nismo bili agresori", mislim na hrvatsku stranu. Pa zar naš grad nije nepokoreni grad? Barem kad je u pitanju srpski agresor. Politika nas je, naša hrvatsko-korupcijska-ukradištoviše, davnih dana pokorila. I nemoj mi popovat o žrtvama. Za prijatelja masakriranog u Dalju nitko nije odgovarao, za bratića ubijenog u Ernestinovu nitko nije odgovarao, za ranjene rođake i prijatelje, za strah i prekinutu mladost, nitko nije odgovarao. I to je strašno. No, tko je tome kriv? Pravosuđe. Naše, hrvatsko. Tko je kriv što četnici šeću slobodno ulicama hrvatskih sela i gradova? Pa mi. Jesmo li uređena, pravna država? Imamo li svoje zakone? Ne zastarjeva li ratni zločin? |
|
|
|
|
 |
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol:  Muško
|
I zaista, ljudi, "obični" ljudi, Slavonci, Baranjci i Srijemci, kojih se dolazeći rat neposredno ticao, vjerovali su Kiru. I sami bi spuštali već podignute kalašnjikove, dočekivali njegove mirovne napore s nadom da se to nacionalno i nacionalističko klupko još da razmrsiti, razgovorom. Reihl-Kir je govorio, njegovo su oružje bile riječi, one koje dolaze iz razuma i ljudskog suosjećanja, i te su riječi bile istinski, duboko pomiriteljske. To su razumjeli i u Zagrebu i Beogradu, gdje su Kirove reči ispravno protumačene kao prijetnja planiranom ratu. Još koji Kir, i rat ode bestraga – ništa od podjela, pljački, razaranja i zvjerstava svake vrste. Smrt Reihl-Kira, tako se zbilo, odzvonila je kao strašni tresak vrata, do tog časa još odškrinutih miru, ili bar nadi da ga može biti. Nakon tog ubojstva, planiranog i očekivanog (i od samog Kira), mogla su se dogoditi i sva druga ubojstva, moglo se početi s ratom i razaranjima, i drugih života, bez bojazni da će se još mnogi upustiti u mirovnjačke napore.
http://www.vukojebina.com/people/josip-reihl-kir |
|
|
|
|
 |
Jošava
|
I zaista, ljudi, "obični" ljudi, Slavonci, Baranjci i Srijemci, kojih se dolazeći rat neposredno ticao, vjerovali su Kiru. I sami bi spuštali već podignute kalašnjikove, dočekivali njegove mirovne napore s nadom da se to nacionalno i nacionalističko klupko još da razmrsiti, razgovorom. Reihl-Kir je govorio, njegovo su oružje bile riječi, one koje dolaze iz razuma i ljudskog suosjećanja, i te su riječi bile istinski, duboko pomiriteljske. To su razumjeli i u Zagrebu i Beogradu, gdje su Kirove reči ispravno protumačene kao prijetnja planiranom ratu. Još koji Kir, i rat ode bestraga – ništa od podjela, pljački, razaranja i zvjerstava svake vrste. Smrt Reihl-Kira, tako se zbilo, odzvonila je kao strašni tresak vrata, do tog časa još odškrinutih miru, ili bar nadi da ga može biti. Nakon tog ubojstva, planiranog i očekivanog (i od samog Kira), mogla su se dogoditi i sva druga ubojstva, moglo se početi s ratom i razaranjima, i drugih života, bez bojazni da će se još mnogi upustiti u mirovnjačke napore.
http://www.vukojebina.com/people/josip-reihl-kir
|
Štivo za jugofile koji se do dan danas nisu odrekli "bratstva i jedinstva" sazdanog na komunističkim zločinima nakon drugog svjetskog rata. |
|
|
|
|
 |
|
jebote, koji si ti lik, pa 99% osiječana je 91-ve bilo za mir i nenasilje, a to što onome 1% nije takvo stanje odgovaralo, jebiga, takvima je rat i odgovarao
glupo je uopće raspravljati o J.R.K kad je ubijen sa hrvatske barikade, ko fol idu četnici, bili su sigurno na ručku u bijeloj lađi, prođu sve kontrole u osijeku i onda ih ovi sasjeku rafalom
nije 5 milijuna glasalo za nikolića, već oko 1,5 milijuna, a da si se malo informirao vidio bi da je nikolić tijesno pobjedio tadića za 2%, a da je čak tadić u prvom krugu bio bolji
a to što ti s njima ne želiš imati ništa, tvoje pravo, samo nemoj poslije ići u konzum kod todorića koji je pokupovao pola srbije i gura njihove(svoje) proizvode na police |
|
|
|
 |
Jošava
|
jebote, koji si ti lik, pa 99% osiječana je 91-ve bilo za mir i nenasilje, a to što onome 1% nije takvo stanje odgovaralo, jebiga, takvima je rat i odgovarao
glupo je uopće raspravljati o J.R.K kad je ubijen sa hrvatske barikade, ko fol idu četnici, bili su sigurno na ručku u bijeloj lađi, prođu sve kontrole u osijeku i onda ih ovi sasjeku rafalom
nije 5 milijuna glasalo za nikolića, već oko 1,5 milijuna, a da si se malo informirao vidio bi da je nikolić tijesno pobjedio tadića za 2%, a da je čak tadić u prvom krugu bio bolji
a to što ti s njima ne želiš imati ništa, tvoje pravo, samo nemoj poslije ići u konzum kod todorića koji je pokupovao pola srbije i gura njihove(svoje) proizvode na police
|
Rat nitko nije želio, čak ni Tuđman. Rat su željele udbaške guje oko njega koje su mu prvo predlagale da brani Sloveniju pa da ruši mostove i krene u opći napad nakon što su nas potpuno razoružali, a željeli su taj rat da bi se konačno obračunali s hrvatskom desnicom " ustašoidima i ustaškim gujama" i kad im je taj plan propao, i kad su shvatili da su ih srpski JNA oficiri izigrali, krivicu su prebacili na Tuđmana i branitelje.
Tko danas toga nije svjestan, ne da je guska/gusak u magli, već obično tvrdoglavo magare koje nikad neće shvatiti.
Glede Tadića vs Nikolić- isto sranje, drugo pakovanje. Čak je Nikolć sa svojim otovrenim velikosrbskim stavovima manja prijetnja od prikrivenog velikosrbina Tadića. |
|
|
|
|
 |
set96
Ukupno postova: 148 Spol:  Muško
|
Josava jesi ti svjestan koliko mrznje nosis u sebi? Vec nekoliko ljudi ti tu argumentira situaciju ali ne dopire do tebe nista. Jesmo i mi na forumu udbasi, titoisti i tko zna sto sve ne? |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Ng0Ce1VICp8 |
|
|
 |
Jošava
|
Josava jesi ti svjestan koliko mrznje nosis u sebi? Vec nekoliko ljudi ti tu argumentira situaciju ali ne dopire do tebe nista. Jesmo i mi na forumu udbasi, titoisti i tko zna sto sve ne?
|
Vi ste guske u magli, a pojedinci čak magarad.
Samo budala može još uvijek misliti da je netko s hrvatske domoljubne strane želio rat sa srbima. ako ne vjerujete, poslušajte što svjedoči četnik Hađić ovih dana u Haagu.
Sve je pod kontrolom držao Beograd, a na terenu četnificirana JNA.
Ako ne vjerujete meni, vjerujte njemu. |
|
|
|
|
 |
|
A šta bi on trebao reći, nego da je kriv beograd i jna. Pa nisu mene hvatali po plitvicama 91-ve. O tebi dovoljno govori što uopće pratiš takva suđenja, pa ja prebacim program čim ih vidim ma ekranu |
|
|
|
 |
|
Duplo |
|
|
|
 |
Jošava
|
A šta bi on trebao reći, nego da je kriv beograd i jna. Pa nisu mene hvatali po plitvicama 91-ve. O tebi dovoljno govori što uopće pratiš takva suđenja, pa ja prebacim program čim ih vidim ma ekranu
|
A što bih trebao? Zaboraviti da je bio rat i da su nas htjeli sve istrijebiti, (čak i vas levičare i jugonostalgičare samo zato što ste biološki Hrvati) i zajedno s vama širiti bratstvo i jedinstvo u regionu, a za sve što su nam učinili optuživati Tuđmana i Glavaša?!
Kad ćete konačno izaći iz te guste magle u koju ste zalutali? Koliko nas još trebaju poubijati pa da shvatite da sa srbljima nema suživota sve dok njihovi političari ne odustanu od projekta velike srbije. |
|
|
|
|
 |
 |
|